Jumala tavattavissa Rajamäen kirkossa ensi viikon torstaina

6
Nurmijärven seurakunta on ainakin Facebook-sivujensa perusteella vihdoin pitkän odotuksen jälkeen onnistunut tavoittamaan itsensä Jumalan.

Seurakunta mainostaa, että Taivaan isä on tavattavissa Rajamäen kirkossa ensi viikon torstaina 25. tammikuuta. Jos et tuolloin pääse paikalle, voi Kaikkivaltiaan tavata samassa paikassa myös 15. helmikuuta, 15. maaliskuuta sekä 19. huhtikuuta klo 9.30.

Ohjelmassa on leikkiä, laulua ja yhdessä rukoilemista. Valitettavasti tilaisuus on osoitettu vain lapsille, joten aikuiset joutuvat vielä odottamaan Herran tapaamista. Seurakunta ei ole toistaiseksi tiedottanut, milloin halukkaat aikuiset saavat mahdollisuuden kohdata Taivaan Isän.

Lähde: Facebook

6 KOMMENTIT

  1. Hyvänen aika. Tehkää nyt jotain, luterilaisessa kirkossa meinataan puhua jumalasta tai Raamatusta. Ei sovi agendaan.

  2. Sorry.En pääsekkään paikalle ensi viikon torstaina 25. tammikuuta.Oon luvannut lähteä just silloin Jeesuksen kanssa pilkille Pyhäjärvelle,jos jäätilanne sallii.Meinaan ettei tarvi kävellä vetten päällä.

  3. Onkohan Suomen ev-lut. kirkossa enää yhtään oikeasti kristinuskossa olevaa ihmistä töissä?

  4. Myös joulupukki, yksisarvinen, allah ym. pitäisi tuoda tuonne. Olisivat niin kuin samassa jengissä.

  5. Muutama sata vuotta on tätä väärää beduiinien uskontoa meillä harrastettu.
    Miksi meidän oma Ukko ylijumala ja muut muinaissuomalaisten perinteet on hukattu?
    Niin ja muistutukseksi: Maailma syntyi sotkan munasta!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.