Ulkomaalaistaustaiset miehet kuparivarkaissa Tampereella

1

Tampereella poliisi sai ilmoituksen 7.12 klo 22.48 että Pihtisulunkadulla teollisuushallissa on varkaita. Paikalla havaittiin että peltihallin seinään oli tehty reikä ja siitä menty sisään.

Hallissa oli kahteen isoon kassiin kerätty kuparia. Tekijät tulivat ilmeisesti häirityiksi koska he poistuivat ennen partioiden paikalletuloa. Juuri sataneessa lumessa poliisi pystyi seuraamaan murtomiesten jälkiä.

Yksi tekijöistä saatiin kiinni Nokialta Välimaan alueelta ja toinen Pirkkalasata Anian rantatien tuntumasta. Ulkomaalaistaustaiset miehet kiinniotettiin Tampereen poliisivankilaan.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

  1. No, mitä ne tuostakaan tärisevät? Johan Suomen luonnonvaratkin on kenkätty ulkomaisille kapitalisteille ”kansan” tuella, että jaksavat poislähtiessään jättää kaikki paskat siivoamatta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.