Koirat protestoivat New Yorkissa kosmetiikan eläinkokeita vastaan

4
Ryhmä koiria kokoontui Yhdistyneiden Kansakuntien päämajan eteen kampanjoimaan kosmetiikan eläinkokeita vastaan keskiviikkona 24. tammikuuta 2018 New Yorkissa.

Protestin takana ovat The Body Shop ja Cruelty Free International, jotka haluavat yhdessä lopettaa käytännön, joka vahingoittaa yli 500 000 eläintä julmissa kokeissa joka vuosi.

The Body Shopin ja Cruelty Free Internationalin edustajat tapaavat YK:n edustajia ja keskustelevat aiheesta ja kampanjan jatkosta.

Kuluttajat ympäri maailmaa voivat osallistua kampanjaan allekirjoittamalla vetoomuksen: http://www.thebodyshop.fi/fi/kielto-elainkokeille/

Lähde: The Body Shop

4 KOMMENTIT

  1. Miksei kukaa osoita mieltään niitä ihmisiä vastaan jotka värjää, talkkaa ja lakkaa koiriansa? Ne on samanlaisia eläinkokeita, koira-kosmetologit.

  2. Testaavat kaikkea muutakin eläinparoilla, lattianpesuaineita, deodorantteja ja vielä nykyäänkin tupakkaa, vaikka hyvin jo tiedetään, mitä se aiheuttaa. Jopa pikku hiirulaiset joutuvat ”polttamaan” röökiä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.