Huhtasaari: ”Suomen taival vuoteen 2017 on ollut rikas, rakas ja raskas”

18
MTV:n uutiset pyysi presidenttiehdokkaita kirjoittamaan oman näkemyksen Suomesta vuonna 2030. Perussuomalaisten ehdokas Laura Huhtasaari tiivisti vuosikymmenet niin koskettavasti, että julkaisen sen tässä kokonaisuutena:
Suomen taival vuoteen 2017 on ollut rikas, rakas ja raskas. Me olemme tulleet kaukaa menneisyydestä ja me tahdomme jatkaa kauas tulevaisuuteen.

Itsenäistyminen vuonna 1917 oli vain piste, johon edellisen vuosisadan pyrkimykset tiivistyivät. Kertaamatta enempää viime vuosisadan alkupuolen tapahtumia, raskaitakaan, on helppo todeta, että maa on rakennettu työllä ja hiellä, mutta myös edellisten sukupolvien verellä, ja nyt elävillä on velvollisuus sekä edellisiä että seuraavia kohtaan rakentaa tätä maata edelleen. Me emme ole vain me, me olemme ylisukupolvinen me.

Rajat, rakkaus

Kansallisvaltio on instrumentti, jolla voimme hallita itseämme ja jonka koemme legitiimiksi. Kuka kokee legitiimiksi Brysselistä tulevat käskyt? Kenelle EU on oma? Kansallisvaltion pitää myös pystyä valvomaan rajojaan eikä syksy 2015 enää saa toistua.

Vierailija on Suomeen tervetullut, mutta raja-aseman kautta ja paperit kunnossa. Euroopan Unionin suunta on käännettävä takaisin kohti alkuperäistä kauppaliittoa. Liittovaltiohaaveille ei kansa ole vaaleissa antanut mandaattia Suomessa eikä muualla, vaan kyseessä on Brysselin hoviväen projekti. Kaarle Suuren jälkeen ei eurooppalaisten suurvaltojen rakentamisesta ole tullut kuin vahinkoa.

2030 lähellä ja kaukana

Visiossani Suomesta vuonna 2030 Suomi on edelleen suomalainen kansallisvaltio, joka määrää suvereenisti omalla alueellaan. EU saattaa vielä olla olemassa, ellei se ole kaatunut eliittinsä mahdottomiin haaveisiin, mutta liittovaltion pakottamisesta maiden kurkuista alas on luovuttu.

Suomi 2030 on vauras ja turvallinen maa, jossa tiede, taide, tekniikka ja työ kukoistavat. Demokratia on vahvistunut Unionin heikennyttyä ja kansalaisten osallistuminen politiikkaan on lisääntynyt, kun asioihin voi taas vaikuttaa.

Kauppa ja kulttuurivaihto kukoistavat, koululaitos on edelleen ylpeyden aihe ja vuonna 2018 nollattu huono soteuudistus on saatu toteutettua niin, että kansalaisten tasaveroisuus oikeasti toteutuu.

…..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä media ja blogi saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

18 KOMMENTIT

 1. Joko olisi aika alkaa laittamaan kunnolla vastaan suomea tuhoaville rikollisille? Tuleva vuosi on ratkaiseva monessakin mielessä -kantaväestön nöyryyttäminen ja tänne kuulumattomien muukalaisten maahantuonti ON PAKKO SAADA PYSÄYTETTYÄ!

 2. Tässä kuvassa näkyy hyvin Lauran koukkunenä sekä purenta joka on kuin hailla.

  Tämäkin naikkonen puhuu ja hölisee muttei ole koko poliittisen toimintansa aikana tehnyt mitään konkreettista asioiden muuttamiseksi parempaan suuntaan. Ääniä saa vasta sen jälkeen kun on oikeasti tehnyt jotain.

  Mutta Laurakin tietää ettäpresidentiksi ei pääse, mutta näillä lausunnoilla se on seuraava MEP:pi EU:ssa. Ja silloin määrätietoinen työ on tehnyt tehtävänsä. Rahaa tulee ovista ja ikkunoista.

  Muuten, onkos Halla-Aho palauttanut palkkansa ja palkkionsa EU:lle takaisin? Eikös se niin luvannut ennen vaaleja?

  • Valitettavasti olet oikeassa. Vähiten huonoa tässä on joutunut ikänsä äänestämään kaikissa vaaleissa -eli sitä ehdokasta joka edes puheidensa tasolla on ajamassa oman kansansa etua. Näin se menee tälläkin kertaa, tärkeintä olisi saada Niinistö pois virastaan sillä sieltä se vasta synkkä menneisyys taustalta löytyy…

   Edustuksellinen demokratia ja monipuoluejärjestelmä on surkea systeemi.

  • Laura on viehättävän näköinen nainen kaikessa persoonallisuudessaan, niin ulkoiselta olemukseltaan kuin henkiseltäkin. Jotkut ovat vain niin läpi paatuneita henkisesti, etteivät näe kauneutta vaikka se halaisi heitä.

