Viranomaisten suuroperaatio Puotinharjussa – Suorittavat mm. ulkomaalaisvalvontaa

Poliisi, Aluehallintovirasto, Rajavartiolaitos, Tulli, Pelastuslaitos ja Helsingin kaupungin elintarviketarkastajat ovat aloittaneet yhteisen valvontaoperaation Puotinharjun ostoskeskuksessa Puhoksessa. Etukäteen suunniteltuun valvontapäivään osallistuu useita Helsingin poliisin partioita.

‒ Operaatio alkoi noin kello 15 ja jatkuu useiden tuntien ajan. Valvontapäivän aikana on tarkoitus tarkastaa eri kohteita ostoskeskuksessa eri viranomaisten yhteistyöllä. Huomio kiinnitetään eri liiketoimijoiden työsuhteille määriteltyihin vähimmäisehtoihin, kahviloissa ja ravintoloissa elintarvikehygieniaan, alaikäisiin ja päihtyneisiin asiakkaisiin sekä kaikissa liiketiloissa paloturvallisuuteen, sanoo komisario Heli Aaltonen Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi turvaa valvonnan sujumista sekä selvittää ulkomaalaisten maassa oleskelun lainmukaisuutta.

‒ Ulkomaalaisvalvonta on poliisin lakisääteinen tehtävä ja tämän operaation yhteydessä sitä suoritetaan osana valvontaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että selvitämme, onko henkilön oleskelu- ja työluvat kunnossa ja noudattaako työnantaja lakeja ja määräyksiä, Aaltonen jatkaa.

Poliisi tiedottaa omalta osaltaan valvontaoperaation tuloksista ensi viikolla.

Artikkelikuva ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

Lähde: Poliisi

21 thoughts on “Viranomaisten suuroperaatio Puotinharjussa – Suorittavat mm. ulkomaalaisvalvontaa

 • 3.2.2018 at 18:53
  Permalink

  Ja nyt RHC- kehariklubin idiootit ulisevat natseista sivuillaan… 🙂

  Reply
  • 3.2.2018 at 20:53
   Permalink

   Suvakit ulisevat natseista ja MV/SKE:läiset PolPosta!

   Samaa paska sakkia MV/SKE:läiset ja Suvakit!

   Reply
   • 3.2.2018 at 21:05
    Permalink

    Poliisin politisoituminen on kuitenkin todellisuutta, toisin kuin suvakkipaskojen kuvittelemat natsit poliiseina, joten vedä sinä nyt vain ympärileikattu somalinvittu pieneen päähäsi.

    Reply
    • 4.2.2018 at 09:58
     Permalink

     Edustaahan MV ja persut selkeästi antinatsistista sionismia

     Reply
     • 4.2.2018 at 11:11
      Permalink

      Tarkastapas kuinka päin dosettisi oli tänään, vitun imbesilli sekopää.

     • 4.2.2018 at 11:21
      Permalink

      No eikö perusleista ole edes seisomaan sanojensa takana no ei valeoppositio

     • 4.2.2018 at 11:23
      Permalink

      ”No eikö perusleista ole edes seisomaan sanojensa takana no ei valeoppositio”

      TARKISTA NYT KUINKA PÄIN SE DOSETTISI OLI TÄNÄÄN; VITUN IMBESILLI JA KIRJOITUSTAIDOTON MÖLÖTTÄVÄ SEKOPÄÄ!

     • 4.2.2018 at 11:26
      Permalink

      Lutkuleena se verbaalivammailee aamupöhnissään. Ei pysty enää edes muodostamaan järjellisiä lauseita 🙂

     • 4.2.2018 at 13:15
      Permalink

      Tekstini täällä edustavat lähes ainoata silkkaa asiaa eikä sen viertä. Ilmankos feikkiopposition trolleja kyrsii

     • 4.2.2018 at 13:24
      Permalink

      ”Tekstini täällä edustavat lähes ainoata silkkaa asiaa eikä sen viertä. Ilmankos feikkiopposition trolleja kyrsi”

      Tekstisi edustavat kaikessa skitsoudessaan ainoastaan sairaan mielesi itsellesi tuottamaa harhaa. Sen lisäksi et edes osaa kirjoittaa muodollisestikaan yhtäkään järjellistä ja kokonaista lausetta, paskavajakki.

     • 4.2.2018 at 13:27
      Permalink

      Kuulepas lutkuleena, tässä aihe on poliisin suorittama ulkomaalaisvalvontaoperaatio, ja sinä höpiset MV:stä. persuista ja juutalaisista, ja väität kirjoittavasi asiaa etkä asian vierestä. Olet ihan vitun sekaisin. Oikea retardi.

   • 4.2.2018 at 13:58
    Permalink

    Viola-Orvokki, mataleena, mataliena ja ties kuinka monta nikkiä tuolla multinikkimulkerolla on, on potkittu lopullisesti pois MV:n kommenttiosioista, ja siksi se itkee MV:stä täällä 🙂

    Reply
 • 3.2.2018 at 19:35
  Permalink

  Itä:Uudenmaan lääniin pikkukylään otettiin näitä nuoria maahanmuuttajia. Nyt jo kouluelämä sekaisin näiden nilkkien takia. Poliisia ja tänne suojelemaan kantasuomalaisten turvallinen koulunkäynti. Koulurauha katosi saman tien kun näitä nuoria lapsia otettiin kuntaan.

  Reply
 • 3.2.2018 at 21:06
  Permalink

  Kerrankin positiivinen uutinen. Sama kohtelu valtiolta ja verottajalta kuin kantasuomalaisille, eikä mitään erikoisoikeuksia eikä jatkuvia starttirahoja vuoron perään saman perheen yrittäjille. Kun maahanmuuttajien yritykset ovat melkein sataprosenttisesti kebab- tai pizzapaikkoja, niin missä on ne paljon mainostetut uudet fazerit ja finlaysonit, joiden piti hävittää työttömyys Suomesta?

  Reply
  • 3.2.2018 at 23:45
   Permalink

   Hmm… hyvä pointti… tosiaan… Näillähän argumenteilla rakkaat suvakkimme aina näiden moniosaajien tänne hilaamisen mielekkyyttä perustelevat, ties monettako vuotta jo. Tosin, jos kaikki nuo lähi-idän finlaysonit olisivat edes vähänkään yhtä aikaansaavia kuin aikanaan yksi tänne ihan muualta tullut, menisi lähi-idässä todella lujaa. Hmm… jokin ei nyt oikein natsaa?!…

   Reply
 • 3.2.2018 at 21:37
  Permalink

  Eli Helsingin sairas poliittinen poliisi polpo vetelee Suomalaisia päin näköä, ja matuja taputetaan kivasti hipiälle, kun ovat niin mukavia raiskauksineen ja terroritekoineen.

  Reply
 • 3.2.2018 at 22:19
  Permalink

  Tätä tehdään aika ajoin ja hyvää ja tarpeellista se onkin. Jopa piilo-orjatoiminta olisi muuten mahdollista. Edellinen muistamani tehtiin Länsi-Uudellamaalla. Silloinkin pseudosuvaitsevaiset yrittivät parkua syrjinnän olevan motiivina. Mutta poliisithan astelivat myös viereisiin puljuihin eikä ainoastaan karvaisemman kansan pizzerioihin ja niin ne väitteet jäivät tyhjäksi kolinaksi.

  Reply
 • 4.2.2018 at 05:40
  Permalink

  Joko mustanbarbaarin sukulaiset on pidätetty poliisin vastustamisesta. Seiska saa uutisaiheita jossa pääbarbaaria haastellaan monelta suunnalta ja vielä ilman paitaa.

  Reply
 • 4.2.2018 at 10:27
  Permalink

  Tämä oli selkeästi Suomen paskimman poliisilaitoksen Helsingin polpon täydellisesti epäonnistunut kasvojenpesu yritys.

  Vasta nytkö näille polpoille on selvinnyt, kuinka nämä kebab ja pitseria yrittäjät kiertävät maahantulo lakeja? Kukin pitseria yritys pitää puljuaan vuoden pystyssä, sitten tulee ulkomailta seuraava jatkamaan, joka vuorostaan nostaa jälleen starttirahat pyörittääkseen puljuaan taas vuoden ennen seuraavaa tulijaa, ja pian on koko suku roudattu tänne kenenkään siihen puuttumatta. Ilmeisesti Helsingin polpolta on tämäkin asia mennyt täysin ohi, kun pitää keksiä kanta-Suomalaisia vastaan ja totuuksia kirjoittelevia lehitiä vastaan jos mitäkin viha puhe skeidaa, jota todellisuudessa ei ole olemassakaan. Suomalaiset käyttävät ainoastaan perustuslakiin määriteltyä oikeuttaan kertomalla asiat sananvapaus lakiin nojaten, sekä oikeuttaan mielipiteeseen. Polpolla luulisi olevan kiireellisempää etsiä ne 6000 paperitonta matua kiinni, ettei Turun tapahtumat toistu jossain muualla.

  Reply
  • 4.2.2018 at 11:13
   Permalink

   Parhaiten terrorismia vastaan voi toimia niin että on ostamatta karvakebabeja.

   Reply
 • 4.2.2018 at 14:46
  Permalink

  Jo muinaiset roomalaiset kirjoittivat muistiin viisaita sananparsia. Joskus menneiden aikojen oppeja kannattaisi kuunnella. Toisinaan taas ei.

  Suvacia molestus matus curantur. Quot suvacus tot polpos. Timeos matuos et ferentes.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.