Perheenäiti kadonnut Heinolassa – Poliisi pyytää havaintoja

5

Hämeen poliisi pyytää havaintoja kadonneesta heinolalaisesta 38-vuotiaasta perheenäidistä Johanna Nyqvististä. Viimeisin havainto hänestä on kotoaan Heinolassa maanantaiaamulta 18.12.2017. Tuon jälkeen hänestä ei ole saatu tietoja tai havaintoja.

Nyqvist on ruumiinrakenteeltaan hoikka, noin 165 cm pitkä, ja hänellä on pitkät tummat hiukset, jotka on takaa hiusten alta värjätty punaisiksi. Nyqvistin katoamiseen saattaa liittyä samaan aikaan kadonnut perheen auto, musta V50-mallinen Volvo, jonka rekisteri on FKI-940.

Nyqvistin läheiset antoivat poliisille Nyqvistin kuvan julkaistavaksi ja toivovat median apua hänen löytämisekseen. Nyqvist saattaa olla välittömässä sairaalahoidon tarpeessa. Kaikki tiedot Johanna Nyqvististä ja mainitusta autosta pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi tai akuuteissa tilanteissa puhelimitse lähimpään poliisiin.

Lähde: Poliisi

 

5 KOMMENTIT

  1. Nainen kadonnut aikaisemminkin vuosina 2015 ja 2014. Kerran hän on itse tullut takaisin ja toisen kerran hänet on löydetty Heinolan metsistä. Toivottavasti hän tulee takaisin pian tai hänet löydetään nopeasti.
    https://www.es s.fi/uutiset/paijathame/2015/02/17/kadonnutta-heinolalaisnaista-etsitaan-myos-sosiaalisen-median-kautta

    https://www.es s.fi/uutiset/kotimaa/2014/07/07/kadonneeksi-ilmoitettu-nainen-loytyi-heinolassa

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.