VIDEO: Bussi ajoi väkijoukkoon Moskovassa – Ainakin 5 ihmistä kuollut ja 15 loukkaantunut

4
Mainos

Ainakin viisi ihmistä on kuollut ja 15 loukkaantunut.

Eri Mediat kertovat kuolonuhreja olevan enemmän kuin viisi, turman syytä ei vielä tiedetä.
Bussinkuljettaja kertoi, että bussi oli yhtäkkiä lähtenyt itsestään liikkeelle bussipysäkiltä. Kuljettaja yritti jarruttaa, mutta jarrut eivät toimineet.

Päivitämme uutista illan aikana.

Mainos

Uutista päivitetty 26.12 klo 7:30. Bussikuljettajan kommentit

 

 

 

4 KOMMENTIT

 1. Kinkun sulattelu vie tunnetusti orgaanisesta oliosta aivokapasiteettia, mutta sillä mitä minulla on jäljellä yhtään mittään. Uumoilen, että noin huonolla ajamisella ei edes pyritä paratiisiin 72 vaateliaan naisen seuraan. Todennäköisesti slaavilainen kuski ajoi kuin Simo Salminen koht’silleen 50-vuotta sitten omaa linja-autoaan Jukka Virtasen kirjoittamassa laulussa ”Halllelujaa”… välittämättä tielle tulleista ”häriötekijöistä”, vaan ”ajoi nasta laudassa”.
  Vähintäinkin epäuskoinen ja taatusti ”vääräuskoinen” mies eli juuri se, jonka on tehtävä elääkseen työtä sekä otettava kaikki vastaan ”suvaitsevimmilta” ihmisiltä juuri siinä sylkykupin ominaisuudessa, jonka Herra Kaikkivaltias on hänelle suuressa viisaudessaan armollisesti suonut… niin siis tälläinen mies yleisimmin nukkuu joko auton rattiin tai aviovaimonsa viereen ja tässä nimenomaisessa tapauksessa toteutui tuo vaihtoehto yksi.

 2. Enpä juuri nyt lähtisi kaupungille,esim uutta vuotta vastaanottamaan.
  Saattaapi tulla Scania vastaan…suoraan vastaanotto keskuksesta.
  Kiitos siitä, Petteri Orpo ja Juha Sipilä sekä sinttuSoini.

  • Kiitos myös presidentti,Sauli Niinistölle,joka nimitti istuvan hallituksen ja joka muutenkin,EU suvakkina,hyväksyy nykyisen suomalaisten halveksunnan.
   Ei jatkokaudelle.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.