Mikael Jungner väittää: Teuvo Hakkarainen veti kädestä hitaille ja yritti suudella

11

Entinen Ylen pääjohtaja, entinen kansanedustaja ja entinen SDP:n jäsen Mikael Jungner kirjoittaa Facebookissa:

”Loppuvuodesta 2011 oltiin ravintolassa. Teuvo Hakkarainen, Sinuhe Wallinheimo ja minä. Teuvo pyysi tanssimaan. En lähtenyt, osittain siksi että soitossa oleva biisi oli ns. hidas. Teuvo veti kädestä tanssilattialle. Yritti sitten nostaa vyötäröstä. Ei auttanut. Lopuksi koitti suudella mutta sekin meni ohi.

Ei tuosta suurta vahinkoa syntynyt. Hieman drinkki läikkyi ja poskelta sai pyyhkiä Teuvon kuolaa. Ymmärrän silti hyvin, miten ahdistavalta moinen hyökkäys tuntuu, yllättäen, kesken työrupeaman ja vielä eduskuntatalossa.

Se että nainen joutuu vuonna 2017 pelkäämään moista lähestymistä on väärin. Se että moista joutuu pelkäämään eduskunnassa on kansallinen häpeä.”

11 KOMMENTIT

  • Se on puolueen linja kun heillä näitä tuomittuja riittää.Tulisi nääs liikaa tuomioita puolueen eturiviin joten näin toimivat..suosikit.
   Kokoomus on vain varjo entisestään ja painuu kyllä tällä menolla vasemmistoliiton apupuolueeksi.
   Niin,olipa unohtua yx pikku juttu näihin tuomioihin liittyen,nimittäin Kokoomuksen Ex nuorisojohtaja lusii parastaikaa elinkautista murhasta, jonka sai Hgin Laajasalossa tekemästään murhasta, pari vuotta sitten..ja kännissä kuten tuokin. Niietta repikää tuosta juttua,kaikki Hakkaraisen syyttelijat…Mafiaveljet..
   Sopii hyvin näihin eri puolueiden edustajien tekemistä kannisekoiluihin kun nyt kerran Jungner niitä muistelee..

 1. No,nyt on lähdetty oikein joukolla vittuilemaan hakkaraista hyväksikäyttäen,perusSuomslaisille.
  Kummallisia hiipareita nämä ex demarit ja etenkin tämä Junger,joka ei päivääkään ole tehnyt oikeaa työtä. Nyt sitten vedellään muistista näitä ryyppy juttuja ja kas kummaa,..Sinuhe oli porukassa,ja tämä Ex Veskari kyllä kuittaa kaiken mitä lirppaturpa junger muistaa ja todeksi väittää.
  Aikamoisia pikkuhousuja molemmat..ja Wallinheimo hei..eihän tää ajojahti mitenkään liity presidentinvaaleihin?
  Eihän?..
  Pussatkaa toisianne,mokomat Suvakit.

 2. huonot hampaat näyttäs junkkerilla olevan, oikeat tervatorikat 🙂 onko hammaspeikko vähän…..

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.