Japanilaisen astronautin iloinen twiittaus avaruudesta

3

Japanilainen astronautti Norishige Kanai on twiitannut avaruudesta kasvaneensa 9 senttiä pituutta.

Useille astronauteille tyypillistä on 2-5 sentin venyminen avaruudessa ja palautuminen entisiin mittoihin taas maan päällä. Kanai venyikin ennätyspaljon, kokonaiset 9 senttiä. Venymisen mahdollistaa painovoiman puuttuminen, joka sallii hitaasti selkärangan ja lantion leviämisen.

Kanai on kommentoinut kasvua:

”kasvoin kun kasvi kolmessa viikossa, aivan eritavalla kun lukiossa. Nyt vaan huolettaa mahdunko enää alukseeni, kun palaamme”

Kanain twiittaus kuuluu seuraavasti:

”Hei kaikki, minulla on yksi suuri ilmoitusasia. Kävin tänään mittaamassa pituutena ja wow,wow, wow, olen itseasiassa kasvanut 9 senttiä.

 

3 KOMMENTIT

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.