Onko Sauli Niinistö Jenni Haukion kummi? – Presidentin kanslia vastaa some-huhuun

Sosiaalisessa mediassa on jo pidemmän aikaa levinnyt sitkeä huhu, jonka mukaan jatkokaudelle pyrkivä tasavallan presidentti Sauli Niinistö olisi puolisonsa Jenni Haukion kummi. Hurjimmissa nettihuhuissa on väitetty Niinistön olevan Haukion eno.

Nykysuomi tiedusteli tasavallan presidentin kansliasta, onko kummiväitteellä mitään perää. Viestintäasiantuntija Hanna Öunap kumoaa huhut toteamalla lyhyesti:

”Kyseessä on loukkaamistarkoituksessa levitetty törkeä valhe.”

Kuva: Copyright © Tasavallan presidentin kanslia

Katso myös:

 

115 thoughts on “Onko Sauli Niinistö Jenni Haukion kummi? – Presidentin kanslia vastaa some-huhuun

 • 9.1.2018 at 16:47
  Permalink

  Voiko tuosta osoitteesta muuta vastausta edes odottaa? Jos kysytään rikollisilta itseltään niin suomen vankilatkin on täynnä pelkästään syyttömiä…

  Reply
  • 9.1.2018 at 18:39
   Permalink

   Paska puhetta, ei suomen vankiloissa ole sama meininki kun jenkeissä, suurin osa 90% myöntää olevansa syyllisiä. Ite oon lusinu ja huomannu kyseisen jutun. Ulkomaallaiset yleensä kiistää

   Reply
   • 19.2.2018 at 17:21
    Permalink

    no nää on näitä 60-luvulla syntyneiden tollojen kommentteja mitkä ei oo elämässä nähny muuta kun koulua,työntekoa ja perheenelättämistä

    Reply
    • 19.2.2018 at 17:24
     Permalink

     ja tietenkin televisiota katellut liikaa…

     Reply
 • 9.1.2018 at 17:04
  Permalink

  ”Törkeä valhe.” Tuo voimakas ilmaus on viime vuosina muuttunut perin vuotavaksi ruuheksi, jota pidetään pinnalla ainoastaan äärimmäisen kovalla äyskäröinnillä kun samaan hengenvetoon tai parin huilaus ”vedon” jälkeen vakuutetaan mainitunlaisen ”ruuhen” oleva tiivis kuin entinen vanhapiika. Haluan itse vielä vakuuttavamman vastauksen itse Sauli Niinistön suusta, enkä edes halua sen lisäksi vielä jopoa. Ns. presidentti Sauli Niinistö on suhmuroinut lähihistoriassa pitkin ja poikin sekä hänen ”ajantasaiset” lausuntonsa ovat niin moniselitteisiä ja eestaas -otettuja kuin kokemattoman kuskin taskuparkkeeraus. Eikä siinä kaikki. Edesmennyttä presidentti Mauno Koivistoa pidettiin melkoisen kryptisenä henkilönä fundeerauksineen, joista muodostui sellainen labyrintti, josta vain harva osasi siitä ulos kunnialla. Rehellisyyden nimissä ottamatta kantaa minkään ehdokkaan puolesta tai vastaan, ei Sauli Niinistön ”lakimiesmäiset” kiemurtelut jää paljoa jälkeen. Vaaleissa kun yrittää miellyttää kaikkia luullen sen olevan ovelaa. Se antaakin ehdokkaasta päinvastoin epäluotettavan ja häilyväisen kuvan, kun sen sijaan ”täysillä valoilla” kamikaze” on selvää kauraa ja sillä mennään millä mennään kävi sitten miten hyvänsä. Nykyiset poliitikot, jotka ovat ”sisäsiittoisia” kaikkien muiden kanssa rahan ja aseman tavoittelussaan eivät enää tunnusta eivätkä uskalla rahattomuuden ollessa lopputuloksena erottautua muista poliitikoista tai puolueista selvästi. Siis niillä eväillä, joilla tehtiin ennen politiikkaa kansallisvaltiossa nimeltä Suomi.

  Reply
  • 3.2.2018 at 09:34
   Permalink

   Eipä sillä mitään väliä ole, kun äänestystulos on jo etukäteen ohjelmoitu riippumatta siitä, miten kansa äänestää.

   Reply
 • 9.1.2018 at 17:13
  Permalink

  Olen itsekin huomannut miten usealla blogilla Saulia väitetään Jennin kummiksi. Onko tähän väitteeseen julkaistu missään kunnollisia perusteluja?

  Reply
  • 18.2.2018 at 20:30
   Permalink

   Totta, ja tärkeintähän onkin se arvopohja mitä presidenttimme tässä arvojohtajanamme tuo selkeästi esille. Hän kannattaa ilmiselvästi seksin ostamista rahalla. Minä olen ehdottomasti hänen kanssaan samalla linjalla ja siksi, kuten varmasti hänkin, haluan muistuttaa että seksin ostaminen on kaksinaismoralistisesti maassamme kielletty vähävaraisemmilta eli heiltä, joilla kyllä olisi varaa ostaa seksiä mutta eivät kuitenkaan kykene ostamaan koko seksintoimittajan tuotantoa. Tämä epäkohta tulee pikaisesti maassamme korjata. Ja kuten tiedämme, presidenttimme yhteydet kokoomuspuolueeseen ja sen yltiörikkaaseen suunnannäyttäjäeliittiin ovat erittäin läheiset jo hänen vuosikymmenien takaa juontaneesta jäsenyydestään siihen ennen presidenttiyttään johtuen, joten laittakaamme toivomme häneen, mainitun epäkohdan eteenpäin viemiseksi ja korjaamiseksi.

   Reply
  • 17.7.2018 at 14:04
   Permalink

   Kirkonkirjojen ote on todisteena ollut. Jos se on väärennetty, niin sitten…

   Reply
 • 9.1.2018 at 17:38
  Permalink

  Nyt olisi loistava ajoitus tulla esiin totuuden kanssa.

