Saara Aallon ensimmäinen ehdokas Suomen edustuskappaleeksi Euroviisuihin julkaistiin – Katso video

2

Suomen edustaja tämän vuoden Euroviisuihin valittiin epätavanomaisella tavalla. Suomen edustajaksi valittiin suoraan Saara Aalto. Viime vuosina tutuksi tullut uusia artisteja esittelevä Uuden musiikin kilpailu on nyt erilainen kuin ennen.

Jo hyvissä ajoin ilmoitettiin, että Aallon kilpailukappale valitaan kolmen eri musiikkiesityksen joukosta. Nyt ensimmäinen ehdokas on julkaistu. Kyseessä on varsin tavanomainen tämän päivän pop-biisi niin sävellykseltään kuin toteutustavaltaan. Kappaleen videolla flirttaillaan seksuaalivähemmistöjen kanssa, sillä siinä ovat vahvasti esillä meikatut ja naisten vaatteisiin pukeutuneet miehet.

Tusinakappaleesta nousee kuitenkin esiin Saara Aallon huikaiseva laulusuoritus. Jos tämä kappale valitaan edustamaan Suomea Euroviisuihin, laulutaidoista menestys ei ainakaan jää kiinni. Kenties kappale voisi olla hieman omaperäisempi. Odotamme mielenkiinnolla kahta muuta ehdokasta, jotka julkaistaan myöhemmin.

2 KOMMENTIT

  1. Ovatko nämä kiintiöhomot todellakin pakollisia ihan joka paikassa?
    Muutoin kyllä oli hyvin laulettu, mutta aika tylsä kappale.

  2. En voinut katsoa,piti kääntää kanavaa ja ”musikkillinen”puoli oli sitä lesbo-homosekoilua. Nyt lyö taas YLE:llä kyllä laineet korkealla.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.