Ministeri Berner Sundsvalliin ja Tukholmaan

8
Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner vierailee Sundsvallissa ja Tukholmassa 26.-27.3.2018.

Sundsvallin vierailun aiheena on etälennonjohto, johon ministeri Berner tutustuu Ruotsin lennonvarmistuspalveluja tarjoavan LFV:n etätornikeskuksessa (Remote Tower Centre). Lisäksi Berner tapaa Sundsvallissa Ruotsin liikenne- ja infrastruktuuriministerin Tomas Enerothin.

Tukholmassa ministeri Bernerin ohjelmaan kuuluu muun muassa tapaaminen Ruotsin Liikenneviraston pääjohtajan Lena Erixonin kanssa. Tapaamisen aiheena ovat liikenteen rahoitusmallit.

Infran rahoituksesta keskustellaan myös Tukholman kauppakamarissa järjestettävällä työlounaalla, jolle osallistuu julkishallinnon, liikenneyritysten ja tutkimuksen edustajia.

Lähde: LVM

8 KOMMENTIT

 1. Täysin turha akka!
  Kusettaja.
  Mukamas hyväntekijä kun lastensairaalaa oli puuhaamassa.
  Rahat meni säätiölle joka sai ilmaiseksi kiinteistön jota vuokraa sikahintaan.
  Mitä järkeä???
  Hukkaan menee ne vuokramiljoonat ja kansa maksaa.

 2. Niinpä. Miksi ihmiset kusetettiin RIKASTUTTAMAAN SÄÄTIÖTÄ?
  Siellä jotkut porsastelee kansan rahoilla.

 3. Kansanvihollinen menee juonimaan kaltaistensa rikollisten kanssa miten saa eniten niistettyä rahaa autoilijoilta, joita rahastetaan jo nyt yli kipurajan.

 4. Luudallapa tuo matkanteko käykin kätevästi, mutta suureen varovaisuuteen on syytä, sillä näin Pääsiäisen aikoihin on Kyöpelivuori -”liikennettä” Pohjoismaiden ilmatilat täynnä. Taitaa vain loppujenlopuksi olla mielessä kokoontumisajot niillä noidilla, joilla on varaa vähän muuhunkin kuin kissaan ja kuparipannuun. Tosin kupari on arvossa arvaamattomassa. Siksi olenkin kaivanut perintö kuparipannun maahan piiloon ulkomaisilta kuparivarkailta ja SDP:n Timo Harakalta, sillä viimeksi mainittu kuuluutti päivä pari sitten Merirosvo Mustaparran olevan hänen suurin idoli jo aivan pikkuvauvasta, jolloin hän yritti imeä äitinsä nänniä irti, mutta jo silloin oppimillaan kirosanoilla, jotka pyörivät päässä tuolloin oli tästä huolimatta tyydyttävä tuttiin, joka oli vielä aina karvainen ja hukassa. Niin, Timon ensimmäinen sana ei ollut Äiti, vaan VERO ja ärräkin tuli aivan oikein.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.