Tummaihoinen mies hyökkäsi vanhan naisen kimppuun Pietarsaaressa

5
Poliisi kaipaa vihjeitä Pietarsaaressa tapahtuneeseen välikohtaukseen liittyen.

Pietarsaaren keskustassa Jaakonkadulla virastotalon ja linja-autoaseman välillä käytiin vanhemman naisen kimppuun lauantaina 17.03.2018 klo 19.00 aikaan. Nainen ei saanut välikohtauksessa fyysisiä vammoja.

Tekijä oli tummaihoinen eikä ollut puhunut suomea tai ruotsia. Pituudeltaan noin 170 cm ja 40-50-vuotias. Paikalle oli tullut kävellen pariskunta, jotka mies oli huomannut ja oli lähtenyt pois paikalta keskustan suuntaan.

Poliisi haluaa yhteyden paikalle tulleeseen pariskuntaan tai muihin tapahtuman nähneisiin. Kaikki yhteydenotot pyydetään numeroon 0295 4477 00.

Lähde: Poliisi

5 KOMMENTIT

  1. Valloittava Uusaateli näyttää valloitetuille kaapin paikkaa, kuraanissakin sanotaan että niin pitää tehdä jihadretkien aikana ja jälkeen, imaami syyttäisi korkeintaan hellämielisyydestä kun ei veri lentänyt, raajat auenneet ja pakkoveroa peritty.

  2. Ennen niin leppoisan rauhallinen pikkukaupunki Pietarsaari Jakobstad lempinimeltään Jeppis sairastui suvakkihurmokseen 2015 ja nyt niitetään satoa.

  3. Valtamedian mukaan kyseessä lienee yksittäistapaus, mutta kuinka mones sadas sellainen, se jääkin epäselväksi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.