Laura Huhtasaari: Islamilainen kulttuuri vaikuttaa vapaassa Euroopassa (video)

5
Perussuomalaisten kansanedustaja toteaa videollaan, että Suomen päättäjät on vaihdettava.

Huhtasaari vastaa oheisella videollaan kansalaisten kysymyksiin monesta eri aihepiiristä.

Lähde: YouTube

 

5 KOMMENTIT

 1. Aika asiaa kyllä puhuu, kansa vain ei osaa todellakaan äänestää. Uskovat aina perinteisten puolueiden tyhjiä vaalilupauksia.

  Eurooppa on jo muuttunut peruuttamattomasti ja ennen pitkää muutosta ei saa enää padottua ja silloin homma karkaa todella pahasti käsistä, eikä täällä silloin ole kellään hyvä olla paitsi Virheiden puoluejohdolla. Hehän tästä nauttivat.

 2. Väännetäänpä vielä kerran rautalangasta!
  On ihmisiä joiden primitiiviset tavat ja uskonnon ohjeet ovat VASTOIN:
  Lakejamme, ihmisoikeuksia, demokratiaa, tasa-arvoa, sivistystä ja tervettä järkeä.
  Tällaisten ihmisten maahan tunkeutumisen vastustaminen on jokaisen kansalaisen ja sivistysvaltion oikeus, ellei jopa velvollisuus. Eikä sillä ole mitään tekemistä rasismin tai minkään ismin kanssa.
  Saatamme ”tarvita” maahanmuuttajia mutta emme edellä mainittuja jos haluamme säilyttää sivistyneen, turvallisen ja toimivan yhteiskunnan.

 3. Emme myöskään tarvitse tänne tulevia elintasopakolaisia, kerjäläisiä, taskuvarkaita, murtokoplia, huoria, huumediilereitä ja muuta paskasakkia.
  Eikö niitä saatana saa käännytettyä rajalla?

 4. Sipilän ja suvakkien mielestä olemme kansainvälisiä vain kun meillä on kansainvälisiä rikollisia ja kaikkia näitä Äijän mainitsemia.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.