Mies yritti tunkeutua Yhdysvaltain lentotukikohtaan Englannin Suffolkissa

Mies on pidätetty hänen yrittäessään tunkeutua Yhdysvaltain lentotukikohtaan Englannin Suffolkissa.

Ison-Britannian puolustusministeriö ilmoitti olevansa tietoinen tapahtumasta tukikohdassa ja että poliisi on ottanut tilanteen haltuun. Yhdysvaltojen suurlähetystö on kieltäytynyt  kommentoimasta tapahtumaa.

Yhdysvaltain armeijan lausunto kertoi, että tukikohta suljettiin klo 13.00 GMT ”häiriöilmoitusten jälkeen” ja hätähenkilökunta oli otettu käyttöön.

Tukikohta on taas avoinna ja hälytystila päättynyt.

Suffolkin poliisi on tällä hetkellä paikalla ja neuvoo ihmisiä välittämään aluetta toistaiseksi.

Lähde: BBC

One thought on “Mies yritti tunkeutua Yhdysvaltain lentotukikohtaan Englannin Suffolkissa

  • 18.12.2017 at 17:36
    Permalink

    Suomessa taas poliisi on tunkeutunut Pravdan naispuolisen toimittajan kotiin naapurien soittamana vakavan läppärin epäillyn pahoinpitelyn vuoksi, johon liittyi vielä toistaiseksi tuntemattomasta syystä aiheuttunutta sauhuttelua. Sotku kuitenkin selvisi välittömästi kun toimittelija kertoi olevansa vihreän puolueen jäsen ja tuntevansa varsin hyvin Stalinin pärstän rokonarvet. Poliisi ilmoitti välittömästi kaiken olevan reilassa ja mallillaan ja pahoitteli väärin kohdennettua viranoiaistoimintaa eli ryntäämistä ”parempaan” yksiöön ilman kukkia ja suklaata.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.