Pizzeria-yrittäjä kiistää haukkuneensa asiakkaita (video)

5
”Tähän aikaan vittu sä soitat minulle sanot että haukut asiakkaille.”

Uutisoimme eilen, kuinka erään vaasalaisen pizzerian palveluita arvostelleet ovat saaneet pizzerialta kipakoita vastauksia palautteelleen.

Löysimme YouTubesta videon, jossa henkilö soittaa samaiseen pizzeriaan ja tiedustelee, miksi he haukkuvat asiakkaita. Puhelimeen vastannut kiistää koko asian.

Katso video ohesta.

Katso myös:

”Maailmankaikkeuden huonoin pizzeria” antaa asiakkaille takaisin samalla mitalla

Mainos

5 KOMMENTIT

  1. Varsinainen kuumakalle. Nuo kyllä provosoituu sekunnissa ja menttävät malttinsa, mieli vaihtuu sekunnissa. Näyttelevät ystävällistä mutta anna olla kun selkä kääntyy. Tämän takia kierrän hyvin kaukaa nämä etniset ”kepapitjapizza paikat. Suosin 100%, silloin kun harvoin enää käyn näissä, täysin PAIKALLISTA ja Suomalaista. Vaikka maksaa 2 ekeä enemmän. Se on halpa hinta siitä ettei lätyssä ole mitään ”ullatusta”

  2. Itse kyllä grillasin makkaraa ennemmin kuin menisin näihin ”pizzeriohin”.
    Oli ruokapaikan ”taso” mikä hyvänsä. On aina olemassa se tosiasia, ettet ole näkemässä keittiössä mitä ”annoksellesi” tehdään. Kielimuuri, pieni väärinkäsitys tilauksessa lisää ”mausteita”, tahdoitpa sitä tai ei.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.