Kawasakilta kuusi uutta mallia kaudelle 2018

3
Kawasaki tuo kaudelle 2018 kuusi uutta katupyörämallia: Sport Touring -luokkaan ahtimella varustetut Ninja H2 SX ja Ninja H2 SX SE -mallit, retrotyyliset Z900RS ja Z900 RS Café -mallit sekä Supersport- luokkaan Ninja ZX-10R SE ja Ninja 400 -mallit. Lisäksi viime kauden uutuus Z900-malli saa nyt rinnalleen A2-luokkaan muutettavan 70 kW-version.

Maahantuoja hehkuttaa uutuuksia seuraavasti:

Ninja H2 SX ja Ninja H2 SX SE (kuvassa)

Unelmiimme on vihdoin vastattu! Kaiken mitä kuvittelit sporttisen matka-ajon olevan parhaimmillaan, voidaan nyt unohtaa. Kawasaki osoittaa korkean insinööritaidon osaamistaan tällä kertaa ahdetulla ja yli 200 hevosvoimaisella matkasportillaan. Tämä suihkuhävittäjän kuuloinen katuohjus saa kokeneemmankin motoristin naaman virneeseen, sillä tässä on kaikki ja vähän enemmän!

Z900RS ja Z900RS Café

Vain Kawasakilla on perinnettä tuoda eilisen arvot tämän päivän kuljettajille todella aitona ja modernina retro pyöränä.Kunnianosoituksena 1970-luvun tehokuninkaalle ja kulttimaineeseen nousseelle Z1:lle, Kawasaki esittelee nyt modernin ja sporttisen retropyörän Z900RS:n. Tässä pyörässä yhdistyy uskottavasti esikuvien maine ja ulkonäkö sekä moderni ajettavuus ja suorituskyky. Lisäksi mallista tulee tarjolle sporttisemmalla ajoasennolla ja bikini katteella varustettu Z900RS Café. Tämä on True Spirit!

Ninja ZX-10R SE

Kawasakin Superbike -mestaruuksia voittanut Ninja ZX-10R ja ZX-10RR saa seurakseen uuden korkealuokkaisen perheenjäsenen, joka täydentää Ninja-malliston litraisten supersporttien luokan. Kawasaki ZX-10R SE on varustettu edistyksellisimmällä puoliaktiivisella jousituksella, jonka tuoma pidon ja mukavuuden tunne häikäisee niin radalla kuin kadullakin.

Ninja 400

Kawasaki ylpeänä esittelee uutuuden tähän korkeasti kilpailtuun A2-luokkaan. Uusi äärimmäisen suorituskykyinen moottori ja kevyt runko tekevät Ninja 400 -mallista tehopainosuhteeltaan luokkansa kovimman taistelijan. Pyörän hauskuus ja ajomukavuus on viety äärimmilleen, joka takaa rennon ja nautinnollisen ajokokemuksen joka kerta kun annat sille mahdollisuuden.

Lähde: Sumeko Oy

3 KOMMENTIT

 1. Ja mitähän hyötyä näistä tällaisista mopoista on Suomelle valtiona tai sen kansalaisille? Miten ne parantavat talouttamme tai työllisyyttämme? Miten ne korjaavat vääristynyttä kauppatasetta tai auttavat luontoa? Tai mitä hyötyä tuollaisen omistajalle on siitä että hänellä on tuollainen? Tekeekö se ihmisestä henkisesti paremman? Onnellisemman? Parantaako se kodin ilmapiiriä? Voivatko lapset sen jälkeen paremmin? Tai tuleeko ihmisestä intellektuelli? Ymmärtääkö hän maaimaa ja sen toimintaa paremmin?

  Itse pitäydyn polkupyörässä. Sen käyttö edistää verenkiertoa ja hengityselinten toiminnallisuutta. Se ei kuluta Suomeen tuotavaa polttoainetta, jolloin kauppatase vääristyy vähemmän. Se ei aiheuta ruuhkia eikä onnettomuuksia. Paitsi tietysti toisinpäin: mopot eivät näe polkupyöräilijöitä. Ja kun polkupyörässä on tarakka-laukut, niihin saa kaupan ostoksetkin mukavasti. Eikä tarvitse kantaa sitä kypärää toisessa kädessä ja taapertaa kuin ankka nahkapuvussa. Sitäpaitsi, kuumalla kelillä voi pyöräillä kevyissä vaatteissa, mikä ei ole mopoilla huruteltaessa suotavaa.

  Kaikinpuolin suositeltavampi vaihtoehto on polkupyörä. Niitä on sähköisinä myyty tänä vuonna jo 70 000kpl Saksassa. Jossa niitä on kaikkiaan 3.7 miljoonaa kappaletta. Ja moni on myynyt toisen autonkin taloudesta pois. Mutta mikäs on ostellessa, kun Saksan LIDL:istä niitä saa parilla satasella.

 2. Kaikki eivät ole mitään vihreitä ekohippejä, jotka haluavat kulkea jollakin munamankelilla. Aika kärpäsen paska meressä on moottoripyörien päästöt Suomessa. Eikä sillä helvetin konkelilla pysty ajamaan, vaikka ulkomaille yhtä kätevästi/nopeasti kuin kunnon moottoripyörällä.

  Se moottoripyöräily saattaa olla myös joillekin melko tärkeä harrastus ja henkireikä ankean arjen keskelle. Onhan se myös vaihtelua tylsällä autolla huristeluun. Sitä paitsi polkupyörän romulla ei voi ajaa edes hiekkamontulla tai metsässä ilman että se tuhoutuu, motocross moottoripyörä voittaa tuollaisen monttu/metsäajossa 100-0. Että kyllä tuollainen harrastus voi parantaa elämänlaatu ja ilmapiiriä paljonkin.

  Käypäs muuten konkelikuski ajamassa jotain isoa crossipyörää vaikka järven jäällä piikkirenkailla, niin huomaat että kyllä sellaisenkin ajaminen ottaa aika paljon kunnon päälle, jopa enemmän kuin polkupyörä. Ammattikuskeillakin täytyy olla aika kova yleiskunto että tuollaisella jaksaa kisan päristellä, ei ole mitään kevyttä tuollaisenkaan ajaminen. Varmasti kohenee silläkin verenkierto.

  Tuollaisella kun lähtee ajamaan pienen lenkin niin unohtuu ne arjen huolet, riehuvat kakarat ja valittava akkakin hetkeksi ja saa oman rauhan vähäksi aikaa.

  Ituhipin olisi syytä huolestua enemmän Aasian maiden päästöistä, kuin Suomalaisten moottoripyörä harrastuksesta. Kiinassakin on sellaiset päästöt, että Suomen päästövähennyksistä ei ole mitään hyötyä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.