Suomen paras kesätyöpaikka jälleen haussa – Ainutlaatuinen työnkuva 8000 euron palkalla

0
Adecco Finland Oy tarjoaa lahjakkaalle ja kunnianhimoiselle tulevaisuuden lupaukselle mahdollisuuden toimia kuukauden yrityksen toimitusjohtajan oikeana kätenä. Adeccon globaali CEO for One Month -kampanja järjestetään Suomessa nyt kolmatta kertaa.

Adecco Finland etsii jälleen ensi kesäksi toimitusjohtajaa. Juuri käynnistynyt CEO for One Month -kampanja tarjoaa päämäärätietoiselle lahjakkuudelle aitiopaikan tutustua kuukauden ajan perusteellisesti kansainvälisen yrityksen toimintaan ja toimitusjohtajan työhön. Palkkaa maksetaan 8000 euroa.

”Ideaali hakija on utelias ja päämäärätietoinen, mahdollisesti vielä opintojensa parissa”, haarukoi Adecco Finlandin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala. ”Opintoja oleellisimpia edellytyksiä tehtävään ovat kuitenkin yhteistyötaidot ja se, että nauttii haasteista ja uuden oppimisesta.”

Annala toivoo, että hakemuksia tulisi mahdollisimman monien alojen edustajilta. Hän on itse elävä esimerkki siitä, että johtotehtäviin voi päätyä monenlaisista lähtökohdista.

”Olen koulutukseltani psykologi ja urallani olen toiminut muun muassa jääkiekkovalmentajana ja kokkina”, hän kertoo.

Syväluotaavaan rekrytointiprosessiin osallistumisen lisäksi CEO for One Month tarjoaa tietysti arvokasta työkokemusta, josta on hyvä ponnistaa eteenpäin.

Lähes 50 maassa järjestettävä kampanja avaa väyliä monenlaisiin johto- ja asiantuntijatehtäviin. Kesätoimitusjohtajat ovat usein työllistyneet paikallisten Adeccojen tai asiakasyritysten palvelukseen.

”Kesätoimitusjohtajia on palkattu asiakkaille, maaorganisaatioihin ja Zürichin pääkonttorille niin HR:n, markkinoinnin, taloushallinnon, yhteiskuntavastuuohjelmien kuin myynninkin pariin”, Annala kertoo.

Suomessa aiemmat kesätoimitusjohtajat on niin ikään rekrytoitu Adeccolle. Vuoden 2016 CEO Sami Itani toimii HR-johtajana ja Joshua Moorrees on aloittanut tammikuussa muutosjohtajana.

CEO for One Month -haku avoinna 20.3. asti. Valinta tapahtuu 4.5. ja kesätoimitusjohtajan työskentelyaika on 4.6.–6.7. Syksyllä kaikkien Adecco-maiden kesätoimitusjohtajista yksi valikoituu työskentelemään koko Adecco Groupin toimitusjohtajan Alain Dehazen rinnalle kuukaudeksi.

Pääset hakemaan paikkaa tästä: www.adecco.fi/ceo1month

Lähde: Adecco

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.