Espoo kaatoi PS:n 24 kohdan esityksen maahanmuuton leikkauksista

3

Espoon kaupunginvaltuusto hyväksyi budjetin kasvavan 4.7 miljoonalla. Esitystä kommentoitiin muunmuassa sanoilla:

Budjettisopu on viesti suvaitsevaisen ja monikulttuurisen Espoon puolesta.

-Vasemmistoliitto

Olemme hyväksymässä sivistysbudjetin.

-Kokoomus

Perussuomalaiset olisivat leikanneet esimerkiksi 42 eri äidinkielen opettamisesta kouluissa, tai tarkemmin ottaen niiden lopettamisesta.

Muita päätöksiä oli Espoon kaupunginteatterin uusiminen, nuorten mielenterveystyöhön lisäpanosta, länsiväylän pyöräilybaanan suunnittelu ja Meri-Matin lukion rakentaminen nostetaan pöydälle.

Kristillisdemokraatit kutsuivat budjettia laihaksi lohduksi, koska vanhukset ja vähempiosaiset saavat tyytyä muruihin.

Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä oli kokouksessa yrittänyt toppuutella päätöksiä, koska metro tulee nielemään vielä useita satoja lisämiljoonia.

Espoo jatkaa velkaantumista mistä kertoo lainannousu asukasta kohden tämänhetkisestä 2 616 eurosta 3 040 euroon.

Perussuomalaisten Simo Grönruus on FB sivuillaan kommentoinut päätöstä sanoilla:

Espoo levittää velkarahalla punaista mattoa maahanmuuttajille

Lisätty uutiseen kuva Saara Hyrkön (vihr) twitter ilmoituksesta.

3 KOMMENTIT

 1. Mitäpä näistä osaisi enää kommentoida? -kansanvaihto jatkuu ja kantaväestö maksaa. Kun katsoo millainen orkesteri espoota ”johtaa” seuraavat vuodet niin voi varmasti luvata ettei tämä jää tähän. Maahantunkeutujat eivät ole halpoja lemmikkejä ylläpitää…

 2. Etelä-suomen isoista kaupungeita tulee jälleen punikkien miehittämiä sillä erotuksella että saavat islamisteista taustatukea. Haluaisin vielä nähdä sen päivän että päättäjät vailttavat kaupunkien oloja kun kaikki ei mennytkään kuin Strömsössä.

 3. ”Monikulttuurisuutta” voi verrata aivan hyvin Ebolaan. Eipä enää edes viinaa tarvita kun velat saadaan tuntumaan saatavilta.
  ”Haavoittuvassa asemassa oleva!!!??? ”
  Siis mitä tämä nyt oikein tarkoittaa? Kun näitä ”maailmanmatkaajia” kohdellellan kuin valtiovieraita täysylläpidolla ja diblomaattisella koskemattomuudella sekä jos ja kun joku alkuasukas tästä nurisee hänelle paiskataan kuritushuoinetta vedellä. Leivän saa jo unohtaa.
  Jos tässä maassa jotka kutka ovan ”haavoittuvassa asemassa” se koskee meitä suomalaisia ja varsinkin vanhuksia, vammaisia, pitkäaikaissairaita, päihdeongelmaisia, mielenterveysongelmaisia, lapsia, lapsiperheitä vain muutamia päällimmäisiä mainitakseni.
  Kun nyt ”juhlat” on juhlittu afrikkalaisilla viidakko rummuilla rummutettuina ja poppamiesten tanssiessa transsissa tulisten hiilten päällä voinkin hyvällä omallatunnolla sanoa, että tämän päivän Suomi on aivan perseestä. UGH! Olen puhunut.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.