Poliisi kaipaa yleisöhavaintoja kahden kameratolpan vahingoittamisesta Varkaudessa

8

Toinen tapauksista on tehty lokakuun 30. ja marraskuun 19. päivän välisenä aikana Valtatie 23:lla, Kurolassa. Automaattisen liikenteenvalvonnan kameratolppaa oli mahdollisesti puskettu jollakin raskaalla ajoneuvolla siten, että kameratolppa oli taipunut juurestaan.

Toinen tapauksista on tehty joulukuun 7.- 8. välillä Valtatie 5:llä Timolassa. Tällä kertaa automaattisen liikenteenvalvonnan kameratolppaa oli väännetty niin, että se oli taittunut juuresta ja kaatunut.

Molempia tapauksia tutkitaan rikosnimikkeellä vahingonteko.

Poliisi pyytää yleisöhavaintoja molemmista tapauksista ja kaikki havainnot sekä muut tapauksiin liittyvät tiedot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi

8 KOMMENTIT

  1. Siinähän kaipailee. Jospas poliisi ottaisi hommiinsa sellaisen aktiivimallin ja alkaisi tutkia rikoksia itse?

  2. Saa noita kirottuja rahastustolppia hajottaa
    Kun kerran saa laittomasti maassa olevia loisiakin majottaa

  3. Mitä se poliittinen poliisi sössöttää.

    Juurihan itse Tasavallan Presidentti on ilmoittanut että ei laittoman maahantunkeutujan piilottaminen ole rikos.

    No, kun tätä tulkintaa sovelletaan näihin tolppakameroihin niin eihän se ole myöskään rikos kun näitä tuhotaan – kunhan ei jää siitä kiinni.

  4. Kyllä minua nyt kauhiasti harmittaa, jos joudutaan siirtämään lisää voimavaroja automaattirahastuksen korvaamiseen. Jää ne tärkeimmät asiat tekemättä kuten tavallisen kansan väärien mielipiteiden vahtiminen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.