Tänään on Lauran päivä – Tapahtumia ympäri maata, katso kuvat ja video Turusta

3

Tänään 18. tammikuuta on Lauran nimipäivä. Lauran päivää juhlitaan monen Perussuomalaisten paikallisosaston toimesta ympäri maata.

Muun muassa Vihdin Perussuomalaiset ovat mukana juhlistamassa Lauran päivää ja samalla kannustamassa Huhtasaarta presidenttikilvassa.

Turun Kauppatorin tämänpäiväisessä tapahtumassa on mukana kansanedustaja Ville Tavio. Tapahtuma alkoi aamukymmeneltä ja kestää klo 13 saakka, joten ehdit vielä mukaan, jos olet nopea.

Turussa on paikalla myös muun muassa Turun Perussuomalaisten puheenjohtaja Kai Sorto sekä Turun vaalipäällikkö Jyrki Åland. Tarjolla on kahvia ja lettuja. Tilaisuudessa jaetaan Laura Huhtasaaren vaalimateriaalia, muun muassa pinssejä ja lehtiä.

Tilaisuus etenee vapaamuotoisen rupattelun merkeissä pienessä lumisateessa ja kuuden asteen pakkasessa. Puolen päivän aikaan paikalla arvioitiin olevan reilut 50 henkeä.

Letut maistuivat myös paikalla olleelle Niina Rannikolle. Niina kehui tapahtuman lämminhenkistä ja mukavaa tunnelmaa.

Lisää tunnelmia Turusta alla olevalla videolla. Kaikki Lauran päivän tapahtumat näet tästä linkistä. Tilaisuuksia on kautta koko maan.

3 KOMMENTIT

  1. Jutkun munan imijä huhtasaari. Väyrynen ehkä ei ainakaan rappari. Aatukun olis ehdolla vois äänestää

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.