Laura Huhtasaari ylivoimainen suosikki Nykysuomen presidenttikyselyssä

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari on Nykysuomen lukijoiden suosikki seuraavaksi tasavallan presidentiksi.

Nykysuomen etusivulla on ollut jonkin aikaa käynnissä äänestys, jossa lukijat ovat voineet äänestää omaa suosikkiaan Suomen presidentiksi.

Ylivoimaiseksi ykköseksi on noussut Laura Huhtasaari (ps), joka on kerännyt äänestyksessä peräti 75 prosentin kannatuksen. Näin ollen kolme neljästä vastaajasta haluaisi Huhtasaaren presidentiksi.

Toista sijaa äänestyksessä pitää Huhtasaaren kanssa samoista äänestäjistä kilpaileva Paavo Väyrynen 17 % kannatuksellaan.

Valtamedian suosikkiehdokkaat eivät pärjänneet Nykysuomen kyselyssä. Istuva presidentti Sauli Niinistö sai vain 3 % kannatuksen, Pekka Haaviston saalis on 2 %.

Nils Torvalds ja Merja Kyllönen yltävät 1 % kannatukseen, Matti Vanhasen ja Tuula Haataisen kannatuksen ollessa pyöreä 0 %.

Kyselyyn on tätä kirjoitettaessa vastannut 689 vastaajaa, joten se on otannan laajuudeltaan lähes samaa luokkaa valtamedian teettämien kyselyiden kanssa, joiden otos on usein esimerkiksi tuhat henkilöä.

Artikkeli perustuu kyselyn tilanteeseen 16.1.2018 klo 17.50. Kysely on edelleen auki, ja siihen voi vastata jatkossakin.

Presidentinvaalin ennakkoäänestys alkaa huomenna keskiviikkona.

Katso myös:

21 thoughts on “Laura Huhtasaari ylivoimainen suosikki Nykysuomen presidenttikyselyssä

 • 16.1.2018 at 18:23
  Permalink

  Vaikka olen perussuomalainen niin onhan tämä selvä asia. Lukeeko tätä muut kuin me persut? Eli jos demari lukee omaa aviisiiaan ja siellä on kysely on se aika varma että tulee hyvä tulos. Tämän sanotaan olevan puolueeton mutta persut suosii tätä sivustoa. Vai olenko väärässä ?

  Reply
  • 17.1.2018 at 01:36
   Permalink

   No nimenomaan. Nykysuomen juttusisältöhän on läpeensä PS asiaa, siis niin paljon sitä voi kuvailla eräänlaiseksi SuomenUutiset 2:ksi.

   Täytyy myöntää että en ole vieläkään päättänyt Lauran tai Paavon välillä vaikka molempien puolesta olen positiivisia kirjoitellut mutta kummallakin on myös haittapuolensa:

   Lauralla päällimmäisenä myötämielisyys ja hiljaisuus ennen uuvattikäännettä ja esim. se että hän on antanut ymmärtää siirtyneensä Jussi Halla-ahon linjoille (ilmeisesti siis kautta linjan) ja Halla-ahohan
   on taas sanonut kannattaneensa Suomen Natojäsenyyttä ”jo ainakin kaksikymmentä vuotta”. MTV3:n
   vaalitentissä Laura sanoi:”Meillä on puolustusyhteistyösopimus Yhdysvaltojen ja
   Britannian kanssa. Meidän tulee tehdä yhteistyötä puolustusasioissa. Me olemme myös Naton vahva kumppani”. Natojäsenyyttä ei siis suoraan tuossa kannateta (vrt.Sauli) mutta päinvastaistakaan ei ole tietääkseni sanottu vaikka on ollut mahdollista sanoa selkeäkin kanta ”asianajajan puheen” sijaan.
   Täytyy muistaa ja ymmärtää että kansainvälisen pankki-,energia-&sotilaallinen teollisuuskokonaisuus, taikka kansanomaisemmin sanottuna nukkemestarikerho (USA:ssa ”deep state&affiliates”) on Lähi-Idän kaaoksen takana ja Irakin pakolaiset (jotka valtaosin muodostivat Suomen matuvyöryn) alkujaan syntyivät nimenomaan USA:n ja UK:n räikeistä valheista ja laittomasta interventiosodankäynnistä ja siirtyivät sittemmin vieläkin eteenpäin Eurooppaan v.2015 kerholaisten aiheuttaman sodankäynnin takia. Näitä sitten Laura on toistuvasti osoittanut aivan sokeasti ihailevansa ja ilmeisesti toimisi pressana näiden isojen poikien lakeijana sotilaallisissa asioissa, ehkä kommentoinnissakin (kuten Sale täysin seniilissä/aivopestyssä Syyria-kommentoinnissaan). Mikä silloin eroaisi oleellisesti Niinistöön siinä asiassa? Hän siis kannattaa niitä samoja tahoja ketkä alkuunsa matuvyöryjä miljoonissa ja ylipäätään aiheuttaa. Perin ristiriitaista todellakin.

