Puukkomies yritti ryöstää kaupan Tampereella

4
Poliisi sai ilmoituksen 11.3. klo 17.32 että Pispalan valtatie 71:ssä sijaitsen kaupan kassa on yritetty ryöstää.

Kauppaan oli tullut kasvot peitettynä ollut henkilö ja kävellyt suoraan kassalle. Henkilö oli puukko kädessä pyytänyt myyjää avaamaan kassan, mutta myyjä oli kieltäytynyt.

Hetken kuluttua henkilö oli poistunut kaupasta ja jäi kateisiin.

Lähde: Poliisi

4 KOMMENTIT

  1. Mitähän väriäpuukkomies tunnusti? Olikohan Tapparan, Ilveksen vai Meston kavereita?

  2. Lopputuloksesta nykyisin erottaa värin, valkoinen (jos ei ole ihan helvetisti mömmöissä) poistuu häpeillen paikalta, suojavärinen kokee uskontonsa oikeuttamaa pöyristymistä ja silppuaa törkeästi käyttäytyvän vääräuskoisen myyjän.

    • Varmaankin oli aktiivimallin kurjistama työtön kantis asialla, ”kunniakansalaiset” eivät pyydä vaan vaativat eivätkä poistu häpeillen nöyrästi takavasemmalle jos kuulevat sanan EI!

  3. Muistiko ryöstäjä kesken kaiken videot miten helsinkiläisen K-kaupan Anna käsitteli ryöstäjiä? Onneksi myös mansesta löytyy tomeria myyjiä. Oli tässä tapauksessa kyseessä sitten sankarillinen nais- tai miesmyyjä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.