Ojaan ajaneesta maasturista löytyi kuollut aviopari Pedersöressä

3

Poliisille tuli noin klo 06.00 aikana ilmoitus ojaanajosta Vassholmenintiellä Pedersöressä. Paikalla oli todettavissa, että maastoauto oli ajanut ojaan ja kaatunut kyljelleen. Autosta tavattiin menehtyneenä aviopari, molemmat syntyneitä 40-luvun keskivaiheessa. Kyseinen aviopari asui Pedersören Pännäisissä.

Epäselvää on miksi auto oli ojaan joutunut, mutta tie ei tapahtumapaikalla ollut aurattu ja on erittäin kapea. Tien vieressä kulkeva oja on erittäin syvä ja ojan reunat ovat jyrkkiä joka vuorostaan on myötävaikuttanut siihen, että auto on ojaan jouduttuaan kaatunut kyljelleen. Vettä ei ojassa ollut kovinkaan paljon.

Poliisi epäilee, että auto on ollut ojassa useampia tunteja ennen kuin se havaittiin. Tapahtuma tutkitaan epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Kuolemansyy selvinnee oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa. Poliisilla ei ole syytä tämän enempää asiasta tiedottaa.

Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

  1. Tien ylläpitäjää ja oliko tie yksityinen. Oliko kunnossapitäjä laiminlyönyt tien pitoa. Selvitettävää on tänä päivänä paljon jos vaikka vertaa 60-70 luvulle, silloin kaikki oli yksinkertaista ja suutarit pysyivät lesteissään.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.