Joulu hiljentää joukkoliikenteen ja sulkee terveysasemat Helsingissä

Joulu vaikuttaa kaupungin palveluihin, tiedottaa Helsingin kaupunki. Joukkoliikenne pysähtyy aattona 24. joulukuuta kello 16 aikaan ja jatkuu taas seuraavana päivänä kello 11. Terveysasemat ovat kiinni 24.‒26. joulukuuta.

Terveysasemat ovat kiinni jouluna 24.‒26. joulukuuta, uudenvuodenaattona 31. joulukuuta ja uudenvuodenpäivänä 1. tammikuuta ja loppiaisena lauantaina 6. tammikuuta. Terveysasemilla ei ole iltavastaanottoja 27.12.‒10.1.

Oman terveysaseman ollessa kiinni voi hakeutua terveyskeskuspäivystykseen. Aikuisten äkilliset sairaudet ja tapaturmat hoidetaan Haartmanin ja Malmin päivystyksissä. Lasten terveyskeskuspäivystys on Lastenklinikalla.

Joukkoliikenne ajetaan aaton aattona 23. joulukuuta perjantaiaikataulujen mukaan eli myös yöliikenne ajetaan.

Jouluaattona lauantaiaikataulutBussiliikenteessä ajetaan lähtöjä kello 16.45 asti. Lähijunilla on harvennettua liikennettä noin kello 17.30 asti. Metro- ja ratikkalikenne päättyy noin kello 16. Hautausmaille on lisälähtöjä.

Joulupäivänä 25. joulukuuta liikenne käynnistyy sunnuntaiaikataulujen mukaisesti noin kello 11.Bussiliikennekäynnistyy kello 10.30, metrot ja ratikat noin kello 11. Raitiolinjat 5 ja 7 ajavat jo aiemmin aamusta poikkeusaikataulujen mukaan.

Tapaninpäivänä 26. joulukuuta on sunnuntailiikenne.

 

Kirjastoista suurin osa on avoinna vielä joulun aatonaattona, mutta ne suljetaan normaalia aiemmin. Kaikki kirjastot ovat suljettuina joulun aikaan 24.–26. joulukuuta.

Välipäivinä 27.–30. joulukuuta kirjastot ovat normaalisti avoinna. Uuden vuoden aattona 31. joulukuuta ovet suljetaan aikaisemmin, ja 1. tammikuuta kirjastot pysyvät kiinni.

Lähde: Hel.fi

One thought on “Joulu hiljentää joukkoliikenteen ja sulkee terveysasemat Helsingissä

  • 22.12.2017 at 18:18
    Permalink

    Jokos tänä jouluna muslimit aloittaa sisällissodan Suomessa? Jokos niitä olisi niin paljon?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.