Pizzeria julkaisi saamansa tekstiviestit: ”Hieno Bemari, mistä maasta varastettu?”

12
Turkulainen pizzeria julkaisi eilen illalla Facebook-sivullaan kuvia saamistaan tekstiviesteistä.

Kuvien saatteeksi tilapäivitykseen oli kirjoitettu:

SAA JAKAA! Sama henkilö/ porukka asialla: Työpuheliimme tulee tällaisiä rasistisia viestejä usein. Kyllä tässä yrittäjällä menee maku kokonaan työntekoon ja päivä menee pilalle, kun saadaan tällaisia roskaviestejä. Viestien lisäksi samat kaverit vielä kehtaavat tilata vääriin osoitteisiin 40 euron perhepizzat, juotavat ja kuljetukset. Tuntemattomasta numerosta soitellaan ja tilataan ties minne vääriin osoitteisiin ja ketään ei ole vastaanottamassa ruokia/juomia. Tämä ei ole ensimmäinen eikä varmasti viimeinenkään kerta.

Joo me ollaan maahanmuuttajia ja erivärisiä, mutta samalla myöskin ihmisiä ja teemme työmme parhaalla mahdollisella tavalla, että asiakkaat olisivat tyytyväisiä. Mekin maksetaan valtiolle veroja ja työllistetään itsemme ja alaisemme. Itse teen 12 tuntista raskasta työpäivää päivittäin ja tämmöisten käytösten jälkeen työnteko tuntuu entistä enemmän raskaammalta. Viesteissä näkyy kavereiden puhelinnumerot. Saa jakaa! Kiitos,
Malmin Kebab Pizzerian henkilökunta

Toivottavasti hyvällä tuurilla joku tunnistaa jonkun numeron näistä.

Pizzeria julkaisi kuvat niin, että niissä näkyi viestin lähettäjän puhelinnumero. Mahdollisen häirinnän estämiseksi me julkaisemme kuvat ilman puhelinnumeroa.

Moni tilapäivitystä kommentoinut rohkaisee pizzeriaa tekemään poliisille rikosilmoituksen saamistaan viesteistä. Eräs kommentoija kertoi tutkimansa perusteella, että kaikki numerot ovat prepaid-liittymiä.

Huomaa, että kuvien viesteissä olevat tekstit ja mielipiteet ovat viestien lähettäjän näkemys, eivätkä edusta Nykysuomen kantaa.

Lähde: Facebook

Katso myös:

”Maailmankaikkeuden huonoin pizzeria” antaa asiakkaille takaisin samalla mitalla

12 KOMMENTIT

 1. Kaikki eivät pidä karvakäsien pizzoista. Olisko ollut ullatus täyte jonkun lätyssä ja pettymys puretaan näin.

 2. Eiköhän noita pitserioita ole jo ihan tarpeeksi. Samalla kiertävät maahanmuuttolakeja, ja salaa ujuttavat koko sukunsa tänne pitserioiden kautta, jokainen suvun tulija tietysti ottaa vuorollaan vastuun pitseriasta ja nostaa starttirahat, edellisen pitserian pitäjän kadottua makoilemaan sossurahoilla. Pian onkin jo seuraavan tulijan vuoro jatkaa.. Tätä touhua on meilläkin päin nähty ihan riittämiin. Toinen huvittava touhu on tämä muka ristin uskoon kääntyminen siksi aikaa kun saa luvan jäädä tänne, ja tämäkin touhu menee viranomaisiin läpi kuin kuuma veitsi voihin.

  • Tätä olen ihmetellyt kun 5-6 tuhannen kylällä (kaupunki ?) on 3 pizeriaa ja muut 4 ruokapaikkaa päälle. Miten helvetillä ne pystyy myynnillä elämään. Onko pizzeriat vain kulisseja kun samaan aikaan huumeet leviää pikku kunnissa räjähdysmaisesti. Tämä suuntaus on ollut viimeiset 3-4 vuotta.

 3. Onhan tuo tietty ikävää…
  Noin kun vainotaan voihan pizzanpyörittäjä hakea turvapaikkaa RUOTSISTA!

 4. typerää juuri sitä mitä vapaamurarit hakevat suurta kaaosta länsimaissa uutta mailmanjärjestystä varten! joka on 100% juutalaisten kontrollissa! Älkää kiinnittittäkö vihaa nekruihin ja muslimeihin vaan heihin jotka haluavat valkoiset tuhota eli jutkut ja heidän juoksupoikansa vapaamuurarit!!

  tiedän 99% olette aivokuolleita paskoja ja nauran teille!!

 5. Hillary Clitorinton on impannut yhden putelin ilokaasua liikaa!

  Kyllä niitä paskiaisia, juonittelijoita ja NWO mulkeroita löytyy ihan joka etnisyyden edustajista… tai sori ei taida yksikään pääsiäissaarelainen kuulua kyseiseen lahkoon.

  Mutta muuten siis kyrvänsyyliä ja hyviä tyyppejä löytyy kaikista roduista ja kansallisuuksista. Toki suhdeluku vaihtelee rajustikin.

  Todellinen monikulttuuri tarkoittaa ja vaatii että suomalainenkin kulttuuri, etnisyys ja kansakunta tulee suojella valta ja massakulttuureilta kuten mm. Islam, Hindulaisuus jne. ja roduilta joita on maailmassa satoja miljoonia – kun suomalaisia taas vain häviävän pieni vähemmistö.

  • VelmuJalluGully – tarkista kantasi. Katso lämmittelyksi tämä linkki:

   http://thezog.info/list-summaries/

   Tee sitten tee päätelmä siitä, kuka voisi hallita länsimaisen ihmisen ja -päättäjän ajatuksia ja miten se onnistuu.
   Sijoita Soros myös tälle kartalle ja mieti mikä on pienelle ja vaatimattomalle jews:lle eduksi tässä matu-sopassa?

 6. Työtä (rehellistä) tekevä matu ei ole paha matu. Ongelmiakin on, älkää isänmaalliset kohdistako voimianne vääriin kohteisiin!
  Nämä uutiset ja viestit ajavat suvakkien asiaa, eli ovat HAITAKSI isänmaallisten viestille!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.