   Laura on helppo kenen tahansa kuvitella erilaisiin tilanteisiin kansainvälisesti, loistamaan kokousten viisaana valopilkkuna ja hyväntahdon lähettiläänä, sillä Laura on paitsi älykäs ja upea, myös viisas. Lauran voi helposti nähdä kaivatuksi henkilöksi niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin tapahtumissa. Hän on kuin luotu siihen tehtävään, luonteva, ihmisläheinen ja rento. Olen vakuuttunut että meille kaikille jotka rakastamme ja arvostamme rakasta Suomenmaatamme, Laura on toiveen täyttymys.

   Laura on presidenttinä niille suomalaisille jotka työn, sairauden, työttömyyden tai muiden sellaisten syiden raskauttamina eivät ehdi tai jaksa maamme etuja aina vaalia, kultaakin kalliimpi, kotimaataan ja sen kansaa pyyteettömästi puolustava ja sen eduista ensisijaisesti huolehtiva. Juuri sellainen johon tehtävään presidentti virallisesti nimetäänkin.

   • Hyvin sanottu, älyäisivät vaan muutkin Suomalaiset että Laurassa on tulevaisuus toisin kuin esim. Ruotsissa, joka on menetetty suvaitsevuuden alttarille.

  • Laura on kaunis ja tyylikäs nainen, muuta väittävät ovat ilmeisesti itse rupisen perseen näköisiä.

 3. Aina kaikki valittaa. Kukaan ei tee mitään. Odotetaan että joku muu tekee.
  Menkää itse ehdokkaaksi. Kerran niin parempia olette olevinanne.

  • Edustuksellinen ”demokratia” + monipuoluejärjestelmä + euroopan unioni ylimpänä määrääjänä = mahdollisuus vaikuttaa mihinkään olematon. Mahdollisuus vähemmistön ”vallankaappaukseen” huomattava. -kiitos ei.

   • Meiltä poistui edustuksellisen demokratian puutteita korjaava perälauta käytännössä vuonna 1991, jolloin säädettiin pääministerin aloite presidentille eduskunnan hajoittamiseen, ja siten hajoitus on enää vain muodollinen. Siksi edustuksellinen demokratiamme on enää pelkkä feikkidemokratia, demokratian irvikuva. Tämä siksi että hallituksella ei enää ole mitään tahoa valvomassa sen toimintakykyä ja hallitukset istuvat niin kauan kuin hölmöt sinne päässeet, kuten esim. Juha Sipilä, haluavat, enintään kuitenkin vaalikauden kerrallaan sentään, mikä sekin on monesti aivan liikaa.

    Toimintakyky voitaisiin palauttaa mikäli säädettäisiin kansalaisaloitteille kannatuskynnys jonka ylitys velvoittaisi järjestämään sitovan kansanäänestyksen aloitteelle. Presidentin oikeuden palauttaminen hallituksen hajoittamiseksi tietenkin olisi myös ainakin tyhjää parempi vaihtoehto, koska hän on kansan valitsema ja yleensä melko arvostettu, vaikkakin viimeisimpien presidenttiemme aikana presidentti-instituutio onkin selvästi tasaisesti kärsinyt arvonalennusta huonoista valinnoista ja heidän päätöksistään.

 4. Tyhjänpäiväistä puhetta, sanahelinää maailma on täynnä.

  Laura sopisi paremmin Israelin suurlähettilääksi Suomeen.

  Mutta mennään itse asiaan ja Suomen tilanteeseen.

  Suomen tilanne on umpikujassa.

  Tuomioistuinlaitos, syyttäjänlaitos, poliisilaitos on kaapattu valtaklikin toimesta palvelemaan heidän valtaansa. Yleisesti puhutaan jo poliittisesta poliisista.

  Rikollinen valtakunnansyttäjä jatkaa tehtvässään kuin mitään ei olisi tapahtunut.
  Eivätkö nämä sätkynukke ehdokkaat uskalla tähän asiaan puuttua!

  Et voi palvella samaan aikaan virallisessa, julkisessa tehtävässä ja valan vannomana sitoutuneena palvelemaan salaisia tavoitteita yksityiselle järjestölle. Nämä eivät ole yhteensovitettavissa.

  Eikä yksikään ehdokkaista, ei edes lainsäätäjistä irtisanoudu tästä asetelmasta!

  • Sinä ja sinun asiasi. Ensinnäkin, Laura on tavallinen kristillistä uskoa tunnustava suomalainen jonka valtamedia päätti rengastaa jotenkin poikkeavaksi, vaikka kaikki Suomen presidentit tähän saakka ovat olleet kristittyjä. Kysyt ”Eivätkö…”. Etkö muka vieläkään ole nähnyt että eivät, eivätkä edes halua?
   Väitteesi ”Et voi palvella…”. Etkö muka vieläkään ole havainnut että kyllä voivat?
   Ja viimeisin ”Eikä yksikään ehdokkaista…!”. Koska he Suomessa muka viimeksi olisivat jotain niin kunniakasta tehneet? Taisi olla ennen syntymääsi ainakin? Jään odottamaan sinun jatko-osaasi eli sitä itse asiaa, joka tätä alun helistelyäsi seurannee…

 5. Jos olet tuomari, poliisi, ministeri tai minkä tahansa julkisen viran haltija et voi luotettavasti hoitaa tehtävääsi ja samaan aikaan kuulua yksityiseen järjestöön jolle vannot uskollisuutta.

