MV:n entinen ja nykyinen vetäjä keskustelevat julkaisun historiasta ja tulevaisuudesta (video)

Oheisella videolla MV-lehden perustaja Ilja Janitskin kertoo julkaisun syntytarinan ja taustoittaa sitä, miksi julkaisua mustamaalataan valtamedian toimesta.

Janitskin paljastaa videolla, millaisia tarjouksia hän MV-lehdestä sai, ja mistä syistä Juha Korhonen valikoitui sopivaksi jatkajaksi julkaisulle. Janitskin myös perustelee, miksi hän tukee Laura Huhtasaarta presidentiksi.

MV-mediaksi nimensä muuttaneen ja linjaansa siistineen julkaisun vetovastuun Janitskinilta ottanut Juha Korhonen kertoo MV:n jatkossakin panostavan ajankohtaisuutisointiin rohkealla, räväkällä ja humoristisella tavalla. Yrittäjätaustaisen Korhosen mukaan luvassa on paljon uutta, muun muassa nettiradio.

Korhonen ja Janitskin niin ikään vastaavat yleisön kysymyksiin, muun muassa siihen, onko MV ruplarahoitteinen media. Paljon muutakin mielenkiintoista tietoa tulee ilmi, joten kannattaa katsoa koko lähetys.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.