Joulupukki ajoi useita kertoja nopeusvalvontakameraan – ”Lähetämme huomautuksen korvatunturille”

3

Ylikomisario, Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein julkaisi Twitterissä kuvakoosteen, jossa on nopeusvalvontakameran ottamia kuvia jouluaatolta. Yhteinen nimittäjä kuville on se, että jokaisen auton ratissa istuu itse Joulupukki.

Koska autojen kuljettajien todellista henkilöllisyyttä ei voida todeta, taitavat kuskit säästyä ylinopeussakoilta. Pastestein kertookin twiitissään, että ”lähetämme huomautuksen Korvatunturille.”

Lähde: Twitter

3 KOMMENTIT

  1. Voiko tuota pitää Turun kaupunginkirjaston cuckmiehen kaltaisena tekona, koska poliisi todennäköisesti ”poisti” pätevän ja normaalin rangaistusasiakirjan (tässä tapauksesa kuva),

    • En ole aivan varma lain kirjaimesta tässä tapauksessa, mutta muistelen että jos et itse ole ajanut ajoneuvoa niin sinun tulee tietää kuka sitä ajoi. Tieliikennelain mukaan jos luoutat ajoneuvon toiselle tulee sinun tarkistaa että hänellä on voimassa oleva ajo-oikeus.

      Olen kuullut yhden tapauksen jossa miehellä oli kolme lähes samannäköistä kaljupää-poikaa. Ja eräs heistä ajoi autolla kameraan. Mutta kukaan ei pystynyt varmuudella sanomaan kuka kolmesta ajoi kuvan perusteella ja siksi juttu raukesi. Liekkö urbaani legenda.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.