Tossavainen: EU-uskoiset riemuitsevat – Eurostoliitto nyt!

Saksassa hallitusneuvottelut kestivät pitkään, koska kansan tahdon vastaisesti haluttiin syrjäyttää vaalit voittanut Eu-, euro- ja maahanmuuttokriittinen AfD eli Vaihtoehto Saksalle -puolue. Rajut vaalitappiot kärsineet kristillisdemokraatit ja demarit pääsivät lopulta sopuun hallitusohjelmasta.

Euroopan liittovaltiota eli Eurostoliittoa kannattaneet ovat hyppineet riemusta kiljuen niin meillä kuin muuallakin, sillä nyt nähdään koittaneen oivan tilaisuuden lopullisen askeleen ottamiseksi kohti liittovaltiota.

“Olen hy­vin tyy­ty­väi­nen sii­hen mitä CDU/CSU ja SPD ovat so­pi­neet tu­le­vas­ta lin­jas­ta, joka on hyvin merkittävä ja rakentava”, EU-komission puheenjohtaja Jean-Claude Junc­ker sa­noi. Teksti on poliittista liturgiaa, joka selkosuomeksi tarkoittaa, että “nyt vihdoin ja viimein pääsemme tavoitteeseemme, Euroopan liittovaltioon”.

Nyt sekä Ranskassa että Saksassa ovat vallassa hallitukset, joilla on sama tavoite. Se on ratkaisevaa, sillä nämä maat sopivat ensin keskenään isoista asioista, ja muut saavat siihen tyytyä. Suomenkin eu-mepit voivat vaikuttaa enintään jonkun direktiivin sanamuotoihin, mutta isoissa asioissa he ovat täysin pihalla.

Perussuomalaiset heitettiin hallituksesta, koska vielä tällä vaalikaudella joudutaan ottamaan myönteinen kanta liittovaltioon. Siksi oli tehtävä “ennaltaehkäiseviä toimia”, koska sovittu hallitusohjelma ei sitä sallinut. Tätä tosiasiaa ei kuitenkaan haluttu kertoa suomalaisille, joten Sipilän, Orpon ja Soinin kesäteatteri esitti “yhteinen arvopohja” nimisen tragikomedian.

Eu-uskoisten riemu saattaa olla ennenaikaista. Puola, Unkari, Slovakia, Tsekki ja nyt myös Itävalta suhtautuvat aikeisiin hyvin kriittisesti. Muissakin maissa kansallista päätösvaltaa ja demokratiaa korostavat puolueet ovat saamassa merkittäviä vaalivoittoja. Seuraavana muutosaalto tavoittaa Italian ja Ruotsin.

11 thoughts on “Tossavainen: EU-uskoiset riemuitsevat – Eurostoliitto nyt!

 • 13.1.2018 at 11:26
  Permalink

  Järki voittaa. Pakkohan sen on voittaa, vaikka massiivinen koneisto kuinka puskee propagandaansa.
  Euroopan valta- eli valemedia on lähes täysin globalistien talutusnuorassa, EU-kriitikot leimataan äärioikeistoksi, natseiksi, rasisteiksi ja ulkomaalaisvastaisiksi. Harva uskaltaa EU:ta kritisoida leimautumisen pelossa vaikka yhä useampi alkaa huomata rosvoeliitin aikeet. Kansallisvaltiot halutaan tuhota.
  Itä-Euroopan maissa on jo tajuttu tämä kusetus, heillä kun on kokemusta itsemääräämisoikeuden puutteesta Neuvostoliiton ajoilta.

  Reply
 • 13.1.2018 at 12:20
  Permalink

  Luulisi näiden EU-uskovaistenkin tajuavan, että Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen Euroopassa alkanut sosialistisen suuren EU-liittovaltion rakentaminen Eurooppaan ei onnistu. Ei tullut Saksan Schröderistä eikä meidän Paavo Lipposesta EU:n kuningasta eikä tule yhdestäkään näistä nykyehdokkaistakaan. Lopettakaa jo vielä kun pystytte, ennen kuin sapelit alkavat kolista!

  Reply
  • 13.1.2018 at 16:23
   Permalink

   Kyllä uuden ”suuren ja mahtavan” luonti on jo aika pitkällä eikä suurin osa tuulipukukansasta huomaa mitään erikoista tilanteessa. Eurostoliitolla on käytettävissään paljon kiristyskeinoja joilla vastarannankiiskit voidaan hiljentää. Britit tulevat nämä voimat kohtaamaan ihan lähitulevaisuudessa. Pieniä mahdollisuuksia pakan sekoittamiseen tarjoaa yhteisvaluuttakokeilun ajautuminen sellaiseen kriisiin jota ei enää poppakonsteilla pystytä siirtämään tulevien sukupolvien maksettavaksi. Italia ja Espanja ovat hyvin lähellä päätyäkseen yleiseurooppalaisen sosiaalitoimiston asiakkaiksi. Kun (ei siis jos) tämä päivä koittaa niin Kreikan talousromahdusta muistellaan lämmöllä pienenä nakkikioskikonkurssina. Paras vaihtoehto tietysti olisi laaja koko vanhan mantereen laajuinen tuhoisa sota jonka jälkeen kansallisvaltiot palautuisivat niille kuuluvaan arvoonsa. Historiasta edes alkeet opiskelleet tietävät että kansallisvaltiot ovat pisimpään voineet turvata kansalaistensa hyvinvoinnin ja taloudellisen vakauden ja rauhan.

