Rattijuoppo ajoi poliisia karkuun jalkakäytävällä – Autosta löytyi anastetuksi epäiltyä omaisuutta ja huumaavia lääkkeitä

0

Helsingin poliisin partio päätti pysäyttää tiistaina kello 17 jälkeen henkilöauton Helsinginkadulla Kalliossa tarkistaakseen kuljettajan ajo-oikeuden. Auto ei kuitenkaan pysähtynyt, vaan lähti poliisia karkuun. Tehtävälle liittyi myös kaksi muuta partiota.

Auto ei noudattanut pysäytysmerkkejä, vaan pakeni poliisia välillä jalkakäytävällä ja viheralueella poiketen. Takaa-ajo jatkui useilla kaduilla muun muassa Kalliossa ja Vallilassa. Poliisi onnistui lopulta pysäyttämään auton Teollisuuskadulla. Auto osui pysäytyksen yhteydessä kahteen partioautoon, joihin tuli pieniä vaurioita.

Kuljettaja kertoi käyttäneensä aiemmin päivällä huumausainetta, mutta ei suostunut huumausainepikatestiin eikä puhalluskokeeseen. Vuonna 1985 syntynyt mies vietiin oikeuslääkärille verikokeisiin ja sen jälkeen kiinniotettuna Pasilan poliisivankilaan.

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta sekä varkaudesta ja huumausainerikoksesta, koska autosta löytyi anastetuksi epäiltyä omaisuutta ja epäiltyjä huumaavia lääkeaineita.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.