Näin Ylen ”äärikansallismieliseksi” leimaama 612-soihtukulkue eteni – Katso kuvagalleria

5

Reilusti yli tuhat osallistujaa kerännyt isänmaallisten 612-soihtukulkue eteni rauhallisissa merkeissä Töölöntorilta kohti Hietaniemen sankarihautoja kunnioittamaan sotaveteraaniemme muistoa, vaikka vasemmiston häirintäyrityksiä olikin matkan varrella.

Kulkueen reitillä nähtiin myös arabiankielisiä iskulauselakanoita.

Merkille pantavaa on, että Yle leimasi illan pääuutislähetyksessään kulkueen äärikansallismieliseksi, vaikka kyseessä on puolueeton ja tunnukseton kulkue, joka kunnioittaa Suomen itsenäisyyttä ja sotiemme veteraaneja.

Katso kuvia kulkueesta mainoksen alapuolelta.

Katso myös:

612-soihtukulkueessa yli tuhat osallistujaa – Kulkuetta heiteltiin kananmunilla

5 KOMMENTIT

  1. Onkohan läskilaine, tuo selluliittitsunami poliisin turvasäilössä kun ei ole kuulunut koko Itsenäisyyspäivänä mitään suorituksistaan?

  2. Punakommunistit, islamistit ja viherkommunistit ovat poliittisen poliisin ja valtiovallan suojeluksessa. Vilkkumaa ja outipopittaja ovat olleet kommunistien eturintamassa koska vihaavat kansallismielistä ja omaa itsenäisyyttä vaalivaa suomea.

  3. Tuo joukko käsitti osan koko Suomen kunnon ihmisistä ja niistä tervejärkisistä ihmisistä, jotka kunnioittavat isänmaatansa ja kunnioittavat sotiemme veteraaneja heidän tekemästään sodantyöstä. Unohtamatta sitkeätä kotirintamaa, jossa naiset, lapset ja vanhukset ym. vapaaehtoiset kaupungeista osallistuivat ruuan tuotantoon silloisin vielä alkeellisinkin menetelmin suuren osan hevosvetoisesta maataloudesta olevien vetojuhtien ollen myös sodassa vetämässä tykkilavetteja joista osa oli vielä Ensimmäisen Maailmansodan aikaisia raskaita rautapyöräisiä mörssäreitä, jotka painoivat kuin synti.
    Punakaartista en sano mitään, koska kaikki tulisi olemaan painokelvotonta tekstiä, mutta ajatuksissa heidän ”paikkansa” on jossain siellä mistä ei ainoakaan terve sieluista ja kunniallista ihmistä tulla löytämään.

  4. Tuossa arabitekstissä pitäisi siis rajat olla kaikille auki ..no nehän on Ikävä kyllä

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.