 6. Vai muka tavallinen kristillistä uskoa tunnustava suomalainen.

  Näyttää todella typerältä eikä todellakaan herätä luottamusta kun kantaa kaulassa sekä kristinuskon että juutalaisuuden symboleja. Onko hän juutalainen? Ellei ole, miksi sitten tarve kantaa daavidin tähteä kaulassa.

  Todellinen johtaja nousisi puolustamaan sananvapautta ja yhdistymisvapautta. Jos Huhtasaari ei kestä esim. kritiikkiä juutalaisvaltiota kohtaan se kertookin jo aivan kaiken oleellisen tästä ehdokkaasta.

  • Wikipediasta: -Huhtasaari on sanonut olevansa kristitty.[1] Hän on todennut evoluutiosta, että se on hänestä ”ihan mahdoton teoria”, ja että ”se nyt vaan on niin, että ihmiset eivät ole eläimiä, eikä eläimiä koskaan olleet”.

   Minä olen tavannut niin monenlaisia kristittyjä, ettei Lauran kanta ihmisen alkuperästä edes tapauskovaisen suusta ole minusta mitenkään poikkeuksellinen. Siitä olen kuitenkin vakuuttunut, että jos Laura sanoo olevansa kristitty ja kantaa ristin symboolia, hän ei ainakaan ole erityisesti juutalainen uskonnollisessa mielessä. Sukunsa arvailuun en osallistu ollenkaan. Tuo korukin voi olla vaikka mieluisa lahja jostain. Toisaalta, uskonto sinänsä, kunhan se on elämää suojeleva ja inhimillinen eikä ole uskonvapautta rajoittava, ei minusta tule olla ulos sulkeva peruste.

   Laura Huhtasaari on nimenomaan esiintynyt pitkin syksyä eri tilaisuuksissa sananvapauden puolestapuhujana sekä mm. PVL:n tuomitsemisen vastustajana. Aloita nyt vaikka hänen avajaistilaisuutensa videon katselusta https://www.youtube.com/watch?v=REMHJ2UPUQs kohdasta 10:20. Se jo kuvaa pitkälti sitä mitä sinä peräät kirjoituksessasi.

   Mistä sinä ihminen kaivat noita satujasi kun väität Laurasta jotain tasan päinvastastaista kuin mitä hän on? Suosittelen vähentämään Hesarin ja Ylen:n/Mtv3:n seuraamista vakavasti otettavina tietolähteinä. Ne ovat nykyään lähinnä monikultturismin viihdekanavia ja EU-tehtaan äänitorvia.

   • ”Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari rinnastaa antifasistit ja Pohjoismaisen vastarintaliikkeen toimintatavoiltaan.”

    ”Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari sanoi kampanjatilaisuudessaan viime sunnuntaina, että myös antifasistien toiminta tulisi kieltää.”

    http://www.iltalehti.fi/politiikka/201712082200589907_pi.shtml

    Eli kieltojen linjalle on jo lähtenyt ja rinnastus ontuu pahasti.

    Pohjoismainen vastarintaliike on erittäin kurinalainen ja toimintatavoiltaan ei väkivaltainen. Päinvastoin kuin Antifa.

    Olisi reilusti vaan sanonut että on väärin kieltää PVL. Näin Huhtasaari ei kuitenkaan sanonut.

    Eivät nämä ole mitään satuja. Ja jätä pois kaikki henkilöön menevä tai saat itse maistaa sitä,

    Niinhän se Timo Soininkin piti olla kansallisen Suomen tulevaisuus ja kulmakivi joka irrottaa Suomen EU suosta ym. Vaan miten kävi. Kun aikaa kului ja pääsi valtaan kiinni Soinista tuli vallanpitäjien hännystelijä.

 7. Tällä menolla suomalaisia ei enää ole Suomi 200 juhlassa.
  On vain kehitysmaalaisia. Somaleja arabeja ym.
  Pommit paukkuvat ja päitä katkaistaan.
  Allahu akbar!

  • Pahalta näyttää. Todella pahalta.

   Ellei muu auta niin rakennetaan tarvittaessa muuri sekä Ruotsin vastaiselle rajalle että Venäjän vastaiselle rajalle.

   Saattaa olla ettei sekään riitä. Tarvitaan ehkä vielä paljon järeämpiä keinoja.

 8. OK, olet PVL:n suhteen ilmeisen oikeassa, muistin väärin henkilön, pahoitteluni siitä. Entä nuo muut? Tai antaa olla.
  Piti vain vielä lisätä sanomaani ihan muutakin, mutta kun huomasinkin että lähdet uhkailun linjalle, tulin siihen ajatukseen etten noin pätevän kanssa kykene, ja että Laura taitaa sittenkin olla oikeilla jäljillä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.