Näkörajoitteinen mies ryöstettiin rappukäytävässä – Poliisi pyytää havaintoja kahdesta miehestä

3

Kahden toistaiseksi tuntemattomaksi jääneen miehen epäillään ryöstäneen noin kolmekymppisen näkörajoitteisen miehen eilen tiistaina Helsingin Kalliossa kello 20.15–20.30.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun mies oli viettämässä iltaa lähistöllä sijaitsevassa ravintolassa Viidennellä Linjalla Porthaninkatua vastapäätä. Hän oli poistunut ravintolasta ja kävellyt kotiinsa Neljännelle Linjalle. Rappukäytävään sisään astuessaan hän oli kuullut, että rappuun oli tullut muitakin.

Uhri kertoi menneensä kotinsa ovelle, kun kaksi miestä oli tarttunut häneen ja kaatanut hänet maahan. He olivat uhkailleet miestä suomeksi, ja toinen heistä piti uhria maassa, kun toinen kaiveli hänen taskujaan. Tapahtuman yhteydessä uhri sai lieviä vammoja, jotka eivät vaatineet sairaalahoitoa. Epäillyt veivät uhrin mukaan häneltä jonkin verran käteistä rahaa.

Miesten käytyä kiinni uhriin, oli uhri alkanut huutaa apua. Naapuri soitti avunhuudot kuullessaan hätäkeskukseen, mutta poliisin tullessa paikalle tekijät olivat jo ehtineet poistua paikalta.

Poliisi pyytää havaintoja kahden todennäköisesti ravintolasta uhria seuranneen miehen liikkeistä sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fitai puhelimitse numeroon 0295 417 931.

Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

  1. Nyky suomi, vanhukset ja vammaiset eivät ole turvassa edes kotonaan. Vihapuheen torjuntaan ja kyperhyökkäyksiin satsataan lisää reusrsseja ja miljoonia, mutta tavalliset kansalaiset ovat hätää kärsimässä. Neuvoisin ihmisä aseistautumaan vastaisen varalle. Muutama raato rosvoista niiin eiköhän vähän rauhoitu.

  2. Jep. Juuri näin teemme ..ainakin ne jotka siihen pystyvät. Kova kovaa vastaan ja sillä siisti. Suomella onMiljoonan reserviläisen joukko joka vain odottaa kutsua aseisiin. Siinä voi ählämeillä tulla tukalat paikat vaikka ensirynnäkön jälkeen.voivatkin hiukan pullistella..
    Näin on näppylät.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.