Naiset veivät omaisuutta liikuntapaikkojen pukuhuoneista Hämeenlinnassa

3

Hämeenlinnan seudulla on tutkinnassa rikossarja, missä kahden paikallisen naisen epäillään tunkeutuneen useiden eri liikuntapaikkojen pukuhuoneisiin ja anastaneen sieltä omaisuutta. Anastettu omaisuus on ollut lähinnä elektroniikkaa ja lompakoita sisältöineen. Kiinniotettaessa toinen tekijöistä pakeni poliisia, mutta hän ilmoittautui myöhemmin itse poliisille.

Molemmat epäillyt ovat tällä hetkellä pidätettyinä ja anastettua omaisuutta on saatu takaisin.

Kaksikon rikoshistoriasta löytyy vastaavia tapauksia myös menneisyydestä.

Poliisi muistuttaa ihmisiä huolellisuudesta omaisuutensa suhteen. Kannattaa miettiä tarkoin, mitä jättää harrastuspaikkojen verrattain helposti murrettavissa oleviin säilytystiloihin.

Lähde: Poliisi

Mainos

3 KOMMENTIT

  1. Aika härskiä ja toisaalta outoa, että pukukaapit saadaan noin vaan murtamalla auki kun silmä välttää. Eikö tilojen ylläpitäjällä olisi syytä uudistaa lukot ja rakenteet, outoa, että tilojen käyttäjiä ohjeistetaan/syyllistetään, että kaappeihin ei saisi jättää oikeastaan mitään pyyhettä arvokkaampaa.

  2. Kaikki maksaa… niin myös ”murtovarmemmat” pukukaapit!

    Monessa paikassa pukukaappien lukot on uusittu sähköisillä systeemeillä … onko niissä jonkinlainen ”hälytys” jos ne aukaistaan ilman asianmukaista ”avainta???

  3. Käyttävätköhän ”naiset” kansallispukuja ympäri vuoden? Sopisi niin Hämeenlinnan kuvaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.