   Paavo taas on mm. langennut CO2 huijaukseen siinä missä puoluetorvinsa Tiilikainenkin ja meppinä on äänestänyt ”oudosti” (kuten Halla-ahokin joka esim. on osoittanut uusliberalistisia taipumuksia).
   Olin toivonut että koska sekä Väyrynen että Huhtasaari yhdistäisivät voimansa ja parhaat ajamansa asiat viime metreillä mutta olen nyt tajunnut että Väyrysellä on sellainen historia jossa hän haluaa yksipuolisesti sanella yhteistyön ehtoja (tietty nimeltä mainitsematon puolue) joten taitaa kuitenkin olla niin että 99,5% varmuudella ainakin Väyrysen ego estäisi tällaisen mahdollisuuden vaikka Huhtasaari häntä lähestyisikin.
   Älkää ottako nokkiinne sillä kritiikkiä löytyy kaikille EK-puolueille mutta
   molemmilla ehdokkailla on vielä painavina riippakivinään todistettavasti petkuttavia taikka vakavasti kompetenssivajaita populismipuolueita (ja ei, uuvatit olivat vain kourallinen – sama entinen joukko joka nosti ruoska-Jarin sun muut tehtäviinsä on edelleen puolueessa, samoilla heikkouksilla). Paavo odottaa maailman tappiin asti että Kesk. ”palaa juurilleen” ja Laura puolestaan mainitsee presidenttikisassa toistuvasti perussuomalaisia, vaikka tulisi pyrkiä osoittamaan kykyä tehdä politiikkaa myös puoluetason yläpuolella ja yksilötasolla.

   Anteeksi voimasana, mutta saakeli että on paha paikka tehdä valinta kun kummallakin on tiettyjä vakavia tiedon puutteita ja tiettyä ideologista puolueellisuutta mikä estää asioiden analysoimisen puhtailla faktoilla.
   Tämä menee viime metreille saakka, riippuen siitä mitä ja kuinka selkeästi kukin vielä jotain sanoo.
   Molemmat ovat kuitenkin rohkeita ja suomalaisille tärkeitä omilla tavoillaan, eli kiitokset kummallekin!

   Yksi asia on kuitenkin varma, Keskustaa ja PS:ää ei sentään voi äänestää seuraavissa EK-vaaleissa – ne sidonnaisuudet (ja/eli enemmistön kannanotot & äänestyskäyttäytyminen jotka on huomattu) jotka ovat linjausten pohjalla on tunnistettu ja koettu perin kehnoksi.
   Puhtaasti kansallista&kansainvälistä(systeemistä) itsenäisyyttä/puolueettomuutta, muttei löperöliberaaliutta edustavaa puoluetta ja johtajia odotellessa, toivotan kanssakansalaisilleni paljon rakkautta henkilökohtaisella tasolla.

   Reply
 • 16.1.2018 at 18:37
  Permalink

  Valtamedia kirjoittaa naisten näkevän Saulista jopa seksuaalisia unia, tuskinpa sillä tälläisellä tarinalla ajetaan kyllä nyt leppäluokalla. Sitävastoin Laurasta näkisin ihan mielellä märkiä unia, tuossa flikassa kun silmä lepää ja korvien välissä on muutakin kuin tyhjää.

  Reply
  • 16.1.2018 at 19:08
   Permalink

   Onko kyse kenties kummisetäfantasioista? Niille naisille jotka näkevät seksuaalisesti sävyttyneitä unia Sauli Väinämö Niinistöstä suosittelen pikaista yhteydenottoa lähimpään mielenterveyspalveluita tarjoavaan terveyskeskukseen.