  Joku Haukion tai Niinistön lähipiiristä voi vahvistaa asian.

  Reply
 • 9.1.2018 at 17:41
  Permalink

  Eihän tuo Ounap kumoa väitettä missään. Se toteaa vain että kyseessä on loukkamistarkoituksessa lähetetty törkeä valhe. Mutta jos asia näin olisi, Jennin oikeat kummit voisivat tulla esiin. Se ei olisi niin vaikeaa. Ja toisaalta, miksei Jennistä löyty tietoja kuin viime vuosilta? Ihan kuin hänellä ei olisi mitään historiaa sitä ennen.

  Jos kanslia Ounap olisi halunnut olla täsmälisempi, hän olisi todennut suoraan että ”ei ole” ja sen jälkeen hän olisi nimennyt oikeat kummit. Siinä se.

  Reply
 • 9.1.2018 at 17:48
  Permalink

  Kysymyksiä:
  1) Jenni Haukion kummit?
  2) Jenni Haukion vanhempien nimet ja myös entiset sukunimet?

  Näihin kahteen yksinkertaiseen kysymykseen vastaukset, niin tämä asia on loppuun käsitelty. Näihin kysymyksiin ei selvästi haluta vastata niin se jo kertoo tästä tapauksesta paljon.

  Reply
  • 9.1.2018 at 18:48
   Permalink

   itsekin olen miettinyt, jos ne oikeat kummit lukee näitä juttuja, miksei koskaan kukaan ole vastannut näihin että minä olen se oikea kummi ja sauli ei todellakaan ole. edes pilanpäiten en ole kenenkään nähnyt väittävän olleensa paikalla kummi tilaisuudessa. aika hiljaista porukkaa nuo paikalla olleet ihmiset.

   Reply
   • 18.2.2018 at 23:22
    Permalink

    Totta, outoa ja samalla tietenkin surullista että Jenni parka on jäänyt kokonaan ilman kummeja 🙁

    Reply
 • 9.1.2018 at 17:49
  Permalink

  Totta se On,Samoin kuin sekin että S Niinistön vaimo aikanaan teki itsemurhan, tuon kummi tyttööön sekaantuminen vuoksi, ajamalla päin vastaan tullutta rekkaa.
  Totuus on karmea ja aivan uskomaton. Kaikki nämä vuodet tämän asian ovat tienneet kokoomuksen ym.puolueiden ,ylin kohto samoin kuin poliisijohtajat ja oikeuslaitos,äo.ministerit,ym. joiden päättäjät ,Sauli Niinistö on itse nimittänyt virkaansa . ,ehdolla,että tämä kummityttön paneskelu vaietaan iäksi.
  Totuus tulee kyllä vielä virallisestikin esiin,vaikka voideltu virkskonridto tekeekin kaikkensa sen estämiseksi.

  Reply
  • 9.1.2018 at 17:51
   Permalink

   Siis .. voideltu virkamies koneisto..

   Reply
  • 9.1.2018 at 22:14
   Permalink

   Stadinkunditoo kirjoittaa sairasta paskaa.

   Reply
  • 10.1.2018 at 18:37
   Permalink

   Tuon mielisairaan kummivalheen takana on sama vanha kansallissosialisti, joka laski liikkeelle valheen Tarja Halosen 70-luvun vappupuheesta. Niinistö tapasi Haukion ensi kertaa v. 1989 kirjallisuustapahtuman yhteydessä.

   Reply
    • 21.1.2018 at 01:17
     Permalink

     ai ensikertaa -98 ? mites sitten se valokuva vuodelta -94 missä sauli ja jenni on poski poskea vasten kokoomuksen laivaristeilyllä ? eikö sitä lasketa ”tapaamiseksi” ?

     Reply
   • 27.1.2018 at 18:11
    Permalink

    Tapasi ensi kertaa v. 1989 kirjallisuustapahtuman yhteydessä. Kuka niin on sanonut.

    Reply
  • 4.2.2018 at 22:57
   Permalink

   Kummastipa on tuo tieto nyttemmin ’siivottu’ pois vaikka se vielä 1. presidentinvaalien aikaan oli kaikkien saatavilla). Niinistöt (Sauli ja hänen edesmennyt vaimonsa) ja Haukiot (Jennin vanhemmat) olivat sekä perhetuttuja että ystäviä keskenään ja Niinistöistä tuli Jennin synnyttyä hänen kummejaan. Nyt pojan synnyttyä asia tuli taas puheeksi ja kappas, kevätsiivous olikin käynyt netissä. Saulin ja Jennin suhteen tultua julki, asiasta kirjoitettiin aikoinaan laajalti, faktoineen kaikkineen.

   Reply
  • 10.3.2018 at 20:41
   Permalink

   Kysehän oli huonosta kelistä ja tieltä suistumisesta ykköstiellä lohjanharjulla. Oli aikoinaan ykköstien vaarallisin paikka.

   Reply
 • 9.1.2018 at 18:01
  Permalink

  Onko kirkonkirjoihin tehty viime aikoina muutoksia?

  Reply
 • 9.1.2018 at 18:04
  Permalink

  Jenni Haukion vanhempien nimet kyllä löytyvät, samoin sisarusten.
  Olettaisin että he haluavat pysyä pois julkisuudesta ja roskalehtien ahdisteluista.
  Se heille suotakoon. Niinistön tekemiset ja tekemättä jättämiset ovat asioita joilla ei ole mitään tekemistä Jenni Haukion vanhempien tai sukulaisten kanssa. Jättäkää rauhaan.
  Sama on asia Niinistön entisen vaimon kuoleman kanssa. Antakaa vainajan levätä rauhassa.
  Jossain menee säädyllisyyden raja.

