Iäkäs nainen sarjatörmäili autolla Porissa aitaan, auraustraktoriin ja talon seinään

1

Porilainen vuonna 1945 syntynyt nainen ajoi kaksi kolaria reilun kuuden tunnin aikana ollessaan henkilöautolla liikenteessä.

Noin kello 18.00 aikaan torstai-iltana nainen menetti ajoneuvonsa hallinnan sohjoisella Kyläsaarentiellä sillä seurauksella, että auto törmäsi ensin puiseen piha-aitaan ja siitä edelleen talon seinään. Sekä autoon että seinään tuli lieviä vaurioita ja kuljettaja selvisi törmäyksestä vammoitta.

Yöllä kello 00.30 aikaan nainen oli liikkeellä tuttavansa henkilöautolla Mäntyluodontiellä kohti Poria kun hän törmäsi autolla vastaantulevan auratraktorin auraan. Naisen epäillään kuljettaneen autoa vastaantulevien kaistalla törmäyksen sattuessa.

Autossa oli matkustajana auton omistaja, mutta kumpikaan ei loukkaantunut törmäyksessä, auto vaurioitui ajokelvottomaksi. Alkoholilla ei ollut osuutta kumpaankaan kolariin.

Artikkelikuvan auto ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

  1. Mummon pitää päästä ajelmaan vaikka taidot ei riitä. Kerran näin kyllä sellaisen tapauksen että jäin suu auki katsomaan. Mummeli tuli kaupasta katkokävelyä ilmeiseti keski-ikäisen poikansa käsikynkässä ja menivät nurkan taakse, jossa auto oli. Mietin että poika on tuonut vanhan äitinsä ostoksille. Alkoi kuulu jumalatonta kaasutusta ja ihmettelin että pian on kytkin selvä kun luistatti niin maan perkeesti. Yllätys oli melkoinen kun ratissa oli se huonosti kävellyt mummeli ja ”poika” istui vieressä repsikan paikalla.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.