20-vuotias mies löi toista miestä vasaralla päähän aikuiskoulutuskeskuksessa Seinäjoella

8

Seinäjoella sijaitsevan aikuiskoulutuskeskuksen koulutustiloissa tapahtui tänään iltapäivällä epäilty törkeä pahoinpitely. 20-vuotias miesopiskelija löi n. 35-vuotiasta mieshenkilöä vasaralla päähän.

Asianomistaja toimitettiin sairaalahoitoon, mutta alustavien tietojen perusteella hänellä ei ole hengenvaaraa. Poliisi on ottanut tekijän kiinni.

Lähde: Poliisi

8 KOMMENTIT

  1. ”Sivistys” näköjään alkaa vihdoinkin leviämään Suomeenkin, sillä onhan sen saapumisesta siitä kulunut jo kohta kolme vuotta. Tietääkseni ammatillisessa oppilaitoksessa ennen tätä vasaraa on käytetty naulaamiseen tai nurin narin menneen naulan oikaisuun tai sen poisvetämiseen. Toki on myönnettävä, että jokunen muija (vaimo) kenties onnekseen tai epäonnekseen kohdannut loppunsa tulleeksi tapetuksi ”arvontamenetelmällä” johdetun eli sillä esineellä, mikä on hänen umpihumalaisen ”elämänsä miehen” juoppohulluun käteensä osunut sattunut ensimmäiseksi osumaan. Tästäpä onkin sitten perisuomalaiseen malliin kuuluisa elokuvitusohjaaja luonut tuskansa kautta sen tuskan, mitä vain suomalainen mies voi kokea ja tehnyt nyyhky -leffan tästä pontikka -maakarista, joka sivumennen vielä ”maalitti” soman kasan paikallispoliiseja hankeen aivan liian kiltin miehen maineessa olevan uhriksi aikana, jolloin poliisien koulutukseen ei kuulunut alkeellisintakaan turvallisuuskoulutusta siitä, etteivät tuollaiset kotihälytykset olleet mitään kukkaniittyjen kukkien poimintaa vaan siinä oli hengenmeno enemmän kuin löyhässä. Suomalaiselle työttömälle ja tarpeettomalle ”työllisyyskurssille” ajetulle miehelle ei tänäpäivänä pidä vittuilla eli haastaa riitaa, sillä niitä oikeitakin kirveen terän leikkaavuutta ohjeistavia ”kohteita” on olemassa aivan riittämiin (valitettavasti).

  2. Allahu Crowbar :). Vasarakulttuuri rikastuu isku kerrallaan, seuraavan kerran sorkkaraudalla ?

  3. Olisko puuro ollut pahaa ja tästä suivaantuneena turhaatunut joku näköalaton ja tulevaisuuteen kyllästynyt raukka.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.