Toissa yönä syttyneen entisen koulun sammutustyö jatkuu edelleen Kankaanpäässä

2

Maanantain ja tiistain välisenä yönä 1.-2.1.2018 Kankaanpäässä Vihteljärvellä syttyneen entisen koulun tulipalon syttymissyyn tutkinta jatkuu. Ison rakennuksen tulipalon sammuttaminen ja palopesäkkeiden raivaaminen on osoittautunut hankalaksi. Sammutus- ja raivaustyö jatkuu edelleen.

Tulipalopaikan lähistöllä on havainto jalkaisin yöllä noin 2.40 aikaan liikkuneesta, siniseen tai sinertävään takkiin pukeutuneesta miehestä. Palonsyytä tutkiva Lounais-Suomen poliisilaitos pyytää havaintoja palonsyyn selvittämiseksi, puhelin 0295 449212 tai sähköposti kankaanpää.tutkinta(at)poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Olen nähnyt lukuisia videoita jalkapallomaasta Brasiliasta kuinka sikäläinen kyläyhteisö antaa rikollisen ansaitsemaa kohtelua ”keppostelustaan” joiden repertuaari on sangen kattava katsoen ihmisen pimeän puolen hämärää ”aluetta”. Tuo rikollisuudestaan tunnettu maa, joka on laaja ja suuri. Ei luonnollisestikaan ole kattavasti poliisikunnan hallussa eli monissa paikoissa vallitsee ns. viidakonlaki. Ja mitä tulee poliisienkin itsensä käyttämään ”keinovalikoimaan” rikosten yhteydessä, siellä lähes ammutaan ensin ja kysytään sitten, jos meni tarpeeksi ”ohi”. En halua mennä yksityiskohtiin kylän miesten ja naistenkin ”vertaistuesta”, mutta jokainen tarpeeksi vapaa mies ja nainen voi kyllä mielissään kuvitella edes auttavasti sitä kohtelua, jonka saa esim. lapsenraiskaaja kunhan hänet ”yhytetään”.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.