   Ei, se ei ole normaalia.

   Reply
 • 16.1.2018 at 19:04
  Permalink

  Sauli on kuulemma ykkönen mutta kaikki puhuu vaan Laurasta. Ja huomenna kello 9 ollaan antamassa äänet Lauralle isolla porukalla. Valemedia jauhaa kaikkea paskaa Laurasta tajuamatta sitä että se kääntyy Laura Huhtasaaren hyväksi.

  Reply
 • 16.1.2018 at 20:34
  Permalink

  Valtamedia pureskelee mitä pureskelee. Ilmeisesti khattia. Ja mitä enemmän ne sitä tekevät, sen ”paremmalta” näyttää lopputulos. On satavarmaa, että valtamedia vielä keksii todellisen ”törkyuutisen” Laura Huhtasaaresta, vaikka ”mielenterveyskortti” onkin jo lyöty pöytään ”hymyineen” päivineen. Mutta eipä Laura ole yksin. Aikoinaan ”Hymy” -lehti ja Urpo Lahtinen olivat todellinen laskiämpäri Suomen lehti -maailmassa, jota ns. ”parempi väki” paheksui ja nyrpisti nenäänsä.
  Kouluissa aikoinaan ilmeisesti sitten palkittiin joka kevät luokastaan pahinten ”päästään vialla” olevat tuolloin vielä kahta sukupuolea edustavat oppilaat, joille lykättiin ”Hymy-poika ja -tyttö patsaat kätösiin.
  Ei ole mikään kummakaan, vaikka puolueettomassa lehdessä Laura Huhtasaari on kaunis ykkönen. Hänhän on päinvastoin ainut täysijärkinen ihminen presidenttiehdokkaista ja jakaa suomalaisten syvien rivien mukaiset elämänarvot enkä tarkoita tässä vain hänen uskonnollisuuttaan vaan isänmaanrakkauden sekä kansallisvaltio periaatteet, jossa kunnioitetaan vaivalla ja verellä puollustettua ja hankitua itsenäisyyttä sekä sitä, että sen kaltaisen valtion ensisijainen tehtävä on huolehtia omista kansalaisistaan parhaalla mahdollisella tavalla siten ettei kukaan tunne olevansa huutolaisen asemassa omassa talossaan.

  Reply
 • 17.1.2018 at 01:24
  Permalink

  Joka päivä ptstyy antamaan äänen. Eli ei pätevä kysely.

  Reply
  • 17.1.2018 at 11:23
   Permalink

   Ei pidä paikkaansa. Samasta ip-osoitteesta voi antaa vain yhden äänen per kysely. Tämä rajoitus ei nollaudu ajan kuluessa.

   Reply
 • 17.1.2018 at 01:27
  Permalink

  Laura Presidentiksi!

  SAA ja PITÄÄ JAKAA :

  Laura Huhtasaari Eu,sta Totta kai Saksa hyötyy, Meillä on vain maksajan rooli

  Laura Huhtasaari ei halua liittovaltiota!

  Laura Huhtasaari Vaalit 17.1.2018 ja toimittelijat hukassa

  Laura Huhtasaari: vaalitentti 2018 passitarkastukset takaisin

  Laura Huhtasaari, toimittajat teki kysymyksen, mutta aika vaikea oli vastata!

  Reply
 • 17.1.2018 at 05:23
  Permalink

  Kaikkein säälittävin kysely oli MTV:n sivulla. Ensimmäinen vaalikoneen kysely antoi Huhtasaarelle ylivoimaisen voiton, ja kas kummaa kyselyä muutettiin siten että sale oli sitten siinä piikkipaikalla. Naurettavaa manipulointia juutalais vetoiselta bonnierilta.Sale pyytänyt apuja ja kehoittanut että korjatkaa kysely tai muuten…

  Reply
 • 17.1.2018 at 22:36
  Permalink

  Ennen kuin nykyinen valtarakennelma puretaan tai tuhotaan, mitään todellista muutosta ei tule tapahtumaan.
  Mikä tämän presidentinvaalin merkitys on? Valita henkilö edustustehtävään. Presidentiltä on riisuttu käytännössä valtaoikeudet poislukien nimitysoikeus.

  Matti Vanhanen, Pekka Haavisto ja Sauli Niinistö ovat kaikki vapaamuurareita. Ja niin on ilmeisesti myös Paavo Väyrynen. Ei ole Paavo Väyrynen sanallakaan edes maininnut vapaamuurareita(masons), vaikka hän hyvin tietää että tätä yhteiskuntaa pyörittää masonien valta/verkosto. Tohtorimies ja kirjoittanut monta kirjaa mutta ei uskalla mainita vapaamuurarijärjestelmää jonka vankina yhteiskunta on. Laura on myös tämän järjestelmän vanki koska hän on suoraan ilmoittanut itse että on sionisti. Eli fanittaa uutta maailmanjärjestystä jossa masonit ja sionistit kahlitsevat maailman mielivaltaansa.

  Vapaamuurarijärjestelmä on kietonut pikkusormensa ympärille yhteiskunnan. Virastot, laitokset, puolueet, järjestöt, suuryhtiöt ym. Äänestäjällä on yhtä paljon valtaa kuin kärpäsellä ulkohuusin kakkavuorella. Talkkia päälle niin hyvältä näyttää.

  Vapaamuurarijärjestelmä on kuin valtio valtion sisällä. Sillä on poliisi, oikeuslaitos, media, poliittiset puolueet, suuryhtiöt, kaikki merkittävät vaikuttajat talutusnuorassa.

  Maailma on näiden vankina.

  Mitä jää vaihtoehdoksi?

  Tässä asia sanotaan niin kuin se on. Ei tosin mainitse vapaamuurarijärjestelmää mutta pääpointti mitä tulee äänestämiseen tulee selkeästi esille.

  Reply
 • 18.1.2018 at 00:08
  Permalink

  Meidän on otettava valta takaisin itsellemme ja rakennettava kaupungit ja monumentit sen mukaan mikä meistä tuntuu hyvältä ja oikealta.. Ei sen mukaan mitä maailmanlaajuinen salajärjestö haluaa.

  Katujen ja teiden nimet kuuluu nimetä sen mukaan mikä meistä tuntuu hyvältä ja on oikein. Ei sen mukaan mitä maailmanlaajuinen salajärjestö haluaa.

  Meidän on myös otettava takaisin symbolit ja palautettava niille niiden oikea, todellinen merkitys eikä kuten tähän mennessä – ne on nyt luovutettu maailmanlaajuiselle vapaamuurarijärjestelmän vallalle.

  Reply
 • 18.1.2018 at 00:17
  Permalink

  On laitettava sulku tämän maailmanlaajuisen vapaamuurarijärjestelmän vallalle.

  Reply
 • 19.1.2018 at 01:31
  Permalink

  Presidentin – oli hän kuka tahansa – tärkein tehtävä on omalta osaltaan vaikuttaa siihen että vapaamuurarijärjestelmä puretaan/tuhotaan. Helppoa se ei tule olemaan. Se on lujittanut otteensa yhteiskunnista, ei vain Suomessa vaan kaikkialla maailmassa niin tiukalle että siitä eroon pääseminen vaatii ei enempää eikä vähempää kuin maailmanlaajuisen sodan.

  Presidentti John F. Kennedy yritti omalta osaltaan pysäyttää tämän vapaamuurarillisen, salaisen maailmanhallinnon. JFK salamurhattiin keskellä päivää miljoonien ihmisten silmien edessä kun sadat poliisit suojasivat(lue:jättivät ilman suojaa eivätkä ottaneet kiinni ampujia) presidenttiä.

  Presidentti Kennedyn puhe vapaamuurarillista maailmanhallintoa vastaan:

  ”The very word secrecy is repugnant in a free and open society and we are as a people inherently and historically opposed to secret societies, to secret oaths and secret proceedings. We decided long ago that the dangers of excessive and unwarranted concealment of pertinent facts far outweigh the dangers which are cited to justify it.

  ”Even today, there is little threat of opposing a secret society by imitating its arbitrary restrictions. Even today, there is little value in insuring the future of our nation if our traditions do not survive with it and there is great danger that an announced need for increased security will be seized upon by those anxious to expand its meaning to the very limits of official censorship and concealment – that I do not intend to allow to permit to the extent that it is in my control.

  ”For we are opposed around the world by a monolithic and ruthless conspiracy that relies primarily on covert means for expanding its sphere of influence — on infiltration instead of invasion — on subversion instead of elections — on intimidation instead of free choice — on guerrillas by night instead of armies by day.

  ”It is a system which has conscripted vast human and material resources into the building of a tightly-knit, highly efficient machine that combines military, diplomatic, intelligence, economic, scientific and political operations. Its preparations are concealed not published. Its mistakes are buried, not headlined. Its dissenters are silenced, not praised. No expenditure is questioned, no rumor is printed, no secret is revealed”

  Toisen amerikkalaisen presidentin, Woodrow Wilsonin puhe joka ei jätä epäselväksi mistä järjestelmästä hän puhuu:

  “Some of the biggest men in the United States, in the field of commerce and manufacture, are afraid of somebody, are afraid of something. They know that there is a power somewhere so organized, so subtle, so watchful, so interlocked, so complete, so pervasive that they had better not speak above their breath when they speak in condemnation of it.”

  Lainsäätäjät, ministerit, hallitukset ovat pelinappuloita näille.

  Reply
 • 19.1.2018 at 02:07
  Permalink

  Meidän on vapauduttava tästä vapaamuurarillisesta uuden maailmanjärjestyksen kuristusotteesta.

  Reply
 • Pingback: Paavo Väyrynen liputti vielä kaksi vuotta sitten Niinistön jatkokauden puolesta – Suomimedia

 • 21.1.2018 at 08:10
  Permalink

  Toimittajien on kysyttävä onko ehdokas vapaamuurari. Ja heti seuraava kysymys: näettekö mitään ongelmaa siinä että esim. tuomari tai poliisi on vannonut valan virkansa puolesta ja samaan aikaan vannonut toisen valan salajärjestölle jossa vannoo ikuista uskollisuutta vapaamuurariveljilleen jopa oikeusmurhalla.

  Vapaamuurarivalan rikkomisen äärimmäisenä rangaistuksena on henkensä menettäminen.
  Valansa rikkoneelle vapaamuurarille voidaan leimata petturin merkki ja tappaa kuristamalla muinaisten tapojen mukaisesti.

  Miten tällainen henkilö voi toimia tuomarina? Miten tällainen henkilö voi toimia poliisina?

  Kun sekä tuomari että syytetty ovat molemmat vapaamuurareita, kumpaa valaa tuomari tällöin noudattaa?

  Tämä asia saadaan ratkaistua oikeudenmukaisesti siten että virkansa puolesta oikeuslaitosta ja poliisia palvelevat kielletään kuulumasta salajärjestöön. Kieltoa rikkova menettää virkansa.

  Nyt olisi presidenttiehdokkailla mahdollisuus nousta kansankunnan tulenkantajiksi ja vaatia tuomioistuinlaitosta vapaaksi ja riippumattomaksi.

  Outoa ettei Sauli Niinistö entisenä hovioikeuden viskaalina ja lainsäätäjänä ole tehnyt aloitetta asiassa.

  Reply
 • 21.1.2018 at 15:19
  Permalink

  Edesmennyt entinen mestarimuurari Juhani Julin vetosi kirjein ja televisio-ohjelman kautta kirkon piispoja ja pappeja, joita kuuluu Julinin mukaan lukuisia vapaamuurareihin, eroamaan liikkeestä sen antikristillisen luonteen takia. Piispat eivät suostuneet kommentoimaan asiaa. Pian Julinin televisiohaastattelun julkaisemisen jälkeen hän löytyi kuolleena mönkijänsä alta.

  https://beltsassar.com/category/salaseurat/

  Reply
 • 21.1.2018 at 17:23
  Permalink

  Vuonna 1997 valtiovarainministeri Sauli Niinistö osallistui salaiseen Bilderberg kokoukseen. Kokouksiin osallistuneita ohjeistetaan toimimaan kansallisen edun vastaisesti globalisaation hyväksi!

  Reply
 • Pingback: Laura Huhtasaari 5 kansan ehdoton suosikki seuraavaksi presidentiksi. – Suomimedia

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.