  Reply
  • 9.1.2018 at 19:25
   Permalink

   Kun katsoo Sauli Väinämö Niinistön historiaa niin siitä on ”säädyllisyys” kovin kaukana. Kyseinen jopoja neekereille jakeleva vesseli on lyönyt suomalaisia kuin vierasta sikaa ja nyt on tullut vastaan laittamisen aika. Aivan liian vähällä on päässyt tähän saakka -ei pääse enää!

   Reply
   • 9.1.2018 at 19:37
    Permalink

    Valtteri on adoptiolapsi, hänellä on täysi oikeus olla Suomessa kenenkään nimittelemättä häntä typerästi
    Juuri typeryksiä varten jotkut ovat tälläisen sonnan laskeneet liikkeelle, eikö se ole lähtenyt NWO. kynästä tai mistä lie. Säälittävät ihmiset jakavat ja uskovat siihen, myös jotkut täyspäisinä pitämäni, joten en pidä heitä enää, siis jotain omalla nimellään somessa pyöriviä. Sitten vielä erikseen kaikki mielenterveys-eläkeläiset, jotka tietenkin oikein innoissaan ovat tälläisestä, Omalla nimellään, kuvitellen olevansa suuriakin politiikan tekijöitä.

    Reply
    • 3.9.2018 at 19:42
     Permalink

     Onko Saulilla siis oikeus läksyttää Suomen kansaa rasismista jos bussi jättää pysäkin väliin?

     Reply
   • 14.6.2020 at 12:51
    Permalink

    Näin on, kohta se loppuu.

    Reply
 • 9.1.2018 at 18:17
  Permalink

  Säädyllisyys on tuntematon käsite roskajoukoille. En tiedä, ovatko ihmiset yksinkertaisia vai ilkeitä jakaessaan jatkuvasti tätä juttua. Nyt näin degrellen jakamana, hän lienee paitsi ilkeä myös alkoholi lienee tehnyt tehtävänsä elämän varrella.
  itse olen käsittänyt näin. 1) Niinistön ensimmäinen perhe ja Haukiot ovat samanikäisiä, Niinistön toinen poika on vanhempi kuin Jenni. Hyvä, jos Niinistö on ollut hyvä nuori isä ja vaihdellut vaippoja. Kai nykyisetkin isät tekevät niin, ainakin tuntemani isät ovat yhtä läheisiä lapsilleen kuin äiditkin. Ennen saattoi vielä olla toisin.
  2) Niinistö oli kauan leskenä. Miksi kaikki vaikenevat esim, hänen suhteestaan Tanja Karpelaan, asuivatkin yhdessä..
  3) Jenni Haukio on myös seurustellut/ollut avioliitossa.
  4) omaiset ja ystävät eivät tule kättelyjonoissa linnan juhliin vaan suoraan juhlimaan.
  5) En ole koskaan nähnyt yhtään haastattelua Tarja Halosen vanhemmista tai Tellervo koiviston vanhemmista. Miksi Haukion vanhempien pitäisi olla julkisuudessa. Pertti Arajärven äiti on kyllä haastateltu paljon, hänhän oli tunnettu ja arvostettu lääketieteen professori. Mutta itsenään, ei Pertin äitinä.
  6) ikäerosta jauhaminen on ihan turhaa, niin monella rikkaalla ukolla on nuori vaimo, jotkut köyhätkin onnistuu jostain Thaimaasta tuomaan nuoren vaimon. Ei yhtä koulutettua ja fiksua kuin Jenni.
  7) Ihmiset antavat typerän kuvan itsestään jauhaessaan näitä paskajuttujaan. Ja vielä teini-ikäisten poikien äidin menehtyessä onnettomuuteen jauhavat ilkeyksiä onnettomudesta.

  Reply
  • 9.1.2018 at 19:57
   Permalink

   Et taida tietää mitään Thaimaan kulttuurista kun sanot että köyhät onnistuvat saamaan nuoren Thaimaalaisen vaimon!

   Reply
   • 9.1.2018 at 20:06
    Permalink

    no on niitä köyhillä miehillä, jotka johonki vuokrakämppään saavat sen nuoren thainaisen tuotua, kun rehvastelevat rahoillaan Thaimaassa. Ja köyhiä nyt on kuka tahansa verrattuna johonkin Harkimoon esimerkiksi, joka vaihtelee nuoria naisia seuralaisinaan tms.
    En tiedä kulttuurista, mutta tiedän, että paljon noita thaivaimoja on viiskymppisillä miehillä, vanhemmillakin.

    Reply
    • 9.1.2018 at 20:18
     Permalink

     Olet seksistinen rasisti ja ikärasisti, mataliena. No, mitä muuta voi sellaiselta ruttunaamalta odottaakaan joka ei kelpaa kuin neekereille elättäjäksi. Säälistä ja viagralla taitavat välillä polkea ettei rahahana tyrehdy. 🙂

     Reply
  • 9.1.2018 at 19:01
   Permalink

   Sinä olet trolli, Trolli on se, joka asiallisesti mielipiteestä rupee lällättelemään. Mikä noista mainitsemistani asioista, ääliö, oli virheellinen?

   Reply
  • 9.1.2018 at 19:28
   Permalink

   Se on iltapaskan palstoilta tuttu ja Murha.infosta kenkää saanut mataliena, multinikkimulkero joka jauhaa paskaansa netissä 24/7. suvakkipaskanaama Lahdesta. Pää”asiana” sotkea keskustelut epäolennaisuuksilla silloin kun rikollisena on maahantunkeutuja, eli usein.

   Reply
   • 9.1.2018 at 19:38
    Permalink

    Luin vastaukseni. se koskee tiukasti asiaa Niinistöstä. Sinä taas et näköjään pysty pysymään asiassa eli juoruissa Niinistöstä, vaan elät omaa mielenterveysongelmaisen elämääsi. Mikä on murha.info?

    Reply
 • 9.1.2018 at 19:37
  Permalink

  Nyt olisi hyvä tilaisuus julkaista kastetodistus, loppuisi arvuuttelu. Samalla voisi julkaista Niinistön varatuomarin paperit.

  Reply
  • 9.1.2018 at 19:40
   Permalink

   Onko sillä mitään väliä, onko Jenni kastettu vai ei? En näin hölmöjä juttuja ole ikinä lukenut, miksi näitä asioita ei nostettu edellisen presidentinvaalien aikana esiin.

   Vastatkaa kaikki, miksi silloin ette meuhuneet?

   Reply
   • 9.1.2018 at 19:53
    Permalink

    Onhan sillä väliä. Onko Sauli ollut kastamassa ja pidellyt tulevaa morsiota vauvana käsillään?

    Reply
    • 9.1.2018 at 20:09
     Permalink

     Miksi näitä juttuja ei nostettu edelllsten vaalien aikaan esiin. Miksi ei olisi ollut kastejuhlassa, kun olivat Haukion vanhempien kanssa tuttuja, samanlaisia nuoria lapsiperheitä, niinistöillä vuoden – kaks vanha poika.

     En muuten ole koskaan nähnyt miestä sylikummina, en ikinä. Joskus pitää kummi, joskus äiti itse.

     Siis onko Suomi nykyisin tyhmiä sekopäitä täynnä? Onhan se kyllä uutisissakin ollut, että etenkin miesten lukutaito on heikentynyt, yleissivistys huonontunut ja näköjään tyhmyys lisääntynyt.

     Reply
     • 9.1.2018 at 20:19
      Permalink

      ”Miksi ei olisi ollut kastejuhlassa, kun olivat Haukion vanhempien kanssa tuttuja, samanlaisia nuoria lapsiperheitä, niinistöillä vuoden – kaks vanha poika.”

      HAHHAH!

      Ja kastajaisissa vaimoa katselemassa, ”hyvissä ajoin”…

     • 9.1.2018 at 20:30
      Permalink

      ”Miksi ei olisi ollut kastejuhlassa, kun olivat Haukion vanhempien kanssa tuttuja, samanlaisia nuoria lapsiperheitä, niinistöillä vuoden – kaks vanha poika.”

      Sinäpä sen sanoit. Kastejuhlista tuleva kumppani. Ilmeisesti normaalia teidän suvussa. Taidatte olla enemmän sukua keskenänne kuin muun kansan kanssa.

  • 19.11.2018 at 14:14
   Permalink

   Nythän se on nähtävissä, että mitä koko ajan tapahtuu. Katastrofi. Ei 75 ÄO:lla pystytä parempaan. Onneksi älysin jo paljon aikaisemmin, ettei tuota ukkelia ainakaan pidä äänestää. Mutta varmaan ne ääntenlaskukoneet oli ohjelmoitu oikein?

   Reply
 • 9.1.2018 at 20:34
  Permalink

  Nimimerkki: Järkesi on viety. Onko sulla pedofiilisia taipumuksia, jos kuvittelet, että nuori perheenisä tuttavaperheen lapsen kastejuhlassa katselisi ”vaimoa.” Niinistöille syntyi toinen poika myöhemmin kuin Jenni, toinen poika on Jenniä vähän vanhempi. Ei oikeen terveeltä vaikuta sinun juttusi. Miten tuohon kuvaasi mahtuu Niinistön suhde Tanja Karpelaan ja se, että Haukiokin oli parisuhteessa ennen Niinistön kanssa avioitumistaan.
  Äänestän Huhtasaarta ja persuja, mutta jos ei ruvettaisi kuitenkaan ihan hölmöiksi?

  Reply
  • 9.1.2018 at 20:59
   Permalink

   ”Niinistöille syntyi toinen poika myöhemmin kuin Jenni”

   Siinäpä se olennainen.

   Reply
   • 9.1.2018 at 21:17
    Permalink

    Nuorille perheille syntyy lapsia. Niinistöille poika, kohta ystäväpariskunnalle tytär jenni (en tiedä jennin sisaruksista.) ja sitten Niinistöille toinen poika. Niinistöjen lapset olivat kait joain 15 – 17-vuotiaita, kun äitinsä kuoli.

    Onko sinulla ystäväperheitä ollenkaan, monesti kummit ovat kavereita, eivät välttämättä sukulaisia. Joku taas kirjoittelee jossain blogissa, että kummius tekee sukulaiseksi. EI TEE. Sukulaisuussuhteet ovat biologisia.

    Reply
    • 10.1.2018 at 18:48
     Permalink

     Mistä helvetistä sinä päättelet että Jennin vanhemmat ovat Saulin ystäväpariskunta? Jos olisivat, niin varmaan Sauli olisi sitten tavannut Jenninkin ennen vuotta 1998. Silloin he nimittäin tapasivat ensi kerran, taannoisen lehtiartikkelin mukaan.

     Reply
     • 21.1.2018 at 01:19
      Permalink

      ai ensikertaa -98 ? mites sitten se valokuva vuodelta -94 missä sauli ja jenni on poski poskea vasten kokoomuksen laivaristeilyllä ? eikö sitä lasketa ”tapaamiseksi” jos on tarpeeksi kännissä ?

 • 9.1.2018 at 21:37
  Permalink

  Kummi tai ei niin ei se sen verisukulainen ole. Kysymys ei ole myöskään pedofiilista koska Haukion Jennihän on aikuinen nainen ja mennyt omasta vapaasta tahdosta naimisiin Sauli Niinistön kanssa. Usein on niin, että naiset pitävät vanhemmista miehistä ja miehet puolestaan pitävät nuoremmista naisista. Tämä täysin normaalia ja jokaisella valinnan vapaus joten eiköhän kunnioiteta sitä. Ja siis ihan sama onko se sen kummi. Molemmat ovat vapaasta tahdostaan toinen toisensa ottaneet. Kummi on biologisesti täysin vieras ihminen.

  Reply
  • 10.1.2018 at 01:27
   Permalink

   Suomen laki kieltää seksisuhteen oman kummilapsen kanssa. Eli istuva presidentti on todennäköisesti rikollinen (tässäkin kohtaa)

   Reply
  • 10.1.2018 at 20:24
   Permalink

   Nuorista vaimoisa tuli mieleen monien muiden nuoret vaimot. PS Mika Raatikainen, yli 20 vuotta nuorempi ulkomaalainen vaimo, taidekauppias Oras, tunnetulla säveltäjällä, Eino Juhani Rautavaara, oli nuori vaimo, Lipposella, näitä julkisuuden henkilöitä löytyisi vaikka kuinka

   Reply
  • 14.1.2018 at 20:43
   Permalink

   Ehkä niinistö oli aloittanut kummilapsen ”lämmittelyn” jo kasteesta alkaen siihen malliin, että vaimokin ajoi päin rekkaa. Niin tai näin mielestäni tämä isä-lapsi suhde oksettaa.

   Reply
 • 9.1.2018 at 22:09
  Permalink

  Tänne riensi nopeasti Sauli Niinistön apujoukot valkopesemään.

  Löytyi lisää tietoa:

  Sauli Niinistö rikkoo käytännössä ellei lakia niin ainakin etiikkaa ja moraalia kun on naimisissa oman sukulaistyttönsä Jenni Haukion kanssa. Katsokaas mitä kummivanhempien vala pitää sisällään:

  ”Kummi ei saa olla seksisuhteessa kummilapseensa.”

  Kirkon viranomainen vahvistaa että Jenni Haukion kastetilaisuudessa juridisina osapuolina olivat seuraavat henkilöt: Sauli Niinistö sekä Marja-Leena Niinistö.

  Kuumenee, kuumenee…

  Reply
  • 9.1.2018 at 22:20
   Permalink

   Jos tuo pitää paikkansa, mitä en sinänsä epäile, asettaa se Presidentinkanslian tiedottajan lausuman hieman outoon valoon. Siis valheeksi. En tietenkään epäile kunnioitetun presidentin PR-osaston lausumia, en toki, heh heh, pois se minusta ja hyi hyi, vaan ihan yleisenä toteamuksena vain. Voihan tuo olla höpöäkin, ihan siis disclaimerina 😉

   Ostikohan Sauli Jennillekin polkupyörän tämän ollessa vielä lapsena?

   Reply
   • 9.1.2018 at 22:25
    Permalink

    ”Ostinpa tuossa tulevalle eukolle kolmipyörän..”

    Reply
    • 9.1.2018 at 22:36
     Permalink

     Kokkareiden rotariklubilla kehutaan…

     Reply
  • 9.1.2018 at 22:20
   Permalink

   Jenni Haukio oli vuonna 2009 aikuinen nainen. Parisuhteessa ollut. Ei mikään lapsi. Oppinut, sivistynyt, itsenäinen nainen, ei luopunut edes urastaan.

   Reply
   • 9.1.2018 at 23:22
    Permalink

    Niin oli aikuinen nainen jo 2009 Roman Polanskinkin käsittelystä selvinnyt ihminen. Aikuinen jälkeenpäin.

    Reply
    • 10.1.2018 at 01:32
     Permalink

     Taitaa sama (((kansanryhmä))) suojella sekä Polanskia että Niinistöä?

     Juutalainen Roman Polanski ei ole joutunut pedofiliastaan tuomiolle vieläkään. Sama laki ei koske kaikkia.

     #metoo

     Reply
     • 10.1.2018 at 14:14
      Permalink

      Kyllä faktatieto on että niinistö lähentyi kummityttöönsä Jenni Haukioon jo 1994 Jennin ollessa 17 vuotta ,ja seuraavana vuonna1995 Niinistön silloinen puoliso teki itsemurhan,joten en ymmärrä miksi presidentin kanslisti puhuu täyttä paskaa

     • 21.1.2018 at 01:23
      Permalink

      niin kuin tapio tuossa puhuu, vuoden -94 laivamatka ja valokuva saulin kanssa. tarina kertoo että kännissä päädyttiin samaan hyttiin, olihan hän kuitenkin jo 17v. ei ole mun keksimä juttu, luin se muualta.

   • 10.1.2018 at 05:52
    Permalink

    Niin mutta kyse onkin mitä on tapahtunut ennen tuota 2009. Tuo pedofilia ja lapsiin sekaantuminen ja muslimien tapa raiskata ”avioliitossa” alaikäisiä voisi olla yksi presidentti kisassa. Aihe on ajankohtainen nyt kun Eurooppaan tulee noista pedofiili maista aina vain enempi porukkaa ja emmehän halua noita tapoja sivstyneeseen Eurooppaan.Haluaisin ehdokkaiden selvät vastaukset ja suhtatumisen tähän kysymykseen. Myös voisi kysyä että onko oiken naida kummityttö.

    Reply
 • 10.1.2018 at 01:35
  Permalink

  Vaalit lähestyy ! ? Nyt tarkkana … niinistön kannatus oli kävellessäni marketin ohi … enää …

  ____________ Sale -70% _____________

  Reply
 • 10.1.2018 at 08:48
  Permalink

  Niinisto on NWO kätyri, samoin kun Merkel, Macron ja monet muut johtajat EU:ssa / EKP. Kaikki vanhat puolueet on voideltu ajamaan EU asiaan ei suomen. Siksi kaikkien pitää äänestää nro 5.

  Reply
  • 25.3.2018 at 16:14
   Permalink

   Totta Niinistö useamman kerran puhunut ”täytyy saada uusi mailman järjestys”

   Reply
 • 10.1.2018 at 14:27
  Permalink

  Käsittääkseni kansallisarkistossa pitäisi olla myös saulin tiedot. Mutta ihmettelen, että mikään taho ei ole ottanut selvää.

  Reply
 • 10.1.2018 at 22:00
  Permalink

  Niin, en tiedä muuta kuin, että jos se on totta niin se on vain jotenkin kornia. Ja sitäpaitsi tuollaisen tiedon ollessa virheellinen, se on niin kovin helppoa kumota. Miksi sitä ei ole jo heti alkuun kumottu asiallisesti, vaan vasta nyt on vain laitettu joku viestintäasiantuntijaksi tituleerattu (ilmeisesti harjoittelija) ”oikaisemaan” pelkällä heitolla:

  ”Kyseessä on loukkaamistarkoituksessa levitetty törkeä valhe.”

  Reply
 • 10.1.2018 at 23:04
  Permalink

  Kummallista miten asiaa ei ole aikaisemmin oikaistu.Voisi myös kertoa selkeästi mikä heidän taustansa on.

  Reply
  • 11.1.2018 at 11:43
   Permalink

   Joku vanha sanonta on, en muista sitä tarkalleen, mutta idea on, ettei hullujen puheisiin kannata lähteä mukaan. Hullut eivät usko kuitenkaan. Sama dementikoille, heidänkin puheitaan on turha lähteä oikomaan. Toivottavasti äänestäjät nyt laittavat muistiinsa, ketkä poliikassa mukana olevat tai sinne pyrkivät ovat noita juttuja jakaneet ja kommenteissa jotenkin olleet samaa mieltä. Oli hilkulla, etten yhtä henkilöä keväällä äänestänyt, nyt huomasin tehneeni hyvän päätöksen, kun en äänestänyt. Onkin ihan hörhö 50-vuotiaaksi mieheksi, levitttää ja joka paikassa peukuttaa tämän jutun levittäjiä.

   Reply
  • 21.1.2018 at 01:27
   Permalink

   jos tarina olisi valetta, sen olisi vanhoilla papereilla helposti voinut todistaa valheeksi. aika hiljaista on ollut. sinäänsä mulle on ihan sama, mutta jos se on totta, pitäisi totuus tunnustaa, pitäähän presidentin olla rehelliseksi tunnettu kansalainen.

   Reply
 • 10.1.2018 at 23:59
  Permalink

  Eiköhän tässä todistustaakka ole näiden huhujen levittäjillä, lähtökohtaisesti jokaisen ihmisen ei tarvi todistaa että ei ole puolisonsa kummi.

  Reply
  • 11.1.2018 at 12:20
   Permalink

   Lähtökohtaisesti kyllä. Mutta jos ei näe tarvetta korjata asiaa kun on niinkin julkisella paikalla kuin presidenttinä, olisi vähintään tervetullutta osoittaa noin sitkeiden ja julkisten ”huhujen” perättömyys. Eikä vain laittaa jonkun ”koulutyttömäisesti” sylkäisemään jotain. Siitä vähintäänkin on seurauksena epäilyä asian tilasta, minkä ei luulisi olevan presidentin asemalle sopivaa ja eduksi. Monet saattavat siitä sitäpaitsi vielä äänestää Sauli Niinistöä koti-isäksi jollain muulla numerolla.

   Reply
   • 11.1.2018 at 17:27
    Permalink

    Ei ihan joka huhuun voi ottaa kantaa ja turhaa todistella, presidentillä on varmasti muutakin hommaa. Plus se, että pienen googlettelun huomasin että kyse taitaa olla melko pienen piirin mustamaalauskampanjasta. Jäljet johtivat lähinnä hommaforumille ja Suomen kansa ensin -järjestön puheenjohtajaan.

    Edelleen kaikki puhuvat huhusta mutta minkäänasteisia todisteita Niinistöä vastaan ei ole esitetty. Mitäs jos vaikka minä väittäisin että vaimosi on siskosi? Tuskin lähtisit ensimmäisenä virastoista hakemaan papereita näyttääksesi kylänmiehille että asian tola ei näin ole.

    Reply
    • 11.1.2018 at 22:41
     Permalink

     En toki ensimmäiseksi, Mutta en olekaan presidentti tai muu arvojohtajan asemassa oleva. Mutta jos väite leviäisi kuin yllä oleva ja olisi haitaksi, tarjoaisin kyllä tietoa sopivassa muodossa todistamaan toisin. Nykyisessä asemassani luultavasti lisäisin vielä omiani sopivasti ennen kuin todistaisin totuuden.

     Reply
 • 11.1.2018 at 00:07
  Permalink

  Tämän herran sukuhistoria on kuulemma pyyhitty puhtaaksi ja kirjoitettu uusiksi…

  Reply
  • 11.1.2018 at 11:15
   Permalink

   Nyt elämme nykyaikaa. Ihan varmaan on ihmisiä, jotka ovat ikänsä tunteneet niin Niinistöt kuin Haukiotkin. Hullujen puheita ei vain yksinkertaisesti kannata lähteä oikomaan. Somessa oikein näkee, miten paljon Suomessa on yksinkertaisia ihmisiä ja myös mielenterveysongelmaisia ihmisiä, jotka lähtevät kaikkiin vähän itseään fiksumpien ihmisten kehittämiin propaganda-juttuihin mukaan ja uskovat ne aidosti. (yksi suuri harhautus yksinkertaisille esim, tuo Ilja presidentiksi, joka oli mv-lehden mainoskikka ja sai ihmisiltä lahjoituksia).
   Olen aivan ällistynyt, jopa kunnanvaltuutetut tai niiksi pyrkineet levittävät tätä juttua, miten heikoilla lahjoilla kuntiemmekin päätöksiä tehdään.

   Reply
 • 11.1.2018 at 11:52
  Permalink

  kyllä siitä varmaan kirkonkirjoista dokumenttia löytyy jos joku viitsii hakee !vai onko nekin kateissa niinkuin asianajajan tutkintopaperit !

  Reply
 • 11.1.2018 at 15:47
  Permalink

  En usko että on kummisetä. Ihan normaali hyötyavioliitto 30 vuoden ikäerolla.

  Reply
 • 11.1.2018 at 18:01
  Permalink

  Kasteessa kummit kirjataan kirkonkirjoihin. Lienee helppo käydä tarkistamassa asia jos kiinnostaa. Huhu, jos se sitä on, on ainakin sitkeä eikä virallinen vastaus ilmiselvästikään selvennä asiaa, vaan mystisoi.

  Reply
  • 11.1.2018 at 19:06
   Permalink

   Ja on tai ei, mitä hiton väliä sillä on? Aikuisten, toisilleen sukua olemattomien ihmisten välisellä avioliitolla? Kaitpa ei Niinistökään olisi 14 vuotta ollut leskenä, jos heillä olisi jotain ollut keskenään aikaisemmin, kuten sadut kertovat. Niinistölläkin oli välissä Tanja Karpela ja muistelen ennen tai jälkeen jonkun toisenkin naisen kanssa kuvatun eri tapahtumissa. Samaan aikaan oli Haukio omassa parisuhteessaan toisaalla, vaikka kokoomuksen toiminnasta varmaan toisensa tuntivatkin.
   Kyllä yli kolmikymppinen maisterisnainen pystyy päättämään, avioituuko itseään vanhemman miehen kanssa. Hyvin moni nainen on päätynyt sellaiseen ratkaisuun. Hyvin on Haukio maata edustanut.

   Miksi ei 2012 vaalien aikana tätä asiaa otettu esiin? Sekin kertoo nyt sen, mistä juttu lähtöisin, Suomessa yleensä on ehdokkaana ollut vain ehdokas, ei hänen puolisonsa tai puolisonsa perhe.

   Reply
   • 9.3.2018 at 17:51
    Permalink

    Kuules nyt pelle, pedosale oli yli 30v kun runosirkka syntyi. Ei mitään omituista LOL

    Reply
  • 21.1.2018 at 01:31
   Permalink

   tämän tason asioissa myös asioiden korjaaminen, muuttaminen ja hävittäminen on ihan normaalia. joten turha sanoa että todella helppoa vaan hakea todisteet kirkolta ja se olisi viimeinen totuus asiassa.

   Reply
  • 18.3.2018 at 13:49
   Permalink

   Äly hoi älä jätä. Jos niin helppoa lienee niin miksi et sinä hae kyseistä tietoa. Laita sitten jakoon. Jos olisin itse pressa ja minusta liikkuisi tuollaisia puheita, haluaisin ehdottomasti tuoda julki asian oikean laidan, jos olisi vain huhu. Hän ainakin saisi tositteet asiasta, tai olisi saanut puheiden alettua.

   Reply
 • 12.1.2018 at 12:18
  Permalink

  Eikö tuosta Marja-Leenan onnettomuudesta sitten löydy poliisi- tai muuta raporttia? Keliolosuhteet, mutkainen tie tms. Voisi siis päätellä, onko vahinko vai tahallinen.

  Reply
  • 12.1.2018 at 12:57
   Permalink

   Näin kertoo ensimmäinen vastaantullut juttu: ”Suruviesti: Niinistö piti vuonna 1995 puhettaan 400 puoluetoverilleen Järvenpäässä. Kun se oli päättynyt, kokouspaikalle saapui suruviesti. Niinistön Marja-Leena-vaimon ohjaama henkilöauto oli ajautunut mutkassa toiselle kaistalle. Toinen auto törmäsi, ja rouva Niinistö kuoli. Kokous päätettiin, ja Niinistö lähti kertomaan tragediasta pojilleen Nuutille ja Matiakselle, jotka olivat 19- ja 14-vuotiaita.”

   Niinistö aloitti suhteen Tanja Karpelan kanssa vuonna 2000.

   Reply
   • 12.1.2018 at 12:59
    Permalink

    Ja Niinistön ja Karpelan kihlaus purkautui keväällä 2004, kun olivat Linnan juhlissa joulun alla esitelleet kihlasormuksiaan.

    Reply
    • 21.1.2018 at 01:32
     Permalink

     koska karpela huomasi oudon tiiviin yhteydenpidon kummitytön kanssa ? ihan vain arvaus.

     Reply
 • 13.1.2018 at 17:21
  Permalink

  Suomalaisilla olisi vielä paljon opittavaa skandaalilehtien uutisista. Jos joku kirjoittelee tosiasioita he myös
  esittävät todisteet. Jos lukivat eivät osaa tai halua ottaa itse selville haluamiaan tietoja kuten esim. Jenni Haukion ja hänen henkilötiedot mikä näyttää olevan iso ongelma. Kuka tahansa voi ottaa selville henkilötiedot jos haluaa. Mutta voi mikä pettymys se olisikin ilkeämielisille jotka haluaa jauhaa juttua edelleen. Ja miksi Niinistö ja Haukio rupeaisivat tällaisiin perättömiin juttuihin antamaan vastauksia. Vain tosi
  tyhmä luulee että kun ei saa selitystä niin tarina on totta. Parasta tuossa teidän epäilyksessä on että Haukion
  henkilötietoja olisi manipuloitu niin on kyllä liian paljon katsottu amerikkalaisia vakoilu elokuvia tai ehkäpä on
  vielä jäljellä sitä velipojan pelkoa????käänsin Näitä kirjoitelmia hieman muutamille euroopan kielille ja eipä
  kovin moni ymmärtänyt mielipiteitä jotka olivan Niinistöa ja Haukiota vastaan ja yleinen kommentti oli että
  onko suomessa vielä noin paljon kouluttamattomia tollakoita ei luulis että osaavat edes lukea. Minua vaan
  ihmetyttää onko tulevilla vaaleilla joitain osuutta asiaan???? näyttää hieman likaiselta amerikkalaiselta vaali-
  peliltä.
  lakimies

  Reply
  • 13.1.2018 at 19:47
   Permalink

   Ensimmäisen kerran tähän törmäsin mielenterveydestään kärsivän herran blogeissa. Ko. herrasmies nauttii kuitenkin tiettyjen ajattelukyvyttömien ihmisten suosiota, koska on niin helppo uskoa, mitä joku kirjoittaa kuitenkin hyvällä suomen kielellä ja vakuuttavasti. Yllättävän paljon Suomessa on ihmisiä, jotka lähtevät kaikkiin harhaisiin juttuihin ja salaliittoihin mukaan. Samat ihmiset esim, Rauni-Leena Luukkaisen puolesta olivat kovasti, hänestä vaan yritetään tehdä hullua, kun puhuu tosiasioita ja kokee asioita. Yllättynyt siitä, että jopa jotkut kunnanvaltuutetut näyttävät tätä juttua jakavan. Parin taustaa katsoin, nelikymppisiä nuoreläkeläisiä, jokunen ehkä tietoisesti on tekemässä Niinistön vastaista kampanjaa, mutta eiköhän senkin voisi tehdä järkevämmilla tavoilla antamatta itsestään hönttiä kuvaa.

   Reply
 • 13.1.2018 at 19:53
  Permalink

  Tiedä vaikka olisi Salen tytär todellisuudessa. Niin se koira älähtää, kuin kalikka kalahtaa, ja sopii tähänkin yhteyteen tämä usein paikkaansa pitävä sananlasku.

  Reply
 • 15.1.2018 at 08:30
  Permalink

  Youtubessa leviää valokuva evlut seurakunnan todistuksesta, jossa Jennin kummit ovat Sauli ja vaimonsa Marja- Leena Niinistö.

  Reply
  • 15.1.2018 at 11:59
   Permalink

   Sehän ei todista mitään pedofilia-syytteitä tai aikaisemmasta suhteesta. Vain lähisukulaisten kesken on avioliitto kielletty. Se taas horina jostain uskonnollisista, eettisistä kysymyksistä on ihan järjetöntä.

   Käsi sydämelle, kuinka moni teistä antaa uskonnollista kasvatusta kummilapsilleen (myös nimiäisjuhlissa muuten nimetään usein kummit)? Tai kuinka moni pitää yhteyttä aikuiseen kummilapseensa, joka ei ole sukulainen? Tai edes sukulaislapsiin.
   Omaan kummityttäreeni, sukulaistyttö, nyt 34-vuotias, on suhde hyvin vieraantunut jo, Näen häntä perhejuhlissa. Lapsena oli lasteni kanssa kyllä läheinen.
   Samoin omien lasteni kummit, kyllä se kummisuhde on hiipunut viimeistään ylioppilasjuhliin, vaikka joskus alle 10 -vuotiaina kävivätkin syntymäpäivillä.

   Reply
 • Pingback: Reijo Tossavaisen valheen anatomia – balthusknot

  • 17.1.2018 at 17:00
   Permalink

   Kerropa mitä, missä ja milloin Reijo Tossavainen on valehdellut? Entä nykysuomi? Sen luulisi olevan helppoa sinulle kun olet noin varma asiasta. Ei löydy vai……

   Reply
 • 25.1.2018 at 14:15
  Permalink

  Väestörekisterimerkinnät ja ns, kirkonkirjat ovat lähes kaikilta osin saatavissa. On kummallista että tätä -jennin kummi – juttua ei kukaan ole viitsinyt selvittää vaan toistetaan kierrossa olevia hokemia väittäen niitä tosina.

  Kyseessä on kunnianloukkaus jos ei löydy mitään.

  Reply
  • 9.3.2018 at 17:47
   Permalink

   Usea henkilö on kertonut kysyneensä ristiäisiä koskevia kirkonkirjatietoja, mutta ne on julistettu salaisiksi. Selvää pedosalen pässinlihaa, kummiäijä mikä gummiäijä.

   Reply
 • 8.2.2018 at 22:13
  Permalink

  Vissiin Jennin äiti ja Saulin edesmennyt vaimo olivat sisaruksia, siksi ovat kummia Jennille? Näitä jälkiä on tehokkaasti nyt peitetty, mutta varmaan selvitettävissä?

  Reply
 • 9.3.2018 at 17:44
  Permalink

  Miksi kirkonkirjoja ei saada nähtäväksi? Kun, ei huhu vaan tieto siitä levisi, että pedosale todellakin on nainut kummityttönsä, runoilijan ristimäkunnassa tehtiin päätös ettei kirkonkirjoja kyseisestä ristiäistilaisuudesta anneta julkisuuteen. MIKSI EI?

  EI OLE EPÄILYSTÄKÄÄN, pedosale on runopiiparin kummiukko.

  Reply
 • 12.3.2018 at 19:20
  Permalink

  ”Kyseessä on loukkaamistarkoituksessa levitetty törkeä valhe.” tämä on jo eka valhe, koska ei yksinkertaiseen kysymykseen saa vastausta. esm. että ei ole kummi tai että on kummi. jommin kummin kuitekin on kummi.

  Reply
 • 31.7.2018 at 00:41
  Permalink

  Emmä oikeen ymmärrä. Noi jutut tuolla saulisalosta-saitilla on niin törkeitä että luulisi presidentin virassa olevan henkilön edes tekevän tp:n kunnianloukkauksesta jos jutut on valheita. Kummin nussimista ja vihjailuja pedofiliasta, luulis et ois tarve oikaista tollaset jutut. Mitään ei sauli ole asialle tehny, eikö sauli halua asiaa puitavan oikeudessa, pelkääkö sauli totuutta?

  Reply
 • 16.5.2019 at 13:05
  Permalink

  Mutta kuka on oikeasti vaimonsa kummi, Maskun Topi. Venäläinen vaimo kastettiin, Topi kummina. Rippikoulu piti käydä kirkkovihkimistä varten.
  Miten tää vanha juttu on nostettu ylös taas etusivulle. Miten monta vuotta toi joku mata-jostakin jauhaja on eri keskustelusivuilla samaa kirjoittanut?
  Eihän tietysti hoidot tepsi, etenkin jos ei sitten pysy hoitosuhteessa, syö lääkkeitä jne.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.