Miehen epäillään puukottaneen naisystäväänsä kaulaan Helsingin Myllypurossa

6
Mies vangittiin todennäköisin syin tapon yrityksestä epäiltynä.

Poliisi epäilee, että mies puukotti tiistaina naista hengenvaarallisesti kaulaan yksityisasunnossa Myllypurossa. Helsingin käräjäoikeus vangitsi perjantaina miehen todennäköisin syin tapon yrityksestä epäiltynä.

Sekä rikoksesta epäilty että uhri olivat tapahtumahetkellä päihtyneitä. Molemmat ovat syntyneet 1970-luvulla.

– Kyseessä on lähisuhdeväkivaltatapaus. Uhrin vammat ovat vakavat, ja hän on poliisin tiedon mukaan edelleen sairaalahoidossa, sanoo tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Juhani Vuorisalo Helsingin poliisilaitokselta.

Helsingin poliisi on tutkinut viimeisen puolen vuoden aikana myös kolmea muuta väkivaltatapausta, joissa on samat rikoksesta epäilty ja asianomistaja. Aiemmissa tapauksissa rikosnimikkeet ovat olleet törkeä pahoinpitely, pahoinpitely ja laiton uhkaus.

Poliisilla ei ole esitutkinnan tässä vaiheessa asiasta muuta tiedotettavaa.

Poliisi tarjoaa apua väkivaltakierteen katkaisemiseksi

Poliisi ohjaa lähisuhdeväkivallan uhrit ja rikoksista epäillyt hakemaan apua.

– Teemme tiivistä yhteistyötä muun muassa Rikosuhripäivystyksen, Pääkaupungin turvakodit ry:n lähisuhdeväkivaltatyön yksikön ja Maria Akatemian kanssa. Mikäli väkivaltatilanteisiin liittyvät päihteet, suosittelemme osapuolille päihdepalveluiden piiriin hakeutumista, rikosylikomisario Juhani Vuorisalo kertoo.

– Poliisin tavoite on epäillyn rikoksen selvittämisen lisäksi väkivaltakierteen katkaiseminen. Aina tässä ei kuitenkaan onnistuta. Varsinkin lähisuhdeväkivaltatapauksissa osapuolten tahto ottaa apua vastaan on ensiarvoisen tärkeää, Vuorisalo jatkaa.

Läheisten ja sivullisten näkökulmasta paras tapa perheväkivallan pysäyttämiseen on siihen puuttuminen. Akuuteissa tilanteissa poliisiin saa yhteyden soittamalla hätänumeroon 112.

Väkivallasta ilmoittaminen voi olla kirjaimellisesti elintärkeä teko.

Lähde: Poliisi

6 KOMMENTIT

  1. Edelsikö tilannetta vihapuhe? Silloin olisi heti pitänyt soittaa 112:een.

    Tilanne onneksi laukesi kulttuuritekoon, jonka seurauksesta uhri tullaan asettamaan syytteeseen ja velvoitetaan maksamaan tekijälle tuosta jalostuksesta korvauksia.

  2. Rajakontrolli vaikuttaa positiivisesti kauaskantoisesti. Toki meillä on kotikutoista paskaa. Kannattaako hankkia lisää lähi-idästä ja afrikasta?

  3. Poliisi nyt jättää huomioimatta sen, että kauan Suomessa olleena suomalainen mies (kaiketi) on oppinut ”maan tavoille”, ettei ruvettaisi katsomaan vinoon, joka tietenkin johtaa SPR:n ja Sipilän serkkupoikien tekemän yhteisen rahojen laskemisen tuottaman helevetin ahneiden ihmistyyppien (nyk. samarialaiset) tutkimuksen jälkeen sen feikki -tuleman rasismiin ja pahoihin katseisiin ”pyllysilmällä” yhtenäiskulttuurin taholta. Ja näin kauan ensin mielikuvaharjoituksia tehtyään viiltää emäntää kaulaan kuten maan tapa on sharian mukaan selviten muhkeilla korvauksilla, jota nainen itse ja hänen sukunsa velvoitetaan maksamaan kärsitystä vaivasta ja mielipahasta, johon vaimo oli syyllinen, jota tekoa ei tietenkään tarvitse miehen yksilöidä, sillä luomakunnan kruunulla on suurempiakin huolia elämässä, kuten tämän vuotisten raiskattujen valkoisten huorien vuosikiintiön laahatessa pahasti perässä, sillä huolimatta kovasta yrityksestä sopeutumisesta yhteiskuntaan poliisin erilainen suhtautuminen hänen tekemiinsä raiskauksiin on täysin toisenlainen eli rosikseen mennään ja kakkua helähtää joka kerta sen mitä helähtää ja huolimatta siitä, että syyllinen omasta mielestään on täysinmitoin omaksunut kyldyyrin ei hänen inininänsä kuulu demlaan siitä, että valtamedia on polttanut kerosiinia enemmän kuin Finnairin vuosikulutus kirjoittamalla lentokoneella taivaalle jokaisen raiskaustapauksen ja järjestänyt iltaseuroja keskusteluiltoineen #metoo -hengessä firman logopahviläpyskät kädessä pönöttävät linnunaivoiset feministitoimittajat ja suuri lauma kalkkun – eikun naisia vuodattamassa raivoaan sekä hysteeristä kirkunaa niin kiivailemalla, että näön vuoksi mukaan otettu cuck-mies on melkein kokonaan raadeltu elävältä niin, että hänen ”virkaansa” toimittaa enää toinen jalka, joka ei edes tule koskaan pääsemään hautaan.

  4. Olis saanut olla selvemmin minkä maalaisia nämä hakkaajat on Koska niiden tekosethan joutuu veronmaksajat kustantamaan

  5. Pääkaupunkiseudun ympärille tulisi rakentaa sähköistetty aita ja kerätä kaikki suomalaiseen kultuuriin ja yhteiskuntaan sopeutumattomat henkilöt sinne ihanaan kuplaansa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.