Nyt meni persiilleen

Miss Ahvenanmaa ja malli Crista Jaatinen on kirjoittanut blogin ”Kiitos kun pilasitte vartaloni”

Blogi käsittelee 18-vuotiaan mallin peppuimplanttileikkausta. Jaatisen kohdalla kyseessä ei ole ensimmäinen leikkaus, mutta nyt ei kaikki sujunut niinkun piti. Nimittäin implantti törröttää takapuolessa oudosti ja takapuoli on tulehtunut useita kertoja.

Jaatinen kuvailee tulehdusrumbaa kivuliaaksi ja implantit ovat kertaalleen tulehdusten välissä jo korjausleikattu. Kuitenkaan korjaus ei tilannetta, eikä ulkonäköä parantanut, vaan huononsi.

Implantin sivusta vuotaa edelleen mätää ja nyt tulehtuneena ovat molemmat pakarat. Implantit jouduttiin lopulta poistaman lääkäreiden kehoituksesta ja Jaatinen suunnittelee oikeustoimia ulkomaista (Liettua) yritystä kohtaan, joka asensi implantit, jotka olivat vielä loppujen lopuksi väärää mallia.

Jaatinen joka useissa blogeissaan puhuu erittäin positiiviseen sävyyn leikkauksista, on nyt muuttanut ääntä kellossa ja sanoo kirjoituksessaan,

Haluankin varoittaa kaikkia teitä jotka implanttien laitosta haaveilee, se EI ole sen arvoista.

Jaatinen on yrittänyt tavoitella alkuperäistä leikkaavaa lääkäriä turhaan, eikä kirjoituksensa mukaan enää yritä ottaa yhteyttä suoraan.

Kuvat ja lähde Crista Jaatisen blogi

13 thoughts on “Nyt meni persiilleen

  • 3.1.2018 at 21:57
    Permalink

    On nämä nykynuoret. Eivät malta odottaa 10-20 vuotta jolloin perse olisi levinnyt takuulla riittävästi ja täysin luonnollisesti.

    Reply
  • 3.1.2018 at 23:00
    Permalink

    Jaa että tämä Latva-B ottaa ensin itse implantit ja sitten sanoo ettei se ole sen arvoista. Jos runko ei korvaa sitä mikä yläpäästä puuttuu niin ei se silikonilla parane.

    Voi kiesus miten tyhmiä ihmiset voi olla.

    Reply
    • 3.1.2018 at 23:07
      Permalink

      Ottaahan monet sitä silikonia yläpäähänkin, esim. huuliinsa. Mutta ei se järjen määrä kyllä kasva vaikka mitä mömmöjä kroppaansa tunkisi. Terve järki on vähän niinkuin perinnöllinen ominaisuus, sitä joko on tai sitten ei.

      Reply
  • 3.1.2018 at 23:45
    Permalink

    Oli sellainen sanonta. Kikkelis kokkelis, miks läksit, niii-i.

    Reply
  • 4.1.2018 at 04:13
    Permalink

    Juuri tämän takia kannattaa mennä ulkomaille vain suomalaisten plastiikkakirurgiapalveluiden kautta. Ne varmistavat, että tällaista ei tapahdu. Implantit on silloin oikeita ja kirurgit osaavia. Miksi säästää muutama euro ja lähteä omatoimisesti jonnekin, jonka toimintatavoista ei ole takeita?

    Reply
    • 8.1.2018 at 09:30
      Permalink

      Pelkkä ajatus implanttien ottamisesta takapuoleen on älytön valinta, vähintään samaa luokkaa kuin peniksen tai peräreiän valkaisu. Liittyykö ehkä ammattiin, jossa näitä paikkoja pääsee esittelemään? Vaikea muuten ymmärtää näiden narsistien mielenmaisemaa.

      Reply
  • 4.1.2018 at 05:30
    Permalink

    Kuin lompakko nahan alla. Milloinkan aletaan mainostamaan aivoimplantteja suuremman älykyysosamäärän saavuttamiseksi.

    Reply
  • 4.1.2018 at 07:19
    Permalink

    Ai TUOKO onkin se neliskanttinen outo kasvannainen, mikä niin monella ylitiukkoja housuja käyttävillä eukoilla nykyään törröttää perstaskun kohdalla. Ja minä kun luulin että se on joku mädätysaikakauden turhake, esim. älypuhelin, taskutietokone tai mitä noita tyhjänpäiväisiä romuja nyt hölmöille kaupataankin… 😀

    Reply
  • 4.1.2018 at 08:26
    Permalink

    Älykkyysosamäärä on kuulema laskenut Suomessa.
    Lasku on näköjään aivan megalomaalinen!

    Reply
    • 4.1.2018 at 15:49
      Permalink

      Suomen?ruåtsalainen taitaa olla tämä valopää…

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.