”Jeesus oli myös pakolainen”, katso haastattelijan reaktio

8

FoxNewsin haastattelija Tucker Carlson haastatteli kiivaasti ohjelmassaan entistä Marylandin kuvernööri demokraatti Martin O’Malleyta.

Kiivas haastattelu pakolaisten kohtelusta ja veroista päätyi lopulta. toivotuksiin hyvistä jatkoista, mihin O´Malley tokaisi lopuksi (ajassa 5.00) ”muista että Jeesus oli myös pakolainen”

Tämä saikin haastattelija Carlsonin naurahtamaan ja sanomaan lähetyksessä suoraan ajatuksensa. Carlson sanoikin ”tuo oli niin tyhmä kommentti, ettei siihen voi edes vastata”

8 KOMMENTIT

 1. Joulupukki varmasti myöskin pakolainen, Mitään todisteita ei ole joulupukista eikä jeesuksesta. Kansan ja paimentolaisten kiljupäissään keksimiä jorinoita.

  • Astui alas tuonelaan, nousi kolmantena päivänä ylös taivaisiin. Talvipäivän seisaus kestää kolme päivää, huomisesta alkaen ”Jeesus” askeltaa kukon askelin kohti kesää. Tämä oli ennen kristinuskoa ja on edelleen.

   Mutta Jeesus… hänkin oli olemassa, tosin pikkasen eri nimisenä. Eliitin esoteeriset symbolit sivuston mukaan raamatun kuvaama pasifistinen ihmeitä tekevä parantaja. Jeesus of Gamala, joka tunnettiin myös nimellä King Izas of Adiabene, oli soturikuningas ja gnostilaisen nasarealaisen uskonnon (Nazarene sect) ylipappi, joka oli vuonna 66 jaa. alkaneen ensimmäisen juutalaissodan kapinajohtaja. Hän oli siis Roomaa vastaan nousseen juutalaisen kansannousun johtaja – ei niinkään pasifistinen parantaja-opettaja, jollaisena Raamatun Jeesus on kuvattu.

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/11/aton-kultti-osa-29-historiallinen-jeesus.html

   On olemassa myös toinen tarina, jossa Jeesuksen tilalle on vaihdettu Kuningas Arthur. Kun kristityt tekivät ensimmäisen ristiretken pyhälle maalle 1000-luvun lopulla, ristiretkeläisten joukossa ollut ranskalainen Kreivi Baldwin of Boulogne (Boulogne on Normandiassa) erkaantui ristiretkeläisten pääjoukosta ja suuntasi itään kohti nykyisen Syyrian aluetta. Hänen joukkonsa valtasivat Edessan kaupungin vuonna 1098.

   Edessa oli Jesus of Gamalan kotikaupunki. Hän oli ollut reilu tuhat vuotta aiemmin Edessan suuri sankari, joka taisteli roomalaisia vastaan juutalaiskapinassa. Luonnollisesti nämä tapahtumat tunnettiin Edessassa erittäin hyvin ja niistä löytyi historiallista dokumentaatiota. Edessan valloituksen jälkeen Jesus of Gamalan tarina tuli tutuksi myös temppeliritareille. He siis löysivät tarinan, joka kertoi totuuden historiallisesta Jeesuksesta.

   Historiallisen Jeesuksen tarinan löytäminen asetti temppeliritarit vähintäänkin hankalaan tilanteeseen. He tiesivät varsin hyvin, että Jesus of Gamalan tarinaa ei voisi julkisesti kertoa kristillisessä maailmassa. Jokainen joka väittäisi Jeesuksen olleen Roomaa vastaan taistellut Edessan kuningas tuomittaisiin kerettiläisyydestä kuolemaan. Toisaalta tarinaa ei voinut myöskään jättää sikseen. Heillä oli hallussaan ”evankeliumi”, jossa kerrottiin totuus Jeesuksesta. Sellaisella tarinalla oli esoteeriselle veljeskunnalle hyvinkin suuri arvo.

   Mitä siis tehdä tälle historiallisen Jeesuksen tarinalle? Temppeliritarien ratkaisu oli hyvinkin luova. Tarina kyllä julkaistiin – mutta ”naamioituna”.

   Kuningas Arthuria koskevat käsikirjoitukset ilmestyivät Pohjois-Ranskassa vähän sen jälkeen kun ensimmäiset temppeliritarit palasivat Edessasta takaisin Normandiaan. Temppeliritarit muokkasivat Jesus of Gamalan tarinaa sen verran, että heitä ei voitu syyttää kereettiläisyydestä. Jeesuksen nimi muuttui Arthuriksi, Palestiina vaihtui Britanniaksi ja tarina sijoitettiin 500-luvulle. Tämä selittää sen miksi mahtavasta kuningas Arthurista ei ollut mitään tietoa missään historiankirjoissa ennen 1100-lukua.

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/search?q=jesus+gamala

   Mutta älkäämme antako edellisten kertomusten pilata nykyistä joulunviettoa perinteineen, sillä olihan yksi evankeliumin kirjoittajista, Luukas… hänestä otetun dna:n mukaan H eli nainen. Mainitaan vielä yksi pikkuinen yksityiskohta, ensimmäinen ristiretki ei tapahtunut lähi-itään, vaan 350-luvulla muinaiseen Kainuuseen, jossa koko pohjoismaiden alueella puhuttiin yhtä kieltä…Suomea. Sen jälkeen Vatikaani on kohdistanut vihansa aina näihin päiviin saakka tänne euroopan keskukseen.

 2. Ja jos joku muistaa niin neitsyt Maria oli 13 vuotias kun synnytti Jeesuksen. Eli, mikään ei ole muuttunut tuola hiekan keskellä sitten niiden päivien.

 3. No nyt on valjastettu jo Jeesuskin monikulttuurisuuden kivirekeä vetämään. Olisi hauska kuulla mitä mieltä Jeesus oikeasti tästä VIHOLLISTEN maahantuonnista on? Veikkaan että lähiaikoina ullattaen joku beduiini löytää ”varmistetusti autenttisen” käärön jostain Golgataltan luolasta missä Jeesus käskee ajamaan euroopan ja varsinkin suomen täyteen neekereitä.

  -Hulluus on ylittänyt sen pisteen mistä ei ole enää paluuta. Jos näitä mokuttajia ei nyt pysäytetä ja laiteta kuriin niin ne tuhoavat kaiken mitä edelliset sukupolvet ovat rakentaneet.

 4. Mitähän tuohon mustanaamio ja teräsmies sanoisi, puhumattakaan väinämöisestä. He ovat myös erittäin huolissaan tästä touhusta.

 5. Minäkin olen jonkin sortin ”pakolainen”. Nimittäin omenavarkaissa olen juossut pakoon huonoa kohtelua, jota tiesin odottaa vain sen vuoksi, että maailma on niin turkasen epäreilu paikka.

 6. Jeesus oli mitä oli. Ketä saatana kiinnostaa?
  Ei tueta Jeesusta, meillä on saatana oma UKKO YLIJUMALA, mihin se on unohtunut?
  Lähi-idän uskonnot hevonvittuun!
  Suomen omat jumalat käyttöön!
  Perkele Hetätkää suomalaiset!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.