   Reply
 • 13.1.2018 at 12:22
  Permalink

  Suomen vieminen liittovaltioon ilman kansan suostumusta tarkoittaisi sisällissotaa. Katsotaan ovatko EU-fantsukat valmiita menemään niin pitkälle.

  Reply
 • 13.1.2018 at 12:52
  Permalink

  Näitä aikoja voidaan kuvata jälleen ”vaaran vuosiksi” Suomen historiassa. Mikä surkeinta menneinä vaaran vuosina Suomea hallitsivat järki -poliitikot ja isänmaalliset voimat läpi kansakunnan lukuunottamatta kommunisteja, mutta hehän olivat joka tapauksessa ”poissa pelistä” vänkäämässä Suomea ”kansantasavallaksi Neuvostoliiton kansojen suureen perheeseen”.
  Saksassa aivan kuten jo Ruotsissa on tehty monet kerrat ja Suomessakin pistivät SSS-hallitus pienen tikarin demokratian selkään ”arvopohjineen” ja ”ministerisauton takakontin sisältöineen” torppaamalla Jussi Halla-ahon persut pois hallitusyhteistyöstä, koska maanpetturihallitus tavoilleen uskollisena ei halunnut edes ilmeisesti peläten menettävänsä ”maineensa” noudattamalla omaa hallitusohjelmaansa, jonka tuo nukkehallitus- pelle porukka aikanaan kyhäsivät valheellisesti kokoon.
  Ruotsissa sorsitaan Ruotsi demokraatteja vaali vaalilta, vaikka jokaisessa sen äänimäärä nousee. Kommunistiset feministipuolueet ja apartheit politiikkaa noudattavat valtapuolueet eivät edes suostu tervehtimään SD:n jäseniä parlamentissa, jotka toimivat kansan heille suomalla runsaalla mandaatilla. Kuitenkin aina vaalien lähestyessä ja sen aikana muut puolueetkin esittävät pakolaispolitiikasta kannanottoja, jotka muistuttavat pahasti Ruotsidemokraattien vastaavia. Eli muut tuholaispuolueet härskisti pyrkivät näillä puheilla edes säilyttämään nykyiset äänestäjänsä puhumalla heille täyttä palturia.

  Reply
 • 13.1.2018 at 12:57
  Permalink

  Kaatuihan se savijaloilla seisova suuri ja mahtava Neuvostoliittokin, joten toivossa on hyvä elää.

  Reply
 • 13.1.2018 at 15:01
  Permalink

  Yksinkertaiset tollot hehkuttaa EU:ta, on niin kivaa kun ei tarvi passia näyttää eikä vaihtaa valuuttaa…
  Ihan kivaa joo, samaan aikaan rajan yli marssii pakolaiset, kerjäläiset, huorat, huumediilerit, taskuvarkaat, murtokoplat ym paskasakki!

  Reply
 • 13.1.2018 at 15:34
  Permalink

  Suuresti epäilen tämän kansan kykyyn ajatella omilla aivoillaan. Globalistikusetus ja EU harhautus on saanut maamme vararikon partaalle ja tuhkatkin ryöstetään pesästä. Kiky, sote, aktiivi-, co2- ym. kyykytys vaan lisääntyy ja verot nousee takuuvarmasti liittovaltioistumisen lisääntyessä. Silti tuulipukukansa elää unelmahötössä. Orjakansaa jolle leivän kannikka ja Putous-sirkus riittää..

  Reply
 • 13.1.2018 at 15:44
  Permalink

  Vähitellen ihmisten silmät avautuvat huomaamaan tämän Bilderbergin eliitin suuren kusetuksen.
  Valtiot velkaannutetaan, omaisuudet kupataan eliitin haltuun, kansallisvaltiot tuhotaan vaihtamalla väestö matalamman älykkyysosamäärän kehitysmaalaisiin.
  Euroopan liittovaltiossa tulee olemaan entistä tyhmempi orjatyötä tekevä väestö tiukan sotilaskurin alla. Orwellin teoksen mukainen isoveli valvoo systeemi.
  Toisinajattelu ja kaikki systeemin kritisointi kielletään ehkä jopa kuolemantuomion uhalla.
  Ehkä valkoinen väestö likvidoidaan liian älykkäänä.

  Reply
 • 13.1.2018 at 17:26
  Permalink

  Mikä painoarvo on Suomen 13:sta mepillä kun europarlamentissä on 751 jäsentä???
  Ei paskan vertaa….

  Reply
 • 14.1.2018 at 04:51
  Permalink

  Mihin perustuu tieto siitä, että Saksan hallitus olisi jo saatu kasaan?

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.