66-vuotias mies hyväksikäytti 6-7-vuotiaita lapsia

Itä-Suomen poliisilaitos on saanut valmiiksi esitutkinnan, joka koskee törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet Pohjois-Karjalassa vuosien 2011 – 2014 välisenä aikana.

Tapausten asianomistajina on ollut kaksi eri henkilöä. Asianomistajat ovat olleet 6-7 -vuotiaita epäiltyjen rikosten tekohetkellä. Esitutkinta käynnistyi, kun poliisi sai tutkintapyynnön toiseen asianomistajaan kohdistuneesta rikosepäilystä lastensuojeluviranomaisen kautta.

Molemmissa tapauksissa on sama rikoksesta epäilty henkilö, joka on 66-vuotias Pohjois-Karjalassa asuva mies. Mies kuuluu asianomistajien lähipiiriin. Mies on ollut vangittuna esitutkinnan ajan, mutta hän vapautui hiljattain.

Poliisi ei kerro tarkempia yksityiskohtia epäiltyyn tai asianomistajiin liittyen asianomistajien henkilöllisyyksien suojelemiseksi.

Molemmat tapaukset etenevät syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.