Asuntomurtojen sarja jatkuu – Vangittuna Romanian ja Georgian kansalaisia

3

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella on viime syksyn ja tämän vuoden tammikuun aikana tapahtunut useita asuntoihin ja vapaa-ajan asuntoihin kohdistuneita murtoja, joihin tähän mennessä on vangittu jo kahdeksan Romanian kansalaista ja kolme Georgian kansalaista.

Asuntomurtojen sarja sai jatkoa, kun viime viikon perjantaina 19.1.2018 Vihdissä Tervalammentiellä tapahtuneeseen asuntomurtoon jäi paikan päältä verekseltään kiinni kolme Romanian kansalaista.

Heidät on tänään vangittu Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä Vihdin asuntomurron lisäksi useisiin muihin asuntoihin kohdistuneisiin murtoihin, jotka ovat tapahtuneet Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueen lisäksi myös muiden pääkaupunkiseudun poliisilaitosten alueella, Hämeessä sekä Lounais-Suomessa.

Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

  1. Noita itärosvoja pitäisi naulta muutama johonkin puuhun varoitukseksi muille ja someen kuvia. Tai sitten polkea vaan muutama kylmästi johonkin suohon.

  2. Tätä se vapaa liikkuvuus tuo. Elintasopakolaiset, kerjäläiset, huorat, taskuvarkaat, huumediilerit, murtokoplat ja muu paskasakki, tervetuloa rikastuttamaan Suomea!!!!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.