Halla-aho: Seuraavaksi ryhdytään vyöryttämään kaupungin rahoittamaa kaikkien moskeijoiden äitiä Helsinkiin

9
Jussi Halla-aho kommentoi Helsingin Sanomien uutista, jossa kerrotaan Helsingin ympäristölautakunnan torpanneen suurmoskeijahankkeen. Uutisessa hankkeen puuhanainen Pia Jardi kertoo, että mahdollisesti jatkaa pyrkimyksiä suurmoskeijan perustamiseksi johonkin toiseen kaupunkiin.

Halla-aho kirjoittaa Facebookissa:

”Jos ei Helsingistä löydy tahtotilaa, niin miksi sitten hyödyttäisimme Helsinkiä tällaisella hankkeella.”

Hihi.

Vakavasti puhuen asiahan on niin, että vasemmisto ja vihreät joka tapauksessa haluavat Helsinkiin moskeijan. Ja nimenomaan suuren moskeijan. Pieniä jo on, ja juuri se on koettu ongelmaksi.

Tosiasia on myös se, että suurmoskeijaa ei edes teoriassa voida rakentaa kuin…

a) wahhabirahalla; tai
b) julkisella rahalla.

Koska tämä hanke kaatui, wahhabikortti lienee lopullisesti katsottu. Arvioni on, että seuraavaksi ryhdytään vyöryttämään kaupungin rahoittamaa kaikkien moskeijoiden äitiä Helsinkiin. Myös valtiota toivottaneen apuun.

Mahdollista on, että luterilainen kirkkokin lähtee kiimaisena rahoitustalkoisiin. Onhan kirkon äänenkannattaja Kirkko&Kaupunki useassa yhteydessä ilmaissut, että islamin leviäminen on iloinen ja luonteva asia.

Lähde: Facebook

9 KOMMENTIT

 1. Toikin vaan torpattiin sen takia ympäristölautakunnan toimesta, koska ei olisi mennyt läpi kaupunginhallituksessa. Näin vältyttiin nöyryyttävältä tappiolta.

  Toi oli siis vaan tod näk poliittinen silmänkääntötemppu. Ei Virheet ja vasurit mihinkään muutu vaikka voissa paistais.

 2. Niin, eikös joku kirkollinen irtopää sanonut että muslimi on yksi meistä, selvä peruste jakaa ev.lut. kirkon omaisuus muslimeille ja virhevasemmistolle?

 3. Niin , itse erosin kirkosta 30vuotta sitten, kun koin sen olevan täysin läpimätä. Ei sellainen kuin kristinuskon alkukirkko. Kun valtio ja uskonto sekoitetaan , ei saada mitään hyvää aikaiseksi. Ainoastaan läpikorruptoitunut rahankeruulaitos.No, jos suunta ei vaihdu, seuraava valtionuskonto on ……..(#korrektipuhe). Ja se tulee olemaan vielä pahempi. Onnea tulevat sukupolvet ja olkaa viisaampia kuin edeltäjänne.

 4. Erosin 1983 kirkosta ja en kadu pätkääkään. En tarvitse sen palveluja eikä kirkko minun palveluja. Pia Jardi myönsi että sunni moskeija tulee etupäässä sunneille vaikka alussa sanoi sen olevan kaikille auki ja käytettävissä. Saahan rättipäille rakentaa vaikka pinkin Bajamajan kunhan rakentavat sen Suomen rajojen ulkopuolelle.

  • ”Pia Jardi myönsi että sunni moskeija tulee etupäässä sunneille vaikka alussa sanoi sen olevan kaikille auki ja käytettävissä.”

   No tavallaanhan se on, koska muslimikielellä tuo tarkoittaa että on auki ja käytettävissä kaikille kunhan shiialaiset kääntyvät sunneiksi. 😉

   Yhtälailla islam on rauhanuskonto, kunhan kaikki ovat kääntyneet muslimeiksi. Niin se lukee koraanissakin.

 5. Ehdottomasti helsinki tarvitsee moskeijansa, myös terveyspalveluja on mainostettava ympäri maailman. helsinki kuin ikään vetovoimallaan pelastaa muun suomen koska musut kerääntyvät helsinkiläisten iloksi rikastuttamaan pääkaupunkia.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.