Burger Kingin hampurilaisessa kuhisi matoja Brasiliassa (video)

9

Facebookissa julkaistiin tiistaina video, joka on kuvattu viime sunnuntaina kansainväliseen Burger King -ketjuun kuuluvassa hampurilaisravintolassa Brasiliassa.

Videolla sekä sen oheen liitetyssä kuvassa näkyy, kuinka jo osittain syödyn hampurilaisen välissä vilisee jonkinlaisia vaaleita toukkia tai matoja.

Päivitystä on jaettu Facebookissa jo reilusti yli miljoona kertaa. Katso video hampurilaisesta alta.

9 KOMMENTIT

 1. No eikös tämä hyönteisruoka nyt ollut mitä kuuminta hottia ja menestystarina? Häh? Aika hiljaista on viime aikoina ollut…

  • Mitä todennäköisimmin kilpailijaketjun (MC Donald’s, King Burgers, paikallisesti ielä omat jne.) tarkoituksellinen yritys mustamaalata toinen pois markkinoilta, kun itsellä menee niin rauhallisesti. Burger King on ollut omasta kokemuksestani ihan yhtä huolellinen ja hyvä kuin muutkin noista hampurilaispaikoista ainakin Suomessa. Maailmalla kova kilpailu mustamaata on vielä paljon raadollisempaa kuin täällä koto-Suomessa. Eiköhän mennä paikalliseen Burger Kingiin ostamaan tytöiltä ja pojilta taas hyvät kannatus-eväät kestämään tämäkin mädättämisyritys 🙂

 2. Asiakkaalle vain tarjottiin ylimääräistä proteiinia kaupanpäälle. On olemassa alkuasukasheimoja, jotka etsivät puiden kaarnan välistä lihavia valkoisia matoja pistelevät niitä poskeensa hyvällä ruokahalulla niin aikuiset kuin myös juuri omilla jaloillaan pysyvät taaperot. Viher -tuhopuolueen ohjelmaan käsittääkseni on sisällytetty suomalaisten junttien opettaminen syömään hyönteisiäkin, jotka vain on kiinniotettavissa ja silmillä näkee.
  Takavuosina tosin Hyttysten tappo -SM-kisat jouduttiin peruuttamaan luonnonsuojelijoiden ja kestävänkehityksen hiilenpolttajien pahoitettuaan mielensä hyttysten lahtaamisesta. Niitä ei saisi lämäyttää muutenkaan kämmenellä hengiltä niiden imiessä verta, vaan keveysti hätistää tiehensä, jota saakin sitten tehdä koko pitkän yöttömän yön.
  Kiinassa syödään kaikki torakat, koppakuoriaiset, skorpionit, juoksujalkaiset ja käärmeet yms. naama leveällä niin että krotina kuuluu.

  • ”Viher -tuhopuolueen ohjelmaan käsittääkseni on sisällytetty suomalaisten junttien opettaminen syömään hyönteisiäkin, jotka vain on kiinniotettavissa ja silmillä näkee.”

   No ilmankos aina kun näen luonto-ohjelmassa apinan joka nyppii kirppuja omasta tai toisen ylä- tai alapäästä syöden ne, tulee mieleen Li Andersson.

  • On muuten ihan oikeasti syytä harkita noiden hyttys- ym. houkuttimien käyttöä avoimissa tiloissa. Pölyttäjähyönteisten raju väheneminen on nimittäin tutkimustenkin mukaan todellisuutta ja hyvin paikallisestikin havaittavissa. Ja mm. lepakkoyhdyskunnat ovat kärsineet hyönteiskadosta. Onhan se kieltämättä kiva kelliä puolialasti pihoilla houkuttimien ympärillä räpsiessä työmyyriä, mutta vähän tolkkua peliin, kiitos.

 3. Brasiliassa nyt voi olla melkein mitä tahansa, mutta kovin vaikeaa uskoa että eläviä toukkia selviäisi hampurilaisen väliin muuten kuin että pihvi olisi jokin raaka brasilialaisversio, taikka että juusto tai jokin omaperäinen kastike on altistunut lämmölle ja hyönteisille. Tai sitten että kyseessä on ollut kilpailijan mustamaalaus. Tai että potkut saanut olisi tehnyt viimeisen palveluksen. Nuo ketjut käyttää pakastettuja pihvejä jotka sitten paistetaan, samoin sämpylät. Kummassakin käsittelyssä niiltä olisi henki pois.

  • Ei suinkaan, niille tulee vesi kielelle vasta siitä ajatuksesta että pystyvät pakottamaan vaikkapa koululaiset syömään ötököitä.

 4. Muistan kun ammattikoulussa ollessani yksi tyttö paljasti että jauhoissa oli usein matoja mutta ne siivilöitiin näppärästi vain pois ja jauhot käyttöön. Jauhot olivat isoissa suurkeittiö säkeissä ja eihän ”muutaman” madon takia hyvää tavaraa pois heitetä. Jos ihmiset oikeasti tietäisivät mitä syövät prosessoiduissa ruoaissa, moni jättäisi syömättä.Verilättyjä en ole syönyt sen jälkeen kun työkaveri kertoi että entisessä työpaikassa ollessaan tehneen keikkahommia, korjaten laminaatti ovia. Atrialla oli seurannut miten veri laskettiin teurastetuista elukoista ritilöiden läpi ”johonkin”ja kysyi työntekijöiltä mihin se menee. Olivat sanoneet virnuillen että veriruokiin. Sinne ritilän läpi livahti melkein aina hieman ehtaa paskaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.