Puukottamalla tehty henkirikos Kuopiossa – Kaksi henkilöä otettu kiinni

Hätäkeskukseen tehtiin torstaina klo 16.00 ilmoitus kuopiolaisessa yksityisasunnossa tapahtuneesta puukotuksesta. Puukotuksen uhri menehtyi ensiavusta huolimatta saamiinsa vammoihin.

Poliisi tutkii tapausta henkirikoksena ja on ottanut kiinni rikoksesta epäiltynä kaksi tapahtuma-asunnossa ollutta henkilöä. Tutkinta on alkuvaiheessa ja poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran perjantaiaamuna.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

3 thoughts on “Puukottamalla tehty henkirikos Kuopiossa – Kaksi henkilöä otettu kiinni

  • 4.1.2018 at 17:59
    Permalink

    Niin, jos nuokin olivat ”härmäläisiä”? Niin onhan meillä näitä ihan omastakin takaa. Eli vähän sama juttu kuin Saharaan tuotaisiin hiekkaa erittäin raskauttavien aisiainhaarain vallitessa vaikkapa Kalajoelta, joka on nyt pientä, mutta kuitenkin esimerkkinä varsin valaiseva – joka ei tosin yllä koskaan sinne minne ei aurinko paista – eli kansakuntamme hallituksen hämäriin auton takakontteihin.

    Reply
  • 4.1.2018 at 19:30
    Permalink

    Toki meillä on aina ollut rikollisuutta ihan omasta takaa, mutta se ei oikeuta tuomaan lisää rikollisia muualta. Saharaan on kyllä viety hiekkaa, sillä sikäläinen hiekka ei sovellu laatubetonin aineosaksi.

    Reply
  • 5.1.2018 at 06:45
    Permalink

    Muslems should be kicked out of Finland, they are all criminals and they all stink badly….

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.