20-vuotias mies löi toista miestä vasaralla päähän aikuiskoulutuskeskuksessa Seinäjoella

Seinäjoella sijaitsevan aikuiskoulutuskeskuksen koulutustiloissa tapahtui tänään iltapäivällä epäilty törkeä pahoinpitely. 20-vuotias miesopiskelija löi n. 35-vuotiasta mieshenkilöä vasaralla päähän.

Asianomistaja toimitettiin sairaalahoitoon, mutta alustavien tietojen perusteella hänellä ei ole hengenvaaraa. Poliisi on ottanut tekijän kiinni.

Lähde: Poliisi

8 thoughts on “20-vuotias mies löi toista miestä vasaralla päähän aikuiskoulutuskeskuksessa Seinäjoella

  • 3.1.2018 at 17:25
    Permalink

    ”Sivistys” näköjään alkaa vihdoinkin leviämään Suomeenkin, sillä onhan sen saapumisesta siitä kulunut jo kohta kolme vuotta. Tietääkseni ammatillisessa oppilaitoksessa ennen tätä vasaraa on käytetty naulaamiseen tai nurin narin menneen naulan oikaisuun tai sen poisvetämiseen. Toki on myönnettävä, että jokunen muija (vaimo) kenties onnekseen tai epäonnekseen kohdannut loppunsa tulleeksi tapetuksi ”arvontamenetelmällä” johdetun eli sillä esineellä, mikä on hänen umpihumalaisen ”elämänsä miehen” juoppohulluun käteensä osunut sattunut ensimmäiseksi osumaan. Tästäpä onkin sitten perisuomalaiseen malliin kuuluisa elokuvitusohjaaja luonut tuskansa kautta sen tuskan, mitä vain suomalainen mies voi kokea ja tehnyt nyyhky -leffan tästä pontikka -maakarista, joka sivumennen vielä ”maalitti” soman kasan paikallispoliiseja hankeen aivan liian kiltin miehen maineessa olevan uhriksi aikana, jolloin poliisien koulutukseen ei kuulunut alkeellisintakaan turvallisuuskoulutusta siitä, etteivät tuollaiset kotihälytykset olleet mitään kukkaniittyjen kukkien poimintaa vaan siinä oli hengenmeno enemmän kuin löyhässä. Suomalaiselle työttömälle ja tarpeettomalle ”työllisyyskurssille” ajetulle miehelle ei tänäpäivänä pidä vittuilla eli haastaa riitaa, sillä niitä oikeitakin kirveen terän leikkaavuutta ohjeistavia ”kohteita” on olemassa aivan riittämiin (valitettavasti).

    Reply
  • 3.1.2018 at 18:21
    Permalink

    Raksamies henkeen ja vereen.

    Reply
  • 3.1.2018 at 19:03
    Permalink

    ”Kun saat käteesi vasaran, kaikki ongelmat alkavat näyttämään nauloilta.”

    Reply
  • 3.1.2018 at 19:10
    Permalink

    Allahu Crowbar :). Vasarakulttuuri rikastuu isku kerrallaan, seuraavan kerran sorkkaraudalla ?

    Reply
  • 3.1.2018 at 19:31
    Permalink

    Metallipuolen mamuja on uhri ja tekijä.

    Reply
    • 3.1.2018 at 20:59
      Permalink

      Ei varsinainen ullatus kenellekkään.

      Reply
  • 4.1.2018 at 05:37
    Permalink

    Olisko puuro ollut pahaa ja tästä suivaantuneena turhaatunut joku näköalaton ja tulevaisuuteen kyllästynyt raukka.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.