Ajoneuvon katsastusaika ja tekniset tiedot rekisteritunnuksella ilmaiseksi – Katso miten!

4
Trafin julkiset ajoneuvotiedot -palvelu on uudistunut. Nyt hakupalvelusta saa ilmaiseksi mm. ajoneuvon tekniset tiedot ja seuraavan katsastusajankohdan pelkällä rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla.

Julkiset ajoneuvotiedot -palvelusta saa rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla haettua esimerkiksi ajoneuvon tekniset perustiedot, katsastustiedot, matkamittarilukemat, kulutus- ja päästötiedot sekä rengastiedot. Rekisteritietojen sisältö vaihtelee tietojen julkisuudesta, ajoneuvolajista ja ajoneuvon rekisteröinnin ajankohdasta riippuen.

Omistaja- ja haltijatiedot sekä historiatiedot maksullisena

Palvelun maksullisesta osuudesta saa tiedot ajoneuvon omistajista ja haltijoista, sekä ajoneuvon historiasta, mm. omistus-, katsastus-, vakuutus-, ja rekisteritunnushistoriasta. Tietoihin voi sisältyä tietojenluovutusrajoituksia, jolloin Trafi ei voi luovuttaa ajoneuvon tietoihin liittyviä henkilötietoja.

Kysely maksaa 2 €.

Tutustu palveluun

Lähde: Trafi

4 KOMMENTIT

  1. Siellä voi myös estää omien osoitetietojen luovutus rekkarin perusteella (mutta ei nimen luovutusta). Kannattaa tehdä, jos joskus esim käy niin että ehtii parkkipaikaan juuri ennen Nuslimia niin siinä voi säästyä oma henkiriepu kun se ei saa tietoonsa kotiosoitetta.

  2. Vain suomalaista voi kiinnostaa toisen suomalaisen auton tiedot. Itse en katsoisi edes ilmaiseksi naapurin auton tietoja ja en todellakaan maksaisi euroja auton omistajan tiedoista. 8-D

    • Siksipä tämä järjestelmä on luotu ilmaiseksi, että toiset kyttäisivät toisiaan, onko autoverot maksettu. Tuolle kohtuuttomalle rahastukselle on tultava lopullisesti loppu. Eikö tuota kohtuutonta autoveroa voisi periä samaan tapaan kuin yle veroa, on se minullakin autoilu katkolla haja-asutus alueella juuri näiden kohtuuttomien verojen vuoksi pienituloisena.

  3. Trafi rehvastelee, kuinka on avannut ihmisille ilmaiseksi keinon kytätä toisiaan. Samalla tämä paska virasto myy ihmisten yhteystietoja lainvastaisesti edelleen markkinoinnille, tehden sillä voittoa, josta ei myynnin kohde hyödy millään tavoin. Olenkin alkanut tietosuojalain mukaisesti vaatimaan jokaista puhelinmarkkinoijaa kertomaan lähteensä, ja kun Trafi paljastuu yhteystietojeni lähteeksi, nostan syytteen samantein korvausvaatimuksineen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.