Päivän video: Kadunvaltaus Jyväskylässä – ”African vibrations”

Päivän videoksi linkkaamme tänään YouTubesta löytyneen pätkän Jyväskylän kadunvaltauksesta vuodelta 2013.

Esityksen teemana oli ”African vibrations”. Tämän videon merkeissä voimme jokainen lähteä viettämään rikasta ja monikulttuurista pääsiäistä.

Lähde: YouTube

 

19 thoughts on “Päivän video: Kadunvaltaus Jyväskylässä – ”African vibrations”

 • 29.3.2018 at 17:59
  Permalink

  jos ette ikinä ole ymmärtänyt niin tuo kadunvaltaus tapahtuma on neste rallyn vastainen tapahtuma, ei ole ikinä liittynyt mitenkään monikulttuurisuuteen ja mitä vitun väliä? ihan rauhallinen meininki näyttäs olevan ja mitä itekki noissa käyny niin aina ollu hyvä meno…

  Reply
  • 30.3.2018 at 00:18
   Permalink

   Ei liity monikulttuurisuuteen? Eli mielestäsi tuossa tanssittiin ihan perinteisiä suomalaisia kansantanhuja?

   Reply
   • 30.3.2018 at 12:05
    Permalink

    mitä väliä sillä on sinulle jos jengiä kiinnostaa afrikkalainen kulttuuri? automaattisesti perussuomalaisen aivokääpiön lailla ajattelet asian niin, että tuo tapahtuma tarkoittaisi että kaikki afrikkalaiset suomeen… ei huoh valoja päälle.

    Reply
    • 30.3.2018 at 15:19
     Permalink

     Mikä funktio mustan ison perseen hytkyttelemisellä on rallin vastustamisessa?

     Ja minkälainen ääliö ylipäätään vastustaa ralllia? Hankkikaa oikea elämä.

     Reply
    • 30.3.2018 at 20:31
     Permalink

     Sinähän se varsinainen selvänäkijä olet, kun luulet tietäväsi puoluekantani, älykkyysosamääräni ja ajattelutapani ilman, että olen mainitsemistasi asioista puhunut yhtään mitään. Hienosti yleistät ja niputat kaikki tyhmien kommenttiesi kanssa eri mieltä olevat yhteen ja samaan muottiin, vaikka et tiedä heistä mitään. Suosittelen valoja tauluun ihan siellä päässä.

     Reply
    • 30.3.2018 at 22:20
     Permalink

     No sanopa muuta. Istuvat joutilaina kadulla tukkimassa liikennettä ja vastustelemassa rallia kun voisivat olla tekemässä jotakin tuottavaa ja hyödyllistä. Paitsi että eivät voi koska ovat oikeita töitä vieroksuvia punaviherloisia.

     Reply
 • 29.3.2018 at 18:28
  Permalink

  Saahan sitä sätkiä. Toisaalta, tanhuaminenkin on vähemmän vammasen oloista toimintaa. En o ihan varma.

  Reply
 • 29.3.2018 at 18:32
  Permalink

  siinäpä suvakit vapauttavat itsessään alkuihmisen ja vaipuvat regressioon.

  Reply
 • 29.3.2018 at 18:37
  Permalink

  Kun katsoin oulun juttua valkeasta joku aika sitten niin oikein pahaa teki..vielä pahempaa kuin tuo..

  Reply
 • 30.3.2018 at 01:36
  Permalink

  Jos rakastaa afrikkaa niin miksi ei yksinkertaisesti vaan muuta osoitettaan sinne -käsittääkseni tämä on lakien ja asetusten mukaisesti täysin mahdollista jokaiselle täysi-ikäiselle suomen kansalaiselle?

  Mutta ei -muutama valkoinen afrikassa ei sovi kansanvaihtajien ja rodunsekoittajien agendaan. Ajetaan siis Suomi ja Jyväskylä täyteen neekereitä ja lähetetään afrikkaan miljardi vuodessa ylläpitämään neekereiden tuotantoa etteivät perkele mene loppumaan kesken pan-eurooppalaisen orjarodun nousua enemmistöksi. Silloin kaikki hengissä vielä olevat ovat vihdoin tyytyväisiä -eliitti siksi että sai nöyrän ja helposti hallittavan lauman dillejä ja dillet taasen siksi ettei kapasiteetti yksinkertaisesti riitä kuin esivallan ohjeiden noudattamiseen. Toisaalta… mitäpä se vaikuttaisi jos dillet vastustaisivatkin uutta tilannetta? Mihin ajattelivat lähettää reklamaation särkyneestä #unelmastaan kun niitä sukupuuttoon kuolleita valkoisiakaan ei voi enää syyttää?

  Reply
  • 30.3.2018 at 15:23
   Permalink

   Ai miksi suvakki ei mene afrikkaan joraamaan vaikka viihtyy neekereiden parissa? Kun se tietää itsekin ainakin alitajunnan tasolla että se kulttuuri ei oikeasti ole sitä mitä se suvakki haluaisi kuvitella vaan jotakin ihan muuta, ja että se suvakki tulisi mitä todennäköisimmin revityksi kappaleiksi paviaanien toimesta.

   Reply
 • 30.3.2018 at 06:47
  Permalink

  Missä aineissa nuo Suomen halveerajat ovat, vai onko afrikan kiima niin vahva että saavat noin pahan näköisiä hulluus kohtauksia.Tällaisi performansseja on näkynyt pitkin Suomea joissa ylipainoiset neitoset hetkuttavat runsaita muotojaan karvakäsien seassa, aito kiima hikisillä kasvoillaan.

  Reply
 • 30.3.2018 at 11:16
  Permalink

  Kaikenlaista hyppijää sitä maa päällään kantaa.

  Reply
 • 30.3.2018 at 15:40
  Permalink

  Hemmetin idiootti jyväskyläläiset äänestivät Virheet suurimmaksi puolueeksi valtuustoon viime keväänä.
  Se oli iso virhe.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.