Liputta matkustanut nainen sotki bussia, hajotti ikkunan ja esitteli puukkoa Espoossa

Espoo: Lievä vahingonteko, vahingonteko, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapito.

Naisen epäillään syyllistyneen lievään vahingontekoon ja vahingontekoon heittämällä ruuat bussinkuljettajan päälle ja rikkomalla ikkunavasaralla bussin ikkunan Espoonlahdessa torstaina 15.03.2018 kello 17.25.

Nainen oli tullut bussiin ilman bussilippua ja alkanut syömään bussin takaosassa eineksiä paljain käsin sotkien ruualla bussia. Bussin kuljettaja meni huomauttamaan asiasta ja pyysi naista poistumaan bussista. Nainen alkoi soittaa suutansa ja kuljettaja poistui kuljettajan paikalle soittamaan poliisit. Nainen seurasi kuljettajaa ja heitti ruuat tämän housuille. Tämän jälkeen nainen otti bussin keskitilasta ikkunavasaran ja löi ikkunan rikki ja poistui bussin ikkunasta.

Bussinkuljettaja seurasi naista siihen asti, että poliisi tavoitti naisen. Poliisin odottaessa ambulanssia, nainen kaivoi vaatteistaan käsiinsä Mora-puukon. Puukko otettiin häneltä pois ja hänelle suoritettiin turvallisuustarkastus. Ambulanssi kuljetti naisen Jorviin.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Liputta matkustanut nainen sotki bussia, hajotti ikkunan ja esitteli puukkoa Espoossa

 • 16.3.2018 at 17:28
  Permalink

  Pyöreään pehmustettuun huoneeseen vaan.

  Reply
 • 16.3.2018 at 22:18
  Permalink

  Noitahan pääsee suomeen vaikka rajavalvontaa muka tiukennetaan

  Reply
 • 18.3.2018 at 19:17
  Permalink

  Oli siis parempaa vihervasemmistolaista väkivaltaa kun ei viety kuristusotteella putkaan, vaan polpon ylijohdon käskyllä sairaalaan subutex piikille. Näin polpo palvelee omiaan.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.