Laura Huhtasaari: Jokin on pahasti vialla – On muutoksen aika (video)

11
Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari ottaa uudenvuodenpuheessaan kantaa ajankohtaisiin asioihin.

Huhtasaari kertoo, että presidentin on jämäkästi puolustettava Suomea ja suomalaisia. Hän ottaa esille muun muassa lisääntyvän eriarvoistumisen ja sote-kuviot.

Huhtasaaren mielestä verovarat on ohjattava suomalaisten sosiaaliturvan ja terveydenhuollon varmistamiseksi. Hänen mielestään on edesvastuutonta, että nyt eläkkeellä olevien hyvinvointimme rakentajien lääkekorvauksista leikataan, jotta Kela, valtio ja kunnat voivat maksaa laittomasti maassa olevien ilmaisen terveydenhuollon ja muun ylläpidon.

”Presidenttinä edistäisin Suomen ja suomalaisten etuja puheissani ja teoissani.”

 

11 KOMMENTIT

 1. Hoh hoijaa… Jälleen yksi ”puhe”. Maailmoja syleilevä ”on muutoksen aika” muttei mitään konkreettista mitä hän tekisi. Mitä hän muuttaisi, missä vaiheessa tai miten. Suomen kansalle pitäisi pikkuhiljaa kertoa konkreettisia asioita miten Suomi muutetaan kohti parempaa. Miten kansainväliset yritykset pakotetaan maksamaan veroja Suomeen ja miten työttömyydestä pääsee eroon.

  Itse löysin valtion 2018 ensimmäisestä budjetista heti 350 miljoonaa euroa säästöjä. Eikä kirpaisisi veronmaksajaa lainkaan. Päinvastoin. Ja ne löysin vajaan puolen tunnin lukemisella. Mitä löytyykään valtion lisäbudjeteista. Näihin tulisi keskittää huomio. Raha se on joka ratkaisee eikä ulkonäkö.

  No, pätkiä kun videosta katseli niin päälimmäinen huomio oli yli-isot push-upit. Tämä nykyajan muoti jossa rintojen päälle tulee ”räystäs” tai ”vaakataso” kun liivien yläreunan takana ei olekkaan mitään, on korni. Sopivat liivit ovat paljon luonnollisemman näköiset kuin ”kahdet push-upit päälekkäin”.

  • Ai raha se on joka ratkaisee, eikä ulkonäkö, ja sitten höpiset kappaleen verran tisseistä ja liiveistä.

   Taidat olla ylivertaisen tyhmä. 🙂

   • Katso ketä ei saa arvostella ja tiedät kuka hallitsee.

    Jos ehdokas sanoo että ”jotain on vialla” eikä pysty tarkentamaan edes yhteen yksittäiseen kohtaan niin ehdokas on todella pihalla. Ehkä joidenkin keskittymistä haittaavat isot rinnat, mutta eivät kaikkia.

 2. Haluaisin uskoa Lauraan, asialliset puheet ja edustava ulkonäkö( myös tissit,liiveillä tai ilman).
  Poliitikkona kumminkin untuvikko ja helposti vietävissä, eikä kaulassa roikkuva Daavidin tähti nosta pisteitä. Voi olla että kasvaisi presidenttiyteen ajan kanssa. Suomi on kumminkin niin ankarassa kusessa että ruoriin tarvitaan monissa liemissä keitetty jalasmökkimies. Paskamainen tilanne jossa kaksi hyvää ehdokasta tulee jakamaan kansallismielisten äänet, toivottavasti toinen selviää kakkos kierrokselle.

  Toivottavasti kaikki raahaavat perseensä äänestyspaikalle, sillä nukkuvien puolue tulee ratkaisemaan vaalit.

  • Paavo Väyrysellä on kontollaan niin suuri syntisäkki pitkältä ajalta ettei liene mieheen luottamista. Väyrynen äänesti Lissabonin sopimuksen puolesta, vei meidät EU:hun ja otti Kreikan euroon. Hän on lähinnä ihan hyvä Paavo & Vuokko -mukien ja kirjojen markkinoija, mutta en kyllä hänelle, keskustan ikuiselle kunniapuheenjohtajalle, presidentin asemaa antaisi. Se mitä todennäköisemmin menisi silloin kepu-asialle, ja eiköhän siitä taas ole saatu useaksi vuodeksi riittävä annos ihan etukäteen. Paavon oma uusi kansalaispuolue on todennäköisesti vain hämäystä varten perustettu. On se vain niin kummallinen palanen Paavon yhtälössä.
   Lisäksi Paavon euroero-äänestysaloite tuntui minusta joiltain osin epilyjä herättävältä sen suhteen, että mikäli sen kansanäänestys olisi aloitettu liian aikaisin eli väärään aikaan ja olisi siten helposti kielteinen, tulos sitoisi Suomen entistä tiukemmin euroon.

   • Ei minulla ole harhaluuloja Paven synnittömyydestä, äijä on kiero kuin korkkiruuvi ja liukas kuin märkä saippua. Tällä hetkellä nään että Paven edut ovat yhteneväiset Suomen etujen kanssa. Toivoisin että rehellisyys ja viattomuus olisivat etuja politiikassa, todellisuudessä lähes päinvastaiset arvot jylläävät tällähetkellä kautta maailman, tälläiseen paskaläpeen Paavo sopii kuin nyrkki silmään.
    PS. Ääni menee Lauralle jos pääsee kakkoselle jopo-salea vastaan.

 3. voi voi voi voi voi….. tämä maailma on jo valmiiksi niin kiero paikka että ei noin hyviin sanoihin voi uskoa, koska täällä ei tosiaan tiedä kuka puhuu totta ja kuka ei, varsinkin kun on kyse politiikasta :/ en tosiaan tiedä uskallanko antaa ääntäni kenellekään kisassa oleville.

  • Jos et anna ääntäsi kellekään, tulet tietämättäsi antaneeksi sen Niinistölle koska ihmisiltä tottumuksen ja helppouden johdosta yleensä, sekä kokoomuslaisesta rikkaiden etuvartiosta kyllä äänet menevät suurimmalta osalta hänelle, kokoomuslaiselle pakko-muka-puolueettomalle presidentille. Hänelle joka mm. vei Suomen euroon äänestämättä, ajaa EU-liittovaltioistumista missä suomalaisten ääni on enää 1% entisen 100% sijaan omissa asioissaan. Eikä tuo kummilapsensa kanssa naimisissa olokaan niin kovin vakuuttavaa kuvaa hänestä, vanhasta miehestä, anna. Sitä paitsi arvelua herättää tuo muihin ehdokkaisiin nähden moninkertainen vaaliavustuskin nimenomaan rikkailta, suuryrityksiltä ja varakkailta.
   Viattomin ja rehellisin on Laura Huhtasaari, ei vielä liian kauan politiikan hapoissakaan rypenyt. Laura on mm. opiskellut USA:ssa, työskennellyt aidosti paikan päällä vapaaehtoistyössä opettajana Mikronesiassa joten tietää mistä puhuu ja kykenee kommunikoimaan kansainvälisesti. Luotettavuudessa Laura on ehdottomasti paras. Hän on ehdottoman suomalaismielinen, isänmaallinen ja haluaa pienille lapsilleen turvallisen, rajojen suojaaman Suomen, sellaisen kuin se oli vielä -80 ja -90 -luvuillakin, takaisin. Muihin ehdokkaisiin en minäkään uskaltaisi luottaa.

 4. Meillä on ”varaa” antaa kansainvälisten perintäyhtiöiden viedä suomalaisten rahaa laittomasti ulkomaille, mutta meillä ei ole varaa pitää huolta Suomen kansalaisista. Ketkä ministerit, kansanedustajat ja virkamiehet hyötyvät?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.