Onko Migri poistanut tilastot järjestelmästään?

Tilastonikari Pauli Vahtera ihmettee FB-sivuillaan sitä, ettei Maahanmuuttoviraston sivuilta löydy enää vuoden 2015 aikaisempia tilastoja.

Vahtera kommentoi asiaa sivuillaan seuraavasti, ”Presidentinvaalien kunniaksi yritin päivittää tiedot turvapaikkapäätöksistä ja tehdä selvityksen, miten päätökset ovat muuttuneet viimeisen 20 vuoden aikana. Migrin sivuilta on poistettu kaikki vanhat tilastot 2014 vuoteen saakka. Harmi, ettei niitä tullut otettua talteen. (Vanhat tilastot olivat pdf- ja excel-muotoisia, ne löytyvät googlaamalla, mutta linkit eivät enää toimi.) Teen Migriin kyselyn tästä.”

Vahtera onkin lähettänyt maahanmuuttovirastolle kyselyn, missä kysytään kadonneiden tilastojen kohtalosta.

”Hyvä Migri

Tarkoitukseni oli tehdä tutkimus siitä, mikä turvapaikkahakemusten ja päätösten trendi on ollut maittain vuodesta 2000.

En enää löydä näitä vuositilastoja Migrin sivuilta. Uudet tilastot alkavat vuodesta 2015, mutta sitä vanhempia en enää netistä löydä. Tiedot ovat kadonneet muutama viikko sitten, koska olen tilastoja käyttänyt vielä viime vuoden lopulla.

Uusissa tilastoissa ei enää eritellä myönteisistä päätöksistä turvapaikan saaneiden määrää. Se olisi olennainen tieto arvioitaessa hakijoiden motiiveja.

Miksi ikätilastossa on niin suuri haarukka 35-64 vuotiaat. Jako pitäisi olla tarkempi. Vähintään pitäisi eritellä 45-64 vuotiaat erikseen, koska käytännössä yli 45 vuotiaat eivät enää tule työllistymään Suomessa.

Tilastoista ei mitenkään ilmene, miten päätökset muuttuvat ja paljonko (maittain) tehdään valituksia ja kokonaan uudelleen hakemuksia. Nyt kaikki tiedot ovat sikin sokin ja ilmeisesti myös päällekkäin.

Miten joka viides ratkaisu voi koskea alle 14-vuotiaita. Onko kyse jotenkin perheiden yhdistämisestä? Onko perheiden yhdistämisestä erillistietoa saatavissa.

Kiittäen tiedoista ja linkeistä, joista voin näitä tietoja etsiä.

Pauli Vahtera
Vantaa”

Nähtäväksi jää miten maahanmuuttovirasto vastaa kyselyyn.

7 thoughts on “Onko Migri poistanut tilastot järjestelmästään?

  • 28.1.2018 at 17:16
    Permalink

    Sensuuria lisää vaan. Sillä ne ongelmat Suomessa hoidellaan.

    Reply
  • 28.1.2018 at 18:27
    Permalink

    Maahanmuuttovirasto on suomessa MAAHANHAALISMISVIRASTO. Migri toimii jatkuvasti tehtäviensä vastaisesti kun se mainostaa etuisuuksia ja yrittää löytää jokaiselle maahantunkeutujalle syyn millä voi jäädä suomeen ikuisen elätyksen piiriin.

    Koko virasto on tarkoituksella täytetty henkilöistä joiden ideologiaan kuuluu kansan vaihtaminen suomessa -päätökset eivät kestä puolueetonta tarkastelua. Eikä sellaista edes ole vaan omaa kansaansa vihaavat niljakeet saavat toimia kaiken valvonnan ulkopuolella!

    Siinä selitys miksi suomessa on euroopan korkeimmat prosentit myönnetyissä oleskeluluvissa. Tähän on tultava muutos! Kehitysmaalaisten maahan haaliminen on kertakaikkiaan loputtava!

    Reply
  • 28.1.2018 at 19:10
    Permalink

    Mitenköhän aikovat maata nimeltä suomi sitten viedä eteenpäin, kun täällä asuu valtavat määrät noita elätettäviä, jotka eivät tee töitä, eivätkä maksa veroja. Ovat suomalaisten elätettävinä…Kantasuomalaiset lopettavat yksinkertaisesti työnteon. Eipä enää kannata tehdä töitä, jos tienaa 2000, tästä menee kohta 1000e veroihin ja matujen elättämiseen.

    Reply
  • 28.1.2018 at 19:40
    Permalink

    ”Jaana Vuorio tuli maahanmuuttoviraston ylijohtajaksi heinäkuussa 2013. Siihen asti somalit eivät juurikaan saaneet turvapaikkoja, eivät edes sataakaan yhteensä vuodesta 1990. Vuorio on entinen Demlan hallituksen jäsen, joten hänen maailmankuvansa on demlalainen. Ja niinpä padot auki.”

    ”Esimerkki: Kaksi nigerialaismiestä ovat olleet Suomessa yli kolme vuotta. Heillä ei tosiasiallisesti ole mitään tarvetta turvapaikkaan. Eikä sitä ole annettu valitustenkaan jälkeen. Mutta täällä he ovat. Suomalainen juristi on tehnyt heille turvapaikkahakemukset uudestaan ja uudestaan.

    Tarinoihin lisätään jotain uutta ja taas mennään. Juristi saa palkkionsa moninkertaisena eikä copypaste-tekniikalla uusien hakemusten tekemiseen montaa minuuttia mene. Kun notkuu vuosia, saa jonkun suomalaisnaisen vaimoksi ja sen jälkeen voi jäädä perhesiteiden perusteella.

    Toinen nigerialaisveijareista oli keksinyt sairauden ja saanut sillä vuoden oleskeluluvan. Toiselle tehtiin neljäs hakemus. Turvapaikan hakujen määrää ei ole mitenkään rajoitettu!”

    Sen lisäksi että monikulttuurinen ja monirotuisuus ohjelman tavoitteena on Suomen kantaväestön hävittäminen, se on myös taloudellista sodankäyntiä suomalaista veronmaksajaa vastaan.

    (Sauli Niinistö ei nähnyt siinä ongelmaa jos piilotellaan laittomasti täällä oleskelevia!)

    Mutta lammaskansa saa sitä mitä tilaa. Lampaat ovat ansainneet teurastuksensa.

    https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2016/04/10/pitaisiko-migrin-johto-vaihtaa/comment-page-1/

    Reply
  • 29.1.2018 at 05:31
    Permalink

    Suuri salaisuus jonka piilossa pysyminen taataan jollain kiirellisellä lailla. Porvarien bisnekset kärsisivät jos luvut tuotaisiin julkiseksi.

    Reply
  • 29.1.2018 at 17:15
    Permalink

    Pitemmän päälle ei sellainen kansakunta voi olla olemassa, jonka vähemmistö päättää enemmistön kaltoinkohtelusta ja haalii maahan etuoikeutettuja, joiden kaikki edut ovat järjestään moninkertaisia verrattuina niihin, jotka ovat ikänsä veroja tähän maahan maksaneet.

    Tämä päättävä vähemmistö ei myöskään tajua, että ne maahan saapuneet ja täällä jo kauan eläneet, maan tavat omaksuneet ja veronsa maksavat ulkomaalaiset joutuvat silmätikuiksi tahtomattaan, koska päättäjät jatkavat lepsuilujaan. Moni onkin kertonut näistä tapahtumista, mutta ns. tosimedia ei halua näistä kertoa, sillä se poksauttaisi suvatsevan kuplan, eikä vihervasemmistolaiset toimittajat halua tätä siksi kertoa.

    Tampereen Yliopistossa oli tehty tutkimus opiskelijoiden parissa, jotka halajavat toimittajan ammattiin. Yhteensä 86% ilmoitti kannattavansa vasemmistoa ja vihreitä. Tämä siis nyt, entä onko luvut olleet jopa suurempia aikaisemmin, jota tulee vahvasti ns. tosimedian valikoiva uutisointi eri medioissa, joista varsinkin Yle on suvaitsevaisuuspropagandan suurin tuottaja, erikoista kyllä, meidän rahoillamme, eikä kukaan voi asialle mitään. Objektiivisuutta on sieltä turha odottaa käsittelyssä, jos on maikkariltakaan, jonka uutisille juuri annettiin korruptiorahaa budjetista muutama miljoona, oikeaoppisten uutisten tuottoon. Persaukisen maikkarin muuten omistaa ruotsalainen upporikas Bonniers-yhtymä, joten köyhää se on rikkaillakin.

    Reply
  • 29.1.2018 at 18:42
    Permalink

    Odottakaa vaan niin kyllä noita rupeaa katoamaan….ja on jo kadonnut osa mullan alle.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.