Niinistön vaalikampanjan budjetti peräti 1,5 miljoonaa euroa – Katso Saulin tukijat

7
Sauli Niinistön ennakkoilmoitus vaalirahoituksesta paljastaa, että hänen vaalikampanjansa kulut on arvioitu peräti 1 500 000 euron suuruisiksi.

Niinistö on saanut lukuisia 5000, 10 000 tai 15 000 euron suuruisia lahjoituksia vaalityöhönsä yksityishenkilöiltä. Mukana on muun muassa kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt 14 500 euron panoksellaan. Supercell-miljonääri Mikko Kodisoja on tukenut Niinistöä 15 000 eurolla.

Myös yritykset ovat tukeneet Niinistöä ahkerasti. Muun muassa sijoitusyhtiö Thorkel Investments Oy on lahjoittanut 10 000. Sen omistaja on Jarkko Joki-Tokola, joka omistaa myös CRF Health, Inc., Lifeline Ventures Oy:n, joka sijoittaa suomalaisiin sote-yrityksiin.

15 000 euroa Sauli Niinistön vaalityöhön antanut TA Ventures Oy sijaitsee samassa osoitteessa Jarkko Joki-Tokolan Lifeline Venturesin kanssa. TA Venturesin toimialaksi ilmoitetaan ”Muu liikkeenjohdon konsultointi”.

E-Capital Oy on lahjoittanut 10 000,00 euroa. Kyseessä on Heikki Juhani Elomaan firma. Hän on Taalerin toimitusjohtaja, joka on toiminut aiemmin muun muassa Sampo Pankin johtoryhmän jäsenenä ja Mandatumin johtajana.

Sauli Niinistön suurin yksittäinen tukija peräti 100 000 euron panostuksella on Yksityisyrittäjäin säätiö.

Toiseksi suurin tukija mittavalla 55 000 euron potilla on Stiftelsen för det tvåspråkiga Finland. Kyseessä on säätiö, jonka käytännössä pääasiallinen tehtävä on ollut ohjata rahoitusta Ruotsalaiselle kansanpuolueelle (RKP). Summa oli noin 1,6 miljoonaa euroa vuodessa, kunnes puoluelain muutos vuonna 2010 rajoitti samalta lahjoittajalta vuosittain vastaanotettavan summan 30 000 euroon. Ennen kuin laki tuli voimaan, Tvåspråkiga-säätiö tyhjensi kassansa RKP:lle, joka sai noin 3,3 miljoonan euron kertalahjoituksen.

Voit katsoa Niinistön vaalirahoitusilmoituksen kokonaisuudessaan tästä linkistä.

7 KOMMENTIT

    • On myös monia ”kansallismielisiä” jotka tahallisesti johtavat ihmisiä harhaan että (((NE))) saavat jatkaa ryöstöään rauhassa. Osa näistä ”kansallismielisistä” saa tekemisistään myös rahallista korvausta eli ovat töissä vihollisella.

      Jatkuva muslimeista ja vasemmistosta/vihervasemmistosta ja suvakeista jankkaaminen paljastaa ettei kyseessä ole aito totuuden etsiminen. Vaikka edellämainitut ovatkin varsin suuressa roolissa uuden maailmanjärjestyksen luomisessa niin JUURISYY NE EIVÄT